فوتبال ایران روزهای عجیب و پرحادثه‌ای را  از سر می‌گذارند. لغو بازی تدارکاتی تیم ملی در کانادا و مسائل سیاسی حول و حوش آن،‌ حذف سیاسی وریا غفوری از تیم استقلال، و موضوع  برکناری و ابقا سرمربی تیم ملی که متهم به تاثیرپذیری از گروه‌های دلالی است بخش از این حوادث اخیر اند. 

به تازگی مهدی طارمی، بازیکن تیم ملی فوتبال در گفت‌وگویی بر شایعات وجود دخالت یک جادوگر در تصمیمات فنی و تدارکی تیم ملی صحه گذاشت. پای این جادوگر با نام احتمالا مستعار امیر اسکندری (مشهور به خوبان عالم) از زمان تصدی شهاب الدین عزیزی خادم بر  مسند ریاست فدراسیون فوتبال به تیم ملی باز شد. عزیزی خادم در مصاحبه‌های خود دلیل پیروزی تیم ملی بر حریفان را «هدایت و رحمت الهی»،«الطاف خفیه الهی» و «دعای خوبان عالم» دانسته بود.

الطاف خفیه الهی البته تنها شامل تیم ملی بزرگسالان ایران نمی‌شود؛ حدود یک سال است که تیم ملی نوجوانان فوتبال نیز در دام خفیه‌گرایی «دشمن‌شناس» معروف علی‌اکبر رائفی‌پور اسیر شده است. ماجرای تیم ملی نوجوانان از ماجرای تیم ملی بزرگسالان دردناک‌تر و خطرناک‌تر است و البته زیر آوار انبوه اخبار و حوادث فوتبال در ایران نادیده مانده است. 

 ماجرا پس از آن رخ داد که حسین عبدی، بازیکن سابق پرسپولیس، پس از دریافت مدرک مربی‌گری حرفه‌ای در انگلستان بدون داشتن سابقه جدی مربی‌گری، سرمربی تیم ملی نوجوانان ایران (زیر ۱۷ سال)  شد. عبدی البته مدتی مشاور و مدیر فنی تیم ملی فوتبال زنان بود. 

اینکه چگونه و از چه کانالی سروکله علی‌اکبر رائفی‌پور و موسسه مصاف اطراف تیم ملی نوجوانان سبز شد، مشخص نیست، اما مسئولیت آن متوجه حسین عبدی و البته فدراسیون فوتبال است. 

خبر را خود رائفی پور و موسسه‌های او رسانه‌ای کردند. صفحه پویش مهر مهدی در توییتر که  ویدئویی منتشر کرد از  «برگزاری اردوی استعدادیابی تیم ملی فوتبال نوجوانان توسط موسسه مصاف در استان سیستان و بلوچستان و با حضور حسین عبدی»:

زمینه‌های همکاری رائفی‌پور و تیم ملی نوجوانان، بنا بر آنچه روابط عمومی موسسه مصاف گفته، «برگزاری دوره‌های آموزشی و ضرورت استعدادیابی، لزوم برخورد علمی و آکادمیک با فوتبال،فساد در فوتبال و راهکارهای مقابله با آن » است. 

خود رائفی پور در مورد این همکاری این طور می‌گوید:‌

ٰرائفی‌پور لیسانس حسابداری است، اما در بستر بحران ایدئولوژیک جمهوری اسلامی  توانست با سخنرانی‌های جنجالی خود را به عنوان استاد فراماسون‌شناسی، کارشناس دشمن‌یابی، ژنرال جنگ نرم، نظریه‌پردار توطئه و متخصص وقایع آخرالزمان و … قالب کند. پیدا کردن ردپای دشمن در مربع‌ها و مثلث‌های  موجود در تصاویر از جمله تخصص‌های اوست. او در یکی از سخنرانی‌هایش گفته که شلوار جین همان «جن» است و کفش‌های پاشنه‌بلند، «سم‌های اجنه». به‌زغم او  کارتون میکی‌ماوس بخشی از پروپاگاندای جهانی یهود است. 

موسسه فرهنگی هنری پژوهشی «مصاف ایرانیان» در سال ۸۹ و در زمان ریاست‌جمهوری محمود احمدی نژاد توسط رائفی‌پور تاسیس شد. گفته می‌شود عنوان مصاف مخفف «مبارزه با صهیونیسم، اومانیسم و فراماسونری» است، موسسه‌ای که خود را «یکی از مهمترین پایگاههای مهدویت و دشمن‌شناسی ایران» معرفی می‌کند.

همکاری رائفی‌پور با تیم ملی نوجوانان را می‌توان بخشی از سناریوی بزرگ‌تر سرمایه‌گذاری جمهوری اسلامی و مدافعان آن روی  نوجوانان و بچه‌ها  دانست که کمپین‌های همخوانی سرود «سلام فرمانده» جزئی دیگر از آن است و با حقوق اساسی کودکان سازگار نیست.

رائفی‌پور در حال نمایش سلاح ساخت موسسه به‌اصطلاح فرهنگی مصاف

فارغ از تاثیرات مخربی که چهره‌ای همچون رائفی‌پور روی نوجوانان فوتبالیست می‌تواند داشته باشد، این امر ناقض روح قوانین  و استانداردهای اخلاقی فیفا است. فیفا روی بی‌طرفی و عدم دخالت سیاسی، محافظت از کودکان در برابر اشکال مختلف بهره‌برداری و بدرفتاری عاطفی و عدم تبعیض فرقه‌ای تاکید ویژه دارد. رائفی‌پور آشکارا چهره‌ای فرقه‌گراست و دخالت او در انتخاب بازیکن برای تیم ملی فوتبال می‌تواند زمینه‌ساز تبعیض علیه فوتبالیست‌های سنی‌مذهب و دیگر ادیان باشد.

یک خبرنگار ورزشی ساکن ایران که نام او نزد زمانه محفوظ است، در این مورد می‌گوید:

«همکاری کسی که خود را فعال یهودی‌ستیزی معرفی می‌کند با تیم ملی نوجوانان، می‌تواند مشکلاتی عرصه بین‌المللی برای فدراسیون فوتبال ایران ایجاد کند. و این موضوع  می‌تواند قابل بررسی، پیگری و حتی شاید اقامه دعوی در دادگاه‌های بین‌الملی فوتبال باشد.»

در این خصوص، فعالیت‌های دیگر موسسه مصاف از جمله ساخت اسلحه می‌تواند دردساز مضاعفی در این پروده گشوده نشده و مغفول باشد.