کارگران مجتمع صنعتی نیشکر هفتتپه از ابتدای ماه مهر بار دیگر دست به اعتصاب زدند. این بار نیز اعتصاب آنها با پیگرد و تهدید امنیتی مواجه شده است. در روزهای گذشته، مسئولان نظامی و اطلاعاتی شوش با حضور در میان کارگران اعتصابی این مجتمع آنها را به اخراج تهدید کردند و محمد مقیسه، قاضی پرونده نیشکر هفتتپه با صحهگذاشتن بر حکمهای سنگین صادرشده برای متهمان، این حکمها را «خداپسندانه و عادلانه» خواند.
به گزارش کمپین دفاع از بازداشتشدگان مجتمع نیشکر هفتتپه، حمیدرضا بهاروند، فرمانده نیروی انتظامی شوش، و بهمنی، رئیس حفاظت اطلاعات این شهرستان چهارشنبه ۱۰ مهر با حضور در این مجتمع کارگران را تهدید کرده اند. نیروهای مسلح این دو مسئول امنیتی را همراهی میکرده اند.
فرمانده نیروی انتظامی شوش از کارگران خواسته است که به اعتراض خود پایان دهند و آنها را به اخراج و پیگرد امنیتی تهدید کرده است.
به گزارش کانال تلگرامی سندیکای نیشکر هفتتپه، پس از حضور این مسئولان امنیتی، سه تن از کارگران اخراجی ــ محمد خنیفر، ایمان اخضری و محسن چشمخاور ــ که حکم بازگشت به کار آنها صادر نشده، از سوی پلیس امنیت شوش فراخوانده شدهاند. این سه تن سپس به دفتر دادستانی واقع در اهواز انتقال داده شدهاند. این سه کارگر از ورود به شرکت نیز منع شدهاند.
کارگران نیشکر هفتتپه از اول مهر در اعتراض به اخراج ۲۰ تن از همکاران خود و باخواست بازگرداندن اخراجیها به سر کار، آزادی اسماعیل بخشی و لغو خصوصیسازی شرکت دست به اعتصاب زدند. سهشنبه ۹ مهر در نهمین روز اعتصاب کارگران، سرانجام با مصوبه شورای تامین شهرستان شوش ۱۷ نفر از ۲۰ کارگر اخراجی به سر کار خود بازگشتند. پرونده ایمان اخضری، عظیم سرخه و محمد خنیفر که دادگاه انقلاب تهران آنها را به شش سال زندان محکوم کرده، هنوز «در دست بررسی است.»
سندیکای نیشکر هفتتپه اعلام کرده است قرارداد ۱۵۰ تن از کارگران به دلیل «عدم نیاز» تمدید نشده و مدیریت شرکت قصد اخراج این کارگران را دارد. سندیکا اسامی تعدادی از این کارگران را نیز که در معرض اخراج قرار دارند، اعلام کرده است.
همزمان با تهدید کارگران برای واداشتن آنها به سکوت، امید اسدبیگی، کارفرمای نیشکر هفتتپه ۱۰ مهر در گفتوگو با خبرگزاری محلی «صدای کرخه» از بازگشت به کار ۱۷ تن از اخراجیها خبر داد.
به گفته اسدبیگی، کارگران پس از دادن تعهد اجازه بازگشت به کار یافتهاند: «بعد از تصمیم مدیریت شرکت مبنی بر عدم تمدید قرارداد همکاری ۱۷ نفر از کارگران هفت تپه بدلائل بی انضباطی با بررسی تمام جوانب و با هدف کمک به خانوادههای این کارگران با اخذ تعهد قرارداد کاری آنها مجددا تمدید شد.»
تهدید و ارعاب دامن متهمان زندانی پرونده نیشکر هفتتپه را نیز در بر گرفته است.
روز سهشنبه ۹ مهر اسماعیل بخشی، امیرحسین محمدیفرد، ساناز الهیاری و امیر امیرقلی که در ارتباط با پرونده نیشکر هفتتپه در زندان به سر میبرند، از زندان به دادگاه منتقل شدند. محمد مقیسه قاضی دادگاه خطاب به متهمان گفته است: «احکام صادره علیه متهمان پرونده هفتتپه بسیار خدا پسندانه و عادلانه بوده است»، و «با این حکمها آخرت خود را خریدم».
این در حالی است که ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه یک روز پس از صدور حکم متهمان پرونده هفتتپه در دادگاه انقلاب تهران و در حالی که اعلام احکام موجی از اعتراض را در پی داشت گفت خواستار بازبینی احکام فعالان کارگری شده است.
دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه شنبه ۱۶ شهریور عسل محمدی، ساناز الهیاری، امیر امیرقلی و امیرحسین محمدی فرد، اعضای تحریریه نشریه گام را هر کدام به مجموعاً ۱۸ سال حبس محکوم کرد که هفت سال آن قابل اجرا است. اسماعیل بخشی، کارگر و نماینده کارگران نیشکر هفتتپه به مجموعاً ۱۴ سال حبس (هفت سال قابل اجرا) و محمد خنیفر، کارگر دیگر هفتتپه به مجموعاً ۶ سال حبس (پنج سال قابل اجرا) محکوم شدهاند.
سپیده قلیان، دیگر متهم پرونده بالاترین حکم را گرفت. درحالی که حکم اولیه ۱۸ سال زندان بود، قاضی دادگاه یک سال و نیم هم به اتهام «اخلال در نظم» به مجازات حبس او اضافه کرد. هفت سال از حکم زندان سپیده قلیان قابل اجراست.
