خبرگزاری سانا سهشنبه ۶ سپتامبر/ ۱۵ شهریور اعلام کرد، حمله موشکی اسرائیل از دریای مدیترانه در غرب شهر ساحلی لاذقیه در ساعت ۲۰: ۱۶ به وقت محلی (۱۷: ۱۶ به وقت گرینویچ) انجام شد.
سانا اعلام کرد که پدافند هوایی سوریه موشکهای اسرائیلی را رهگیری کرده و تعدادی از آنها را ساقط کرده است.
خبرگزاری دولتی سوریه درباره تلفات جانی احتمالی که این حمله در پی داشته است سکوت کرد و فقط از خسارتهای مادی خبر داد.
وزارت حمل و نقل سوریه در پی حمله موشکی اسرائیل به فرودگاه حلب اعلام کرد که همه پروازها به فرودگاه دمشق تغییر مسیر داده خواهد شد. شرکت هواپیمایی خصوصی Cham Wings در بیانیهای اعلام کرد که تمام پروازهای خود را از حلب به فرودگاه بین المللی دمشق تغییر میدهد. بر اساس اعلام این شرکت مسافران به صورت رایگان با اتوبوس بین دو شهر جابجا خواهند شد.
دیدهبان حقوق بشر سوریه مستقر در بریتانیا که برای اطلاعات خود به شبکه گستردهای از منابع داخلی در سوریه متکی است، اعلام کرد در حمله هوایی اسرائیل انبار سلاحهای شبهنظامیان حامی ایران نیز تخریب شده است.
اسرائیل از سال ۲۰۱۱ تاکنون صدها حمله در خاک سوریه انجام داده است.
به گزارش سانا، فرودگاه حلب در حملات موشکی اسرائیل در ۳۱ اوت آسیب دید. بر اساس تصاویر ماهوارهای که آسوشیتدپرس آنها را بررسی و تحلیل کرده در این حمله حفرهای در باند فرودگاه ایجاد شد و همچنین یکی از سازهها در سمت نظامی فرودگاه نیز آسیب دید. خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه پاسداران هفته گذشته گفته بود که در پی فرود یک هواپیمای باری ایرانی در فرودگاه حلب اسرائیل دست به این حمله موشکی زد. بنا به گفته وزیر امور خارجه سوریه در این حمله یک «ایستگاه ناوبری» فرودگاه با «همه تجهیزاتش بهطور کامل» ویران شد.
اوایل سال جاری، پس از اینکه اسرائیل باندهای فرودگاه بینالمللی دمشق را در حملات هوایی خود ویران کرد، هواپیماهای ایرانی به جای دمشق در حلب فرود آمدند. اسرائیل میگوید سپاه پاسداران با استفاده از هواپیماهای مسافربری تجهیزات مورد نیاز شبهنظامیان در لبنان را به سوریه ارسال میکند.
با وجود آنکه اسرائیل معمولا مسئولیت این حملات را به عهده نمیگیرد اما پذیرفته است که پایگاههای سپاه قدس و شبه نظامیان طرفدار ایران در خاک سوریه را هدف قرار میدهد.
در ژوئن سال جاری، حملات هوایی اسرائیل بهطور موقت فرودگاه بین المللی دمشق را از کار انداخت.