دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان اعلام کرد رسیدگی به پرونده ۱۱ نفر از مدیران این استان که مسبب وقوع سیل بوده یا در جریان سیل از انجام وظایف خود کوتاهی کرده‌اند، آغاز شده است.

سیل در استان گلستان خسارت‌های زیادی بر جای گذاشت. ۱۱ تن از مدیران این استان به اتهام اهمال و تضییع بیت‌المال در جریان وقوع سیل، احضار شده‌اند

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رضا سیدحسینی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان روز یک‌شنبه ۲۴ شهریور درباره پرونده سیل در این استان گفت:

«بر اساس گزارش سازمان بازرسی ۱۱ نفر از مدیران در خصوص حادثه سیل سال جاری به عنوان متهم معرفی شدند که هم اکنون این گزارش به بازپرسی ویژه جرایم کارکنان دولت ارجاع شده است.»

به گفته او این مدیران که اغلب از ادارات آب و گاز هستند به اتهام «اهمال و تضییع بیت‌المال» احضار شده‌اند و اتهام سایر افراد که در صلاحیت مرکز استان نیست به تهران فرستاده شده است.

استان گلستان یکی از مناطقی بود که در ابتدای سال جاری به‌دنبال بارندگی‌های شدید و طغیان رودخانه‌ها در معرض آب‌گرفتگی گسترده و سیل قرار گرفت. در همین رابطه مناف هاشمی، استاندار پیشین گلستان نیز پیشتر به دلیل حاضر نبودن در محل خدمت هنگام وقوع فاجعه، از کار برکنار شد.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌های داخلی، سیل‌زدگان گلستان هنوز با تبعات ناشی از سیل درگیرند. پیشتر تعداد واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در سیل ۲۱ هزار واحد اعلام شده بود که به گفته زمانی‌نژاد، مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان، تحویل بخشی از این واحدها تا پایان سال ۹۸ زمان خواهد برد. از این‌رو پس از گذشت ۶ ماه از سیل ویرانگر و در آستانه سرد شدن هوا، هنوز ساخت و تعمیر خانه‌های مردم سیل‌زده به‌پایان نرسیده است.

بر اساس اظهارات هادی حق‌شناس، استاندار کنونی گلستان در مصاحبه جمعه ۲۲ شهریور با صدا و سیمای جمهوری اسلامی، همچنان در دو شهرستان گمیشان و آق قلا  ۳۰ خانوار روز‌ها در چادر اسکان دارند.

سیل در گلستان علاوه بر واحدهای مسکونی به زمین‌های کشاورزی و زیرساخت‌های این استان نیز صدمات فراوانی وارد کرد.

به گفته مختار مهاجر، رئیس جهاد کشاورزی گلستان، سیلاب هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان گلستان خسارت وارد کرده است که از این میزان بیشترین آسیب به بخش زراعت (۷۶۰ میلیارد تومان) وارد شده است. همچنین بخش باغات ۱۲۰ میلیارد تومان، مرغداری‌ها، دامداری‌ها و بخش آبزی‌پروری ۱۷۰ میلیارد تومان و زیرساخت‌ها و حوزه تأسیسات آبی و خاکی ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت دیده‌اند.

در استان‌های دیگر نیز زندگی سیل‌زدگان هنوز به «حالت عادی» باز نگشته‌ است.


  • در همین زمینه: