وزیر بهداشت ایران گفته همه نیروهای این وزارت‌خانه برای مقابله با ویروس کرونا بسیج شده‌اند. مقامات سازمان بهداشت جهانی گفته‌اند شیوع ویروس جدید کرونا (کووید۱۹) در ایران «بسیار نگران کننده» است. همزمان باشگاه خبرنگاران جوان ایران صبح شنبه سوم اسفند ماه اعلام کرد نتیجه آزمایش کرونای شهردار منطقه ۱۳ تهران مثبت بوده است. روابط عمومی این شهرداری این خبر را رد کرده است.

مرتضی رحمان‌زاده، شهردار منطقه ۱۳ تهران پیش‌تر با ماسک در یک مراسم عمومی حاضر شده بود

در حالی که خبر ورود ویروس کرونا به ایران با تاخیر و به دنبال مرگ چند فرد مبتلا اعلام شد و مقام‌های رسمی به دلیل تاخیر در اعلام اخبار مربوط به این بیماری و سهل‌انگاری در کنترل و پیشگیری آن زیر انتقاد قرار دارند، باشگاه خبرنگاران جوان گزارش کرده که مرتضی رحمان‌زاده، از شب جمعه با علائم ویروس کرونا در بیمارستان بستری شده.

کیانوش جعفری، مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ اما گفته این خبر صحت ندارد.

جعفری گفته شهردار منطقه ۱۳ «از دو هفته پیش گرفتار سرماخوردگی شدید بوده و به علت ناراحتی ریوی در بیمارستان بستری شده است.»

آمار مبتلا شدگان به کرونا در ایران

سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران شمار افراد مشکوک به داشتن ویروس کرونا در ایران را ۲۸۵ نفر اعلام کرده و از مردم خواسته است تا روش‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس را رعایت کنند.

وزیر بهداشت ایران گفته:

«توصیه می‌کنم مردم نهراسند. همه نیرو‌های ما در راه مقابله با این ویروس بسیج شده‌اند.»

دیروز مقامات ایران تأیید کردند که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۱۸ نفر رسیده و چهار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

یک مقام وزارت بهداشت ایران پیش‌تر گفته بود بیش از ۷۳۵ مورد، با علائم شبه‌آنفلوآنزا تحت نظر قرار گرفته و بستری شده‌اند.

روز گذشته، وزیر بهداشت ترکیه گفت که سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران، به او گفته است از ۷۵۸ مورد مشکوک به ابتلا به ویروس جدید کرونا، ۱۸ مورد تست شده و نتیجه مثبت بوده است. از این تعداد، پنج نفر تا کنون به دلیل ابتلا به بیماری کرونای جدید یا کووید۱۹ فوت شده‌اند.

با توجه به این اخبار تقاضا برای ماسک زیاد شده و مراکز درمانی دچار کمبود ماسک شده‌اند. این مراکز همچنین به اندازه کافی کیت تست کرونا ندارند.

مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در بخش‌نامه‌ای بر لزوم رعایت مقررات فروش، توزیع و عرضه ماسک پزشکی تاکید کرده است.

در بخشنامه سیدحسین صفوی خطاب به مدیران عامل شرکت‌های تولیدکننده ماسک آمده است که «با توجه به شرایط کنونی کشور و به منظور مدیریت و جلوگیری از هر گونه اخلال در تامین، توزیع و انباشت غیرمجاز و احتکار»، کلیه تولیدکنندگان ماسک پزشکی ملزمند با حداکثر ظرفیت کارخانه تولید کننده به تولید بپردازند و هر گونه صادرات ماسک جراحی هم تا اطلاع ثانوی ممنوع است.


  • در همین زمینه
https://www.radiozamaneh.com/490411