حجتالاسلام علی سعيدی گفت محمد خاتمی با حضور در انتخابات مجلس خواسته تا نشان دهد “از نظام فاصله نگرفته تا به اين ترتيب بتواند شرايط را برای ورود به مراحل بعدی هموار کند.”
علی سعيدی، نماينده رهبر ايران در سپاه پاسداران، به باشگاه خبرنگاران جوان وابسته به صدای و سيمای جمهوری اسلامی ايران گفت: “از خاتمی انتظار میرفت که وی از فراز و فرودهای مختلفی که در گذشته به آن دچار بود، دست بکشد و با صداقت به عرصه نظام بازگشته و از مسئولين و مردم به خاطر اشتباهات گذشته عذرخواهی کند اما متأسفانه وی تلاش کرد که عناصر مختلفی را بر محور خود جمع کند که البته اين امر، محال به نظر میرسد.”
علی سعیدی: خاتمی متأسفانه بين جريان تندرو و جريان مايل به همکاری با نظام قرار گرفته و هيچکدام از طرفها به حرف وی گوش نمیکنند
نماينده رهبر ايران در سپاه پاسداران، اصلاحطلبان را به سه گروه تقسيم کرده و گفته است: “دسته اول کسانی بودند که بحث تحريم (انتخابات) را پيش کشيده بودند و به نحوی از عناصر تندرو اين جريان به شمار میروند، گروه ديگر اين جريان کسانی بوند که با شرط و شروط خاصی قصد همراهی با نظام را داشتند که خاتمی و برخی از اعضای مجمع روحانيون از جمله آنها بودند و دسته سوم نيز کسانی بودند که نظر آنها حضور بی قيد و شرط در انتخابات، همکاری با نظام و ورود به عرصه رقابت انتخاباتی بود.”
سعيدی با بيان اينکه محمد خاتمی “شخصيتی بیاراده” است، افزود: “خاتمی متأسفانه بين جريان تندرو و جريان مايل به همکاری با نظام قرار گرفته و هيچکدام از طرفها به حرف وی گوش نمیکنند.”
محمد خاتمی، رئيسجمهور پيشين ايران که روز ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ رأی خود را در انتخابات مجلس به صندوق انداخت، گفته است اين اقدام را برای “باز نگهداشتن روزنامههای اصلاحطلبی” انجام داده است.
وی همچنين گفت از آغاز نيز تصميمی برای تحريم انتخابات نداشته است: “تعيين استراتژی عدم معرفی نامزد و ارائه ليست هيچگاه به معنی تحريم انتخابات نبود و میبايست اين امر را در عمل اثبات کنيم تا با گرفتن هرگونه بهانهای از بدخواهان روزنهای برای امکان مفاهمه بيشتر با تکيه بر حقوق و مصلحت مردم و پيشرفت واقعی کشور باز شود.”
محمد خاتمی چند ماه پيش با بيان شروطی برای شرکت در انتخابات مجلس گفته بود: “وقتی همه نشانهها دلالت بر اين دارد که نبايد در انتخابات شرکت کنيم، شرکت در انتخابات معنايی ندارد.”
رئيسجمهور پيشين ايران “تضمين سلامت انتخابات، رفع حصر از رهبران مخالفان، آزادی زندانيان سياسی و ايجاد فضای باز برای احزاب و مطبوعات” را بهعنوان پيش شرط انتخابات مطرح کرده بود.
شرکت محمد خاتمی در انتخابات مجلس نهم با شگفتی گروهی از اصلاحطلبان روبهرو شد و برخی از مخالفان حکومت ايران از اين اقدام وی انتقاد کردند.
من که حقیقتا برای اقای خمینی متاسفم چون هم اکنون ایشان به قول اخوند ها مثل “مسجد کرگدینی” شده است که نه شیعه دران نماز میخواند و نه ثنی. حالا ایشان نه در میان طرفدارانش وجهه ای دارد و نه در میان بدخواهانش که وی را “بی اراده” و لابد بی عرضه میخوانند. اینست نتیجه چشت کردن به ارمان های ازادی خواهی مردم جناب خاتمی! درست است که دولت مواجب ایشان را قطع نکرده است اما ایشان بایستی از جد بزرگوار خودشان که برایش روضه ها و نوحه ها میخوانند یاد میگرفتند که گفته است. “مرگ با عزت را به زندگی پر ذلت” ترجیح میدهد. مگر این حرف های اما سوم نیست که ایشان و سایر اخوند ها مردم را به ان دعوت میکنند پس چرا انها که لالایی بلد هستند خوابشان نمیبرد!؟
کاربر مهمان / 07 March 2012