در پی راهيابی تيم فوتبال ايران به جام جهانی و جشن و شادی مردم شهر تبريز در خيابانها نيروهای انتظامی بيش از ۹۰ تن را در نقاط مختلف اين شهر بازداشت کردهاند.
هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران، خبر داد مردم تبريز که شعارهايی مانند “زندانی سياسی آزاد بايد گردد” را سر داده بودند با هجوم نيروهای انتظامی روبهرو شده و بيش از ۹۰ تن از آنان بازداشت شدند.
بنا به اين گزارش بهنام نيکزاد، امين فريد يحيايی و علی اروجزاده، از فعالان دانشجويی در ميان بازداشتشدگان هستند.
مأموران امنيتی بعد از ظهر امروز به منزل اين سه دانشجو ريخته و اقدام به تفتيش منزل و ضبط کتابها، کامپيوتر، مودم و پرينتر آنها کردهاند.
بهنام نيکزاد دانشجوی مهندسی مکانيک دانشگاه آزاد تبريز، پيشتر و در جريان اعتراضات ۱۳ آبان ۱۳۸۸ تبريز نيز بازداشت و پس از مدتی با سپردن وثيقه آزاد شد.
آیا جشن پیروزی تیم ملی جای درستی برای مطالبه ی خواسته های سیاسی است.
این عمل در واقع انگلوار است. کسانی که از هر تجمع مردمی بدون توجه به ماهیت آن جمع برای ابراز خواسته های سیاسی شان استفاده می کنند در واقع در حال سوء استتفاده از جمعیت هستند.
محمد امین حسن پور / 19 June 2013
ماه عسل انتخابات دولتی و بهار آخوندی تمام شد.
چوب و چماق و زندان برگشت .
rahim / 20 June 2013
در ایران به خاطر شرایط اختناق و عدم شفافیت و مسوولیت پذیری حاکمیت مردم از هر بهانه ایاستفاده می کنند. اما به نظر می رسد راههای دیگری نیز هست. یکی از این راهها در وضعیت در حال تغییر کنونی شکایت و پیگیری مصرانه حقوق ضایع شده از سوی افراد جریان اقتدار گرا است. به طور مثال رییس دانشگاه علامه طباطبایی در سالهای ریاست بر این دانشگاه حقوق بسیار را ضایع نموده است و اکنون بسیاری از این افراد به صورت جمعی و انفرادی در حال شکایت و پیگیری حقوق شان هستند. این رویه می تواند برای سایر افراد خاطی نیز توسط شاکیان خصوصی پیگیری گردد. مهم این است که این اقدام به صورت قانونی صورت گیرد. و مستمر پیگیری شود و دلسرد نبود.
حسین / 20 June 2013