ادامه اعتصاب کارگران هفت تپه امروز شنبه ( ۱۳ ) مهر ۹۸
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#اسماعیل_را_گرفتن_ما_همه_بخشی_هستیم_
#اعتراض_اعتصاب_تشکل_حق_مسلم_ماست_
کارگران در حمایت از همکاران اخراجی خود و خصوص سازی شرکت روبروی دفتر مدیریت در محوطه شرکت تجمع کردن . صحبت های ابراهیم عباسی.
مهر ۹۸
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
سیزدهمین روز اعتصاب / 06 October 2019
همه هفت تپهای هستیم
زندانیان در حال هواخوری یکی از کارهای معروف ونگوگ است. چیزی که برای من در این طرح قابل توجه است، نگاه یکی از زندانیان به ما (دنیای خارج از زندان) است. نگاهش هرچند ناواضح اما حامل پرسشیست که ما را وا میدارد پاسخی داشته باشیم.
این روزها با توجه به احکام بالایی که برای دوستان پروندهی هفت تپه، اتحادیه آزاد، تجمع روز جهانی کارگر و دوستان ندای زنان، در ناعادلانهترین دادگاههای قرن بیستویکم، در نظر گرفتهاند، متوجه خواهیم شد که واقعا حاکمیت از کدام جنبش و از چه جنسی بیشتر نفرت دارد.
در کنار تنفر طبقاتی صاحبان تولید و دولتشان، ما با شکلی از سرمایه مواجهیم که هنوز یکی از بهترین ابزارهایش مذهب و خرافه و زنستیزی است.
برای درک این مهم کافیست نگاهی به پروندهی رفقای زن بیندازیم.
این حاکمیت در حالیکه وظیفه دارد روابط تولیدی موجود را با سبعیت تمام حفظ کند، در تکتک لحظاتش نمیتواند تنفر مضاعفش از فعالین زن را پنهان کند.
ما با حاکمیتی مواجهیم که بنیانش بر اساس این بردگی بنا شدهاست.
اما حاکمیت فراموش کرده است، اگر در گوشهای زن بورژوا، تهی از اعتراض برای رفع تبعیض جنسیتی و اقدام برای احقاق حقوق خویش لم داده است، در گوشهای دیگر بیشمار زنان ایستادهاند که هرگز سکوت نکردهاند و سرکوب دولت، جامعه و حتا همطبقهای ناآگاهشان را پس زدهاند تا جسورانه از دنیای خویش بگویند.
این راه بدون شک برای زنان کارگر سختتر و زحمتآفرینتر است.
اما تکلیف ما با این نگاه سراسر از سوال چیست؟ ما که بیرون از گود زندان، در گودالی بزرگتر شاهد فاجعهایم. چطور میتوانیم دامان خود را از این پرسش رها کنیم و با وجدانی بیدار بگوییم من هم بخشی از این معرکهام یا باید بود.
باید همه در شکلی متحد به این سوال پاسخ دهیم، حتا اگر چنین پاسخی منجر به زندان و اوین و قرچک ورامین شود…
هرگز به فکرتان رسیده است که این سرزمین میتواند همچون رویاهای #ندا_ناجی، #ناهید_خداجو، #اسماعیل_بخشی، #امیرحسین_محمدی_فرد، #عاطفه_رنگریز، #جعفر_عظیمزاده، #ساناز_الهیاری، #سپیده_قلیان، #مرضیه_امیری، #لیلا_حسین_زاده، #امیر_امیرقلی، #اسرین_درکاله، #مریم_محمدی، #نسرین_جوادی، #عسل_محمدی و دیگر رفقای کارگر که چیزی جز زنجیرهایشان ندارند، زیبا باشد؟
————-
-کمپین دفاع از بازداشتشدگان هفتتپه و زندانیان ترقیخواه
@Zendani7Tapeh
ارتباط با کمپین
@Zendani7Tappeh
علی رسولی / 06 October 2019
سخنرانی یوسف بهمنی در جمع کارگران اعتصابی در سیزدهمین روز اعتصاب کارگران #هفت_تپه
«هرجا ما کارگران میخواهیم دور هم بنشینیم و حرف بزنیم، امنیت نداریم؛ میریزن سرمون؛ دادستان میگه مشکلات را حل میکنه اما حل نمیکنه؛ تا کِی دروغ؟دلمون را خون کردند. گروکشی کردید؟کارگر عزت و شخصیت دارد. الان یا باید جرینگی ما را بخرند یا تهدیدت میکنند.»
بازگشت به کار سه کارگر هفتتپه که هنوز به کار بازگشتهاند، لغو خصوصیسازی هفتتپه و بازگشت به دولت و مختومه شدن پروندههای قاضیی برای کارگران و لغو حکمهای طویلالمدت کارگران از جمله مهمترین خواستههای کارگران است.
-کمپین دفاع از بازداشتشدگان هفتتپه و زندانیان ترقیخواه
یوسف بهمنی / 06 October 2019
ادامه اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#اسماعیل_را_گرفتن_ما_همه_بخشی_هستیم_
کارگران نیشکر هفت تپه امروز یکشنبه ۱۴ مهر، چهار دهمین روز اعتصاب در حمایت از همکاران اخراجی خود وامنیت شغلی وبازگشت شرکت به دولت از بخش خصوصی وازادی اسماعیل بخشی وسایر همکارانی که پرونده امنیتی انها باز است شده اند .
درضمن طبق خبر رسیده اقای یوسف بهمنی کارگر نیشکر هفت تپه توسط نیروهای انتظامی بازداشت شده است .
۱۴ مهر ۹۸
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
چهار دهمین روز اعتصاب / 06 October 2019