ابعاد کشتار و سرکوب و بازداشت معترضان در جریان قیام ژینا به حدی گسترده بوده که هر از گاهی تنها گوشه‌ای از آن سرکوب فراگیر و وحشتناک منتشر و به رسانه‌ها یا شبکه‌های اجتماعی راه می‌یابد.

شبکه حقوق بشر کردستان در تازه‌ترین گزارش خود از کشته شدن یک کودک دانش‌آموز ۱۷ ساله به نام آریان خوش‌گوار خبر داده است.

بر اساس این گزارش این کودک ۱۷ ساله، اهل سنندج در تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۱، در جریان برگزاری اعتراضات مردمی در این شهر با ضربات چاقو و باتوم از سوی نیروهای یگان ویژه مجروح شده و روز ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱، پس از چهار ماه بستری شدن در بیمارستان «کوثر» سنندج به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داده است.

یک منبع آگاه در خصوص بازداشت این دانش‌آموز ۱۷ ساله، به شبکه حقوق بشر کردستان گفته است:

آریان خوش‌گوار در عصر ۲۶ آبان در هنگام بازگشت از محل کارش در محله حاجی‌آباد سنندج از سوی نیروهای یگان ویژه با ضربات باتوم و چاقو به شدت مجروح شد. او از سوی مردم به خانه‌ای در این محله منتقل و پس از اطلاع خانواده‌اش به بیمارستان کوثر سنندج انتقال یافت. این کودک که از ناحیه پشت و سر مورد ضربات باتوم و چاقو قرار گرفته بود پس از چند ساعت به دلیل خونریزی شدید به کما رفت.

این منبع آگاه با بیان این‌که آریان پس از گذشت یک ماه از بستری شدن چشمانش را باز کرد بود، افزود: اما هم‌چنان سطح هوشیاری او پایین بوده است.

شبکه حقوق بشر کردستان در ادامه این گزارش به نقل از این منبع آگاه نوشته است، پس از جان‌باختن این کودک مأموران امنیتی در بیمارستان «کوثر» سنندج حضور پیدا کرده و از خانواده آریان خوش‌گوار تعهد کتبی گرفتند که حق اطلاع‌رسانی در این مورد و برگزاری مراسم را ندارند.

بر بنیاد این گزارش، مأموران امنیتی پدر آریان را تهدید کرده بودند اگر تعهد کتبی را امضا نکند جسد پسرش به خانواده تحویل داده نخواهد شد و او نیز مجبور شده بود این تعهد را امضا بکند.

آریان خوش‌گوار، متولد ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۴ و دانش‌آموز سال سوم دبیرستان شهریار نمکی سنندج بود.

به نوشته شبکه حقوق بشر کردستان، پیش‌تر در آبان ۹۸ در جریان برگزاری اعتراضات مردمی سنندج یکی از بستگان این شهروند به نام زیبا خوش‌گوار به دلیل شلیک گاز اشک‌آور دچار مشکلات تنفسی شده بود و پس از دو روز بستری شدن در بیمارستان جان خود را از دست داد. خانواده این شهروند آن‌زمان به دلیل تهدید نهادهای امنیتی علت مرگ او را بیماری اعلام کردند.

پس از قتل ژینا (مهسا) امینی به‌دست مأموران حکومت جمهوری اسلامی در بازداشت گشت ارشاد، اعتراضات به حق زندگی و آزادی و احقاق حقوق زنان از جمله حق بر بدن و پوشش در ایران بالا گرفت. نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در این اعتراضات صدها نفر را کشته و ده‌ها هزار نفر را بازداشت کردند.
با این‌وجود نافرمانی مدنی زنان علیه قانون تبعیض‌آمیز حجاب اجباری به‌شکل برداشتن حجابِ سر، که از نخستین روزهای پس از قتل ژینا امینی شدت گرفت، در ماه‌های گذشته افزایش پیدا کرده است.