ابراهیم رئیسی سرانجام به گزارش‌ها درباره حضورش در  نشست‌های انتخاباتی در تهران و مشهد واکنش نشان داد. هدف این نشست‌ها شکل دادن به ائتلاف اصولگرایان در انتخابات سال ۹۸ مجلس شورای اسلامی عنوان شده بود.

ابراهیم رئیسی، کاندیدای شکست خورده اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶

کاندیدای شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ گفته «به همراه دوستان دغدغه‌مند نسبت به مسائل مردم، اقتصاد و معیشت جلساتی داشتم که موضوع آن ارائه راهکارها برای برون رفت از وضعیت و شرایط کشور بود». او اما اینکه هدف این نشست‌ها انتخاباتی بوده را رد کرد.

تولیت آستان قدس رضوی اضافه کرد که «اگر نشستی برگزار شده درباره مسائل انقلاب بوده است، خلاف آنچه در رسانه ها مطرح شد بنده هیچ جلسه ای با موضوع انتخابات از سال ۹۶ تاکنون نداشته‌ام».

پیش از این، روزنامه شرق در شماره ۱۰ تیرماه خود در گزارشی نوشته بود ابراهیم رئیسی یکسال‌ونیم مانده به انتخابات مجلس یازدهم، فعالیت انتخاباتی اش را آغاز کرده است. این گزارش از او به عنوان محور این جلسات یاد می‌کند.

بنابر این گزارش علاوه بر رئیسی، محمدباقر قالیباف، نامزد ناکام ادوار پیشین انتخابات های ریاست جمهوری نیز حضور می یابد.

نام سعید جلیلی، محسن رضایی و حداد عادل نیز به عنوان دیگر حاضران این جلسات انتخاباتی مطرح شده است.

ابراهیم رئیسی پس از شکست در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ به سفرهای استانی می‌رود و در یک سال اخیر آستان قدس رضوی که زیر نظر اوست دفاتر متعددی در استان‌ها زده است. برخی نمایندگان اصولگرا معتقدند او ظرفیت قرارگیری در رأس جریان اصولگرایان را دارد.

آمار دقیقی از شمار دفاتر نمایندگی آستان قدس رضوی در شهرها و شهرستان‌ها در رسانه‌های مربوط با این نهاد وجود ندارد با این حال گفته می‌شود که شبکه آستان قدس رضوی با بیش از ۲۰ دفتر نمایندگی در استان‌های مختلف فعالیت دارد. آستان قدس یکی از چهار غول بزرگ اقتصاد ایران است.

رئیسی در مقام معاون «گروهکی» دادستان انقلاب اسلامی مرکز، نقش مهمی در کشتار  ۶۷ داشت. ابراهیم رئیسی (معاون دادستان)، حسینعلی نیری (حاکم شرع)، مرتضی اشراقی (دادستان) و مصطفی پورمحمدی (نماینده اطلاعات در زندان اوین) چهار نفر از اعضای هیاتی بودند که حکم به اعدام بیش از چهار هزار تن از مخالفان رژیم ایران دادند.


در همین زمینه