يک سايت داخل کشور از “ابعاد جديد” پرونده علیاکبر حيدریفر، يکی از سه قاضی متهم در پرونده بازداشتگاه کهريزک خبر داد.
سايت بازتاب، نزدیک به محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گزارشی از کشف مواد مخدر، عتيقهجات و مقادير زيادی سکه طلا در تفتيش خودرو و منزل علیاکبر حيدریفر، قاضی متهم در پرونده بازداشتگاه کهريزک نوشت.
سهراب سليمانی، مدير کل زندانهای استان تهران ماه گذشته خبر بازداشت علیاکبر حيدریفر در روز دوشنبه، ۱۰ ارديبهشتماه را اعلام کرد.
به گفته سليمانی، علیاکبر حيدریفر به اتهام اخلال در نظم، امنيت و آسايش عمومی با تخريب خودروی شکايتکنندگان، بازداشت و روانه زندان اوين شد.
اکنون پس از اين بازداشت خبر از تخلفات ديگر اين قاضی میرسد.
سايت بازتاب که در خبر خود بدون آنکه نامی از علیاکبر حيدریفر ببرد او را “قاضی کهريزک” خطاب کرده، نوشته است در صورت مجرم شناخته شدن وی توسط دادگاه در رابطه با جرمهای تازه، احتمال حبس طولانیمدت وی میرود.
به گزارش سايت بازتاب، بسياری از اطرافيان علیاکبر حيدریفر نيز احضار يا بازداشت شده و مورد بازجويی قرار گرفتهاند و برای آنها قرارهايی صادر شده است
به گزارش سايت بازتاب، بسياری از اطرافيان علیاکبر حيدریفر نيز احضار يا بازداشت شده و مورد بازجويی قرار گرفتهاند و برای آنها قرارهايی صادر شده است.
اين گزارش میافزايد با برملا شدن پرونده “اين شخص”، بسياری از دوستان نزديک وی برای کشيده نشدن پای خود به پرونده او، در حال ابراز برائت و نفی ارتباط خود با او هستند و برخی ديگر هم در حال پیگيری و لابیهای خاصی برای گرفتن عفو پيش از صدور کيفرخواست هستند.
حيدریفر روز سوم فروردينماه سال جاری نيز در پمپ بنزينی در اصفهان، اقدام به اسلحهکشی کرده و بازداشت شده بود.
پيش از دستگيری ارديبهشتماه علیاکبر حيدریفر، گفته شده بود که وی به سمت مشاور امنيتی استاندار تهران منصوب شده است.
علی اکبر حيدریفر، داديار سابق در دوره دادستانی سعيد مرتضوی، معروف به قاضی مرتضوی بود و همراه با وی از متهمان پرونده کشتهشدگان بازداشتگاه کهريزک بهشمار میرود.
اين دو بههمراه حسن زارع دهنوی، يک مقام قضايی ديگر از سمت خود تعليق گرديدند، هر چند حيدریفر فعاليت خود در بازداشتگاه کهريزک را در شرايطی که از آن بهعنوان “فتنه” ياد میکند مثبت و خود را قابل تقدير میداند.
حيدریفر در شهريورماه سال ۱۳۸۹ خورشيدی از صدور قرار منع پيگرد خود و دو قاضی تعليق شده ديگر خبر داده بود.
بازداشتگاه کهريزک پس از آن مشهور شد که دستکم سه نفر از معترضان به نتيجه انتخابات بحثبرانگيز رياستجمهوری سال ۱۳۸۸ ايران، در آن بر اثر شکنجه جان دادند.
امير جوادیفر، محسن روحالامينی و محمد کامرانی، سه نفری هستند که در بازداشتگاه کهريزک بر اثر شکنجه کشته شدند.
آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران پس از انتشار خبرهايی درباره شکنجه بازداشتشدگان در کهريزک، پنجم مرداد ١٣٨٨ دستور تعطيلی اين بازداشتگاه را صادر کرد.
اما سه قاضی تعليق شده همچنان آزاد بودند و سعيد مرتضوی حتی بهتازگی به سمت مديرعاملی سازمان تأمين اجتماعی منصوب گرديد.
عجب عدالتي اين بود عدالت اسلامي حالا اگه يكي ديگه اين تخلفات را مي كرد مفسد في الاارض بود و تا حالا صد كفن هم پوسيده بود خدا به داد اين ملت برسد واي به روزي كه بگندد نمك
کاربر مهمان / 30 May 2012
اين نا قاضي و دوست مرتضوي جاني، همانيست که براي پرکردن باک بنزين ماشينش در پمپ بنزين به مردم شليک کرد؟
کاربر مهمان / 31 May 2012
موسی الرضا ثروتی،نماینده مجلس نهم، از برداشت پنج میلیارد دلاري دولت از منابع صندوق توسعه ملی خبر داد كه اين امر بر خلاف اساسنامه صندوق است و گفت: متأسفانه خبردار شدهایم که دولت طی روزهای گذشته حدود پنج میلیارد دلار بر خلاف قانون از محل این صندوق برداشت کرده است!!!.
این خبر هنگامی معنا دار می شود که بدانیم اخیراً رئیس جمهور رئیس صندوق توسعه ملی ( محل تجمیع ذخایر ارزی و پس انداز ملی) را تغییر داده و با کنار گذاشتن رحیم قربانی ، محمدرضا فرزین را به جای وی برگزیده است.
پیش از این ، گفته می شد که رحیم قربانی در برابر فشارهای دولت مبنی بر برداشت از این صندوق ، مقاومت می کرده است!!
کاربر مهمان / 31 May 2012