آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران روز جمعه، هجدهم مرداد ماه در خطبههای نماز عید فظر حوادث رخ داده در کشورهای منطقه را “نگرانکننده” دانست.
آیتالله خامنهای با محکوم کردن “دخالت قدرتهای بیگانه” در مصر، از احتمال بروز جنگ داخلی و هرج ومرج در این کشور ابراز نگرانی کرد.
رهبر جمهوری اسلامی ایران در ادامه با انتقاد از مذاکرات صلح بین اسرائیل و فلسطینیان، گفت: “ظلم و اجحاف به ملت فلسطین همچنان ادامه دارد.”
او با متهم کردن “قدرتهای بزرگ و مرتجعین” به حمایت از “گروههای تروریستی” در عراق، افزود: “در عراق حکومتی با موازین مردم سالاری و آرای مردم بر سر کار آمده است. چون ابرقدرتها و نیروهای مرتجع منطقه از این وضعیت ناراضیاند، نمیخواهند آب خوش از گلوی مردم پایین برود.”
“در عراق حکومتی با موازین مردم سالاری و آرای مردم بر سر کار آمده است. چون ابرقدرتها و نیروهای مرتجع منطقه از این وضعیت ناراضیاند، نمیخواهند آب خوش از گلوی مردم پایین برود.”
کدوم موازین مردم سالاری و آرای مردم ای دروغگو؟ مگر این حکومت را همان ابرقدرتها و نیروهای مرتجع با اشغال عراق بر سر کار نیاوردند؟ حال چون شیعه ای است و از نوع حکومت آخوندی شد حکومت مردم سالاری؟
Majid / 09 August 2013
خود شما عامل اصلی تنش در منطقه هستید!
karim / 09 August 2013
گروهی به نام « زوار امام رضا » مسئولیت ربودن خلبان های ترک را در لبنان برعهده گرفت.!! …بفرمایید حزب اله ….
آقا کی مسول گروگانگیری و تروریست پروری و ایجاد بحران در منطقه است ؟
چه دشمنی به حکومت ترکیه دارند؟!
nader / 09 August 2013
روزنامه تایمز در یادداشت خود گفته که این احتمال وجود دارد که “اداره مبارزه با کلاهبرداری های بزرگ” با موافقت وزارت کشور بریتانیا اطلاعاتی را که بدون آگاهی آقای یزدانی از کامپیوتر او به دست آورده بود را در طول پنج سال گذشته در اختیار مقام های امنیتی ایران قرار می داده است.
در بخشی از این گزارش آمده که در تازه ترین مورد، این اداره دفتر تلفن الکترونیک آقای یزدانی را در ماه مه در اختیار سازمان بازرسی کل کشور (ایران) گذاشته است.
بنا بر این گزارش “ده سال پیش، پس از درخواست مقامهای نروژ که درباره قراردادی ۱۵ میلیون دلاری میان آقای یزدی و شرکت نفتی نروژی استات اویل تحقیق می کردند، اداره مبارزه با کلاهبرداری های بزرگ بریتانیا محتوای کامپیوترهای شخصی او را به دست آورد. او تبرئه شد اما آن اداره کپی های محتویات کامپیوتر او را نگه داشت.”
روزنامه بریتانیایی گاردین هم نوشته اسنادی به دست آورده که در آن به مقامهای ایرانی گفته شده بود: “ما یک فایل اکسل از آدرسهای موجود در کامپیوتر آقای یزدی را پیدا کرده ایم. یک کپی از صفحه ای از این فایل با عنوان دفترچه آدرس ضمیمه شده است.”
تایمز از قول یک مقام حقوقی ارشد بریتانیا گفته دولت این کشور اطلاعات شخصی یک شهروند بریتانیا را به دولتی که به گفته بریتانیا اعتنایی به قانون ندارد منتقل کرده است.
دستگاه های اطلاعاتی یا گروه های ذینفوذ در حکومت ایران به ربودن و قتل آقای یزدی متهم شدهاند، اما وزارت امور خارجه ایران دست داشتن نهادهای ایرانی را در هرگونه اقدام غیرقانونی در امارات تکذیب کرده است.!
نام آقای یزدانپناه یزدی در چند پرونده مربوط به معاملات نفتی شرکت های خارجی با ایران به عنوان دلال و واسطه مقام ها و افراد صاحب نفوذ در ایران مطرح بود.
farid / 09 August 2013