حسین شریعتمداری، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در روزنامه کیهان در ادامه حمله به میرحسین موسوی به نقل از دو تن از «کارشناسان امنیتی» او را عضو شبکه «فراماسون» خواند.
مدیرمسئول روزنامه کیهان در سرمقاله این روزنامه نوشت:
«اوایل دهه ۸۰…. دو تن از کارشناسان برجسته امنیتی که به چیرهدستی و توانمندی شهره بودند و آن روزها یکی از پروندههای جاسوسی موساد را در دست بررسی داشتند، در حلقه بسیار محدودی اعلام کردند که مهندس موسوی “ماسون” است! و در مقابل تعجب توأم با ناباوری یکی از حاضران، گفتند؛ احتمالاً در آیندهای نزدیک او را در پروژهای علیه نظام به کار خواهند گرفت!»
او نامی از این «کارشناسان امنیتی» نبرد.
شریعتمداری در ادامه با مقایسه فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و ایران، موسوی را همانند «یلتسین» و «دستنشانده آمریکا و اسرائیل» خواند که به ادعای او برای فروپاشی جمهوری اسلامی در انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۸۸ اعلام نامزدی کرده بود.
او سپس مدعی شد که حسن آیت «اسنادی» در اختیار داشت که «از فراماسون بودن موسوی» خبر میداد.
حسن آیت، عضو مجلس خبرگان قانون اساسی و شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی بود که در ۱۴ مرداد ۱۳۶۰ ترور شد. شریعتمداری ادعا کرده است که آیت «میرحسین موسوی را گزینه مناسبی برای تصدی وزارت امور خارجه نمیدانست».
نماینده علی خامنهای در روزنامه کیهان به صورت تلویحی ترور آیت را هم به میرحسین موسوی نسبت داده و نوشته است: آیت «در یکی از جلسات مجلس، به انتقاد از کابینه معرفی شده پرداخت و گفت که اسنادی را که نشاندهنده ارتباط موسوی با فراماسونری است در جلسه بعدی مجلس در اختیار نمایندگان قرار خواهد داد. اما ۱۴ مرداد او را به شهادت رساندند». او ادعا کرده است که ترور آیت «به گونهای کاملاً متفاوت» با ترورهای سازمان مجاهدین خلق و «ترورکنندگان کم تجربه و تازه کار» بودند.
کیهان همچنین به نقل از محمد مُکری که او را «پژوهشگر برجسته ایرانی» معرفی کرده، نقل کرده است: ««در کتابخانه کاخالیزه فرانسه متوجه عضویت میرحسین موسوی در لژ فراماسونری قسطنطنیه شدم».
حملات به میرحسین موسوی، نامزد معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ که از بهمن ۱۳۸۹ او را در خانهاش محصور کردهاند، پس از انتشار مقدمهای که او بر ترجمه عربی بیانیههای جنبش سبز نوشته، دوباره شدت گرفته است.
او در این بیانیه مداخله جمهوری اسلامی در سوریه و دیگر کشورهای منطقه را «ننگین» خوانده و به صورت غیرمستقیم از علی خامنهای خواسته بود اگر بحثهای مربوط به جانشینی موروثی صحت ندارد، آن را تکذیب کند.
او همچنین بدون اینکه نامی از فرماندهان سپاه که در سوریه کشته شدند ببرد، یکی از آنان را «سردار بی افتخاری» خوانده بود که «جانش در غربت به قربانی مستبدی دیگر تلف شد». این بخش از نوشتار او به صورت غیرمستقیم به حسین همدانی اشاره دارد که پیش از کشته شدن در سوریه گفته بود برای سرکوب معترضان در سال ۱۳۸۸ پنج هزار نفر از «اراذل و اوباش» را سازماندهی کرده است.
نمایندگان مجلس و رسانههای نزدیک به سپاه پاسداران در روزهای گذشته خواستار «اشد مجازات» برای موسوی شدهاند.
فرمانده سپاه پاسداران هم روز جمعه به خانه حسین همدانی رفت. حسین سلامی به سان دیگر همسویان خود، گفت موسوی را «در مسیر استکبار و صهیونیسم و ارتجاع منطقه» میبنید و مردم «به او و توهینش پاسخ خواهند داد».
در همدان گروهی از بسیجیان و مدافعان سپاه پاسداران در اعتراض به آنچه که هتک حرمت «مدافعان حرم» خواندند، تجمع کردند و خواستار «برخورد جدی و سریع دستگاههای مربوط» شدند.
پیشتر عبدالله گنجی، معاون سیاسی سپاه پاسداران و مدیرمسئول همشهری از آنچه که «تساهل و گذشت» رهبر جمهوری اسلامی و قوه قضاییه با میرحسین موسوی انتقاد کرده و گفته بود اگر روح الله خمینی بود «برخورد سختتری» میکرد.
ابراهیم رئیسی، رئیس دولت جمهوری اسلامی نیز به صورت غیرمستقیم به نوشته میرحسین موسوی واکنش نشان داده و کشتهشدگان در سوریه را ««پاسداران حریم اسلام» نامید که به گفته او «در مظلومیت، جانانه از ارزشها دفاع کردند».
تلویزیون جمهوری اسلامی نیز پس از انتشار این نوشتار تصاویر حضور رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با اعضای خانواده حسین همدانی را منتشر کرد و شهرداری تهران هم تصاویر این فرمانده سپاه که در سوریه و دفاع از رژیم بشار اسد کشته شد را در معابر عمومی آویخت.
اخیرا حکومت ایران، نمادهایی نظیر دستکش سفید را نماد فراماسونریمیداند. در حالیکه عکس خمینی را با دستکش سفیدش در کتابهای درسی ایران هم میتوان دید.
همچنین عدد 22 را نماد فراماسونری میدانند در حالیکه 22 بهمن، انقلاب فراماسونری نبود. بود؟
فاطمه / 14 August 2022