دبیر کل جبهه پایداری از شورای وحدت اصول‌گرایان به علت سهم‌خواهی و عملکرد ضعیف در انتخابات گذشته انتقاد کرده بود. یک فعال سیاسی اصول‌گرا این سخنان را نشانه احتمال خروج پایداری‌ها از ائتلاف اصول‌گرایان در انتخابات می‌داند.

حسین کنعانی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا

حسین کنعانی‌مقدم، سه شنبه ۱۴ آبان در گفت‌وگو با خبرگزاری «انتخاب» در واکنش به صحبت‌های مرتضی آقاتهرانی گفت:

«اگر حرف‌های آقاتهرانی واقعیت داشته باشد، آن‌ها (جبهه پایداری) اولین کسی هستند که از شورای ائتلاف خارج خواهند شد. بر این اعتقاد هستیم که دیگر بحث سهم‌خواهی موضوعیت ندارد. در واقع، این‌که جامعه روحانیت مبارز برای بحث نظارت و داوری میان جریان‌‎های اصولگرا قبول مسئولیت کرده، به دلیل ممانعت از سهم‌خواهی است.»

مرتضی آقاتهرانی، روز گذشته در گفت‌وگو با وب‌سایت رجانیوز، نزدیک به اصول‌گرایان تندرو، با انتقاد از برخی ائتلاف‌های اصول‌گرایان در دوره‌های قبلی انتخابات گفت که جمنا (جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی) «خود را منقرض کرده است». او همچنین تاکید کرد در ائتلافی که در آن «پدر سالاری» وجود داشته باشد، شرکت نخواهند کرد.

حسین کنعانی‌مقدم همچنین با بیان اینکه اعضای جمنا اکنون بخشی از اعضای شورای وحدت اصولگرایان هستند گفت: «جمنا ائتلافی انتخاباتی بود که تاریخ مصرف آن گذشته است و مانعی برای تجدید حیات اعضای آن در نهادی بزرگ‌تر وجود ندارد. اما اگر بخواهیم با برچسپ زدن و نفی دیگران بخواهیم خود را بزرگ کنیم، خارج از باور به ارزش‌های انقلابی است.»

کنعانی مقدم علت شکست اصولگرایان در چند انتخابات گذشته را «تک‌روی‌ها و قضاوت‌های نابه‌جای» جبهه پایداری دانست:

«برخی از آقایانی که اکنون این‌گونه حرف می‌زنند، در گذشته به هر نوع ائتلاف و وحدت دست رد می‌زدند. اگر بحث پدرسالاری بدین معنا باشد، که پشت پرده لیست‌ها تنظیم شود، این نیز از سوی ما قبول نیست.»

حسین کنعانی مقدم همزمان هشدار داد که امکان ارائه لیست جداگانه انتخاباتی از سوی جبهه پایداری در انتخابات مجلس یازدهم، خارج از توافقات شورای وحدت اصولگرایان وجود ندارد:

«اگر این بار کسانی بخواهند ساز جدایی بنوازند، در ابتدای امر خود را منزوی می‌کنند و دیگر نمی‌توانند به نام اصول‌گرایی خود را معرفی کنند. آن‌ها باید عنوانی را برای خود انتخاب کنند و اگر شکستی اتفاق بیافتد، تقصیر مستقیما بر عهده این جریان‌ها خواهد بود که سازی مخالف نواخته‌اند.»

هر دو جناح اصلی حکومت در ایران، اصول‌گرا و اصلاح‌طلب، به دنبال دستیابی به وحدت برای شرکت در انتخابات آینده هستند اما هنوز از پس اختلاف‌های داخلی برنیامده اند.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲ اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.


در همین زمینه:

دبیرکل جبهه پایداری: جمنا خود را منقرض کرده است