ندا ناجی از ۱۱ اردیبهشت امسال، همزمان با مراسم روز جهانی کارگر در تهران، در بازداشت و زندان نگهداری می‌شود. دادگاه بدوی او را به ۵ سال و شش ماه زندان محکوم کرد. حال وکیلش از تقلیل حکم او به سی ماه حبس خبر می‌دهد. دادگاه تجدیدنظر بدون حضور ندا ناجی و وکیلش تشکیل شده است.

ندا ناجی از اردیبهشت امسال دستگیر و زندانی شده است. دادگاه تجدید نظر حکم او را به سی ماه کاهش داد.

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، سه‌شنبه ۲۹ بهمن از تقلیل محکومیت ندا ناجی، از بازداشت شدگان روز کارگر که با گذشت نزدیک به ۱۰ ماه همچنان در زندان نگهداری می‌شود، به یک دوم حکم دادگاه بدوی خبر داد.

زهرا مینویی، وکیل ندا ناجی، در گفت‌وگو با روزنامه شرق چهارشنبه ۳۰ بهمن کاهش محکومیت موکلش را تایید کرد و گفت: رأی قطعی در دادگاه تجدیدنظر به‌ریاست قاضی زرگر بدون حضور وکیل و متهم، صادر شده است.

به گفته او براساس رای دادگاه تجدیدنظر ندا ناجی به ۳۰ ماه (دو سال و شش ماه) حبس محکوم شده است.

مینویی گفت که با توجه به اینکه ۱۰ ماه از بازداشت موکلش می‌گذرد، درخواست آزادی مشروط او را به زندان و دادگاه ارائه خواهد داد و اظهار امیدواری کرد که با آزادی مشروط ندا ناجی موافقت شود.

او گفت: «بعد از گذراندن یک‌سوم از حکم، طبق قانون می‌توانیم درخواست آزادی مشروط بدهیم. درحال‌حاضر نیز موکلم یک‌سوم از حبس قطعی خود را گذرانده است و با توجه به اینکه با تبدیل قرار بازداشت او به قرار وثیقه موافقت نشد، امیدوار هستیم با درخواست آزادی مشروط او موافقت شود».

براساس ماده ۵۹ قانون مجازات اسلامی زندانیانی که یک سوم دوره محکومیت خود را گذرانده باشند، مشمول آزادی مشروط خواهند شد. تصمیم‌گیری در باره آزادی مشروط زندان پس از آنکه از سوی قاضی اجرای احکام پیشنها شود، بر عهده شورای طبقه‌بندی زندانیان است.

علاوه بر ندا ناجی، مرضیه امیری و عاطفه رنگریز هم در جریان تجمع روز کارگر در تهران بازداشت و هر یک به ۵ سال زندان محکوم شدند. دادگاه آنیشا اسداللهی را هم به یکسال زندان، رونویسی از کتاب‌های تعیین شده و یک ماه ارائه خدمات اجتماعی به یکی از مجروحان جنگ ایران و عراق که در ادبیات رسمی جمهوری اسلامی «جانباز» نامیده می‌شوند، محکوم کرده است.

حسن سعیدی، عضو سندیکای کارگران شرکت اتوبوسرانی تهران نیز به دلیل شرکت در این تجمع به پنج سال زندان محکوم شده بود در حال گذراندن دوره محکومیت خود است.


در همین زمینه: