آلن ژوپه، وزير خارجه فرانسه هشدار داد حمله نظامی به ايران، جهان را به “چرخه غيرقابل مهار” میکشاند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، آلن ژوپه گزارش آژانس بينالمللی انرژی اتمی را درباره برنامه هستهای ايران نشانگر “پيشرفت ايران در زمينه ساخت تسليحات هستهای” دانست و آن را برای ثبات منطقه و جهان “خطری بزرگ” ناميد.
وزير خارجه فرانسه که برای شرکت در نشست اتحاديه اروپا در بروکسل به سر میبرد با این حال گفت: “مداخله نظامی برای مقابله با برنامههای هستهای ايران، بدترين اقدام و بدترين گزينه خواهد بود.”
آلن ژوپه افزود بايد برای “تشديد تحريمها” آماده بود تا از “مداخله نظامی که پیامدهای جبرانناپذيری دارد” جلوگيری شود.
يوکيا آمانو، مديرکل آژانس بينالمللی انرژی اتمی در گزارش تازه خود که سهشنبه ۱۷ آبانماه ۱۳۹۰ (هشتم نوامبر ۲۰۱۱) منتشر شد، اعلام کرد جمهوری اسلامی ايران برای دستيابی به سلاح اتمی تلاش میکند.
آلن ژوپه: بايد برای تشديد تحريمها آماده بود تا از مداخله نظامی که پیامدهای جبرانناپذيری دارد، جلوگيری شود
ايران موضوعات مطرح شده در اين گزارش را رد کرده و آنها را “اتهاماتی بیاساس” میداند.
در پی انتشار گزارش آژانس بينالمللی انرژی اتمی، تحريمهای جديد عليه جمهوری اسلامی ايران موضوع مذاکره نشست کشورهای اروپايی در بروکسل است. اتحاديه اروپا تصميمگيری درباره تحريمهای تازه عليه ايران را به دو هفته ديگر موکول کرده است.
گيدو وستروله، وزير امور خارجه آلمان نيز مواضع مشابهی را در بروکسل گرفت و گفت: “اگر ايران همچنان همکاری با آژانس را رد کند، تحريمهای شديدتر عليه اين کشور اجتنابناپذير خواهد بود.”
وی در همين حال افزود: “ما در بحث حمله نظامی به ايران شرکت نمیکنيم. فکر میکنيم چنين بحثی بیثمر است و ما آن را رد میکنيم.”
اما اوری روزنتال، وزير امور خارجه هلند درباره استفاده از گزينه نظامی در برابر ايران گفت: “من هيچ گزينهای را حذف نمیکنم.”
ويليام هيگ وزير امور خارجه بريتانيا نیز در خصوص برنامههای هسته ای ايران گفت: “گزارش آژانس بينالمللی انرژی اتمی، هرآنچه را که ما هميشه گفتهايم، تأييد کرد. ما خواهان عمليات نظامی (عليه ايران) نيستيم اما در عين حال تمام گزينهها باید روی ميز باقی بماند.”
همچنین باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا در حاشیه نشست کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوس آرام گفت مایل است پرونده اتمی ایران از راه دیپلماتیک حل شود اما برخورد نظامی همچنان روی میز قرار دارد.
اسراییل نیز در دو هفته اخیر تهدیدهای تازهای در خصوص احتمال حمله نظامی به ایران مطرح کرده است.
ايران در مقابل میگويد پاسخش به حمله نظامی “محکم و پشیمانکننده” خواهد بود.
خودتان اينها را حاکم کرديد و با ايرفرانس از پاريس آورديد…
لطف نموده قبل از اينکه جنگي ديگر از نابخردي اينان به مردم ايران تحميل کنيد، بليط برگشت را براي آنان بفرستيد تا با دوستشان اسد سفري بازنگشتني داشته باشند….
کاربر مهمان / 15 November 2011
این که نشد حرف (ارسال خمینی با ایرفرانس را می گویم) . لنین را هم آلمانی ها با قطار فرستادند به روسیه. اما همین روسیه بولشویک در زمان استالین آلمان را شکست داد، دست کم سه میلیون آلمانی را کشت، برلین را تصرف کرد و نهایتاً آلمان را به دو بخش تجزیه کرد.
کاربر مهمان / 16 November 2011
به گفته امریکایی ها No Shit Sherlock”. یا به زبان فارسی خودمان: از کرامات شیخ ما اینست خورد خرما و گفت شیرین است.
خوب حالا جناب ژویه بفرمایند با این معضل چه باید کرد؟ آیا به جز تحریم صدور نفت کار دیگری هم باقی مانده است. و اگر نمانده و غرب میخواهد ایران را تحریم نفتی کند اولا با افزایش احتمالی قیمت نفت و گاز در جهان چه خواهد کرد. و ثانیا ایا با تحریم نفتی ایران نباید ایران را بلوکه دریایی کرد که در این صورت همان گزینه نظامی تنها راه ممکن میشود!؟
به نظر میرسد این پرت و پلا گفتن های کشور های غربی نشان از یک برنامