پس از وقوع زمین لرزه به بزرگی  ۶,۸ در اواخر روز جمعه، بسیاری از مردم زلزله‌زده مراکش برای سومین شب متوالی در فضای باز خوابیدند. براساس آخرین آمار، شمار کشته‌های زمین‌لرزه مراکش از ۲۱۰۰ نفر گذشته است و امکان افزایش شمار قربانیان همچنان وجود دارد.

نیروهای امدادی با چالش دسترسی به روستاهای آسیب دیده در اطراف کانون زلرله روبرو هستند. این زمین‌لرزه در منطقه‌ ایغیل و رشته‌کوه‌های بلند اطلس عالی رخ داد. رشته کوهی با جاده‌های ناهموار که روستاهای آن اغلب دورافتاده هستند و بسیاری از خانه‌ها در آن حوالی فرو ریخته است.

تلویزیون دولتی مراکش گزارش داد که تعداد کشته‌شدگان به ۲۱۲۲ نفر افزایش یافت. ۲۴۲۱ نفر هم تا کنون به عنوان مجروح شناسایی شده‌اند. برخی مجروحان وضعیت وخیمی دارند. به گزارش تلویزیون دولتی مراکش، دولت بنا دارد پیشنهادات امدادی از کشورهای دیگر را بپذیرد تا شاید عملیات نجات سرعت بیشتری بگیرد.

آسیب وارد شده به میراث فرهنگی مراکش با گزارش رسانه‌های محلی از فروریختن یک مسجد تاریخی مهم قرن دوازدهم آشکارتر شد. این زمین‌لرزه همچنین به بخش‌هایی از شهر قدیمی مراکش که در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد، آسیب رساند.

در مولای براهیم، ​​روستایی در ۴۰ کیلومتری جنوب شهر مراکش، ساکنان به رویترز گفتند که چگونه مردگانشان را با دست خالی از زیر آوار بیرون می‌کشیدند. در دامنه تپه مشرف به روستا، ساکنان زنی ۴۵ ساله را که به همراه پسر ۱۸ ساله‌اش جان باخته بود، دفن می‌کردند.

حسین عدنایی در حالی که اموال خود را از خانه ویران‌شده‌اش بیرون می‌آورد، گفت که او معتقد است که هنوز افراد زیادی زیر آوار مانده‌اند.

بسیاری از خانه‌های خشتی یا آن‌هایی که با تیرهای چوبی و سیمانی ساخته‌شده بودند، همه فروریخته‌اند.

این مرگبارترین زمین لرزه مراکش از سال ۱۹۶۰ است. در آن زمین‌لرزه ۱۲هزار نفر کشته شدند.

کانون زمین‌لرزه روز جمعه در ۷۲ کیلومتری جنوب غربی شهر مراکش بود، شهری که مراکشی‌ها و گردشگران خارجی آن را به خاطر مساجد قرون وسطایی، کاخ‌ها و مدارس مذهبی‌اش که با کاشی‌کاری‌های موزاییکی رنگارنگ در میان هزارتویی از کوچه‌های به رنگ گل رز تزیین‌شده بود، دوست داشتند.

دولت مراکش روز یکشنبه اعلام کرد که صندوقی را برای آسیب دیدگان زلزله ایجاد کرده است. دولت همچنین گفته است که تیم‌های جستجو و نجات، تأمین آب آشامیدنی و توزیع غذا، چادر و پتو را تقویت می‌کند. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بیش از ۳۰۰ هزار نفر از این فاجعه آسیب دیده‌اند.