خبرگزاریهای حکومتی در ایران از حمله دوباره به «شاهچراغ»، زیارتگاه شیعیان در شیراز خبر دادند. خبر رسانی در باره جزئیات این حادثه با ابهام های فراوانی روبرو است.
منابع خبری مختلف شمار کشته شدگان و مجروحان را یک یا دو کشته و چهار مجروح گزارش کردهاند. خبرگزاری تسنیم که به سپاه پاسداران وابسته است به نقل از منابع مطلع در شاهچراغ نوشت دو تن از «خادمان حرم» که مجروح شده بودند، فوت کردند.
خبرگزاری رسمی دولت جمهوری اسلامی ایران اما تنها شمار مصدومان را چهار نفر گزارش کرد که دو تن از آنها «زاير» و دو تن دیگر «خادم حرم» بودند. به گفته ایرنا حال مصدومان «وخیم است».
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) هم که ابتدا به نقل از استاندار فارس شمار کشته شدگان را یک تن اعلام کرده بود، دقایقی بعد از فوت حداقل چهار تن از افرادی که هدف شلیک گلوله مهاجمان قرار گرفته بودند، خبر داد.
رئیس اورژانس شیراز نیز در گفتوگو با شبکه خبر گفت که هشت تن از افراد حاضر در شاهچراغ مصدوم شدهاند که حال برخی از آنان وخیم است.
روایت های متفاوتی هم در باره شمار مهاجمان منتشر شده است. استاندار فارس در گفت و گو با صدا و سیما گفت که مهاجم یک نفر بود که دستگیر شده است.
خبرگزاری تسنیم اما شمار مهاجمان را دو نفر گزارش کرد که از «باب المهدی» وارد این زیارتگاه شیعیان شده بودند. به گفته این خبرگزاری یکی از مهاجمان دستگیر شد اما یکی از آنها گریخت.
رئیس دادگستری استان فارس هم به رسانههای خبری گفت فرد مهاجم تحویل مراجع امنیتی شده و بازجویی از او آغاز شده است. او در باره هویت فرد مهاجم اظهارنظر نکرد اما کانال صابرین که به سپاه پاسداران وابسته است مدعی شد فرد مهاجم «تبعه خارجی» است.
هنوز هیچ گروهی به صورت رسمی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است اما صدا و سیما جمهوری اسلامی به نقل از بی بی سی فارسی ادعا کرد که داعش مسئولیت این حمله را پذیرفته است. در خبر منتشر شده در سایت بی بی سی چنین ادعایی وجود ندارد.
این دومین حمله مسلحانه به شاهچراغ در فاصله کمتر از یک سال است. چهارم آبان ۱۴۰۱ هم در جریان یک حمله مسلحانه به این مکان مذهبی ۱۳ تن کشته و ۲۰ تن زخمی شدند. جمهوری اسلامی در یک پرونده پرابهام در نهایت محمد رامز رشیدی و نعیم هاشم قتالی دو تبعه افغانستانی را به عنوان مهاجمان به شاهچراغ در تابستان ۱۴۰۲ اعدام کرد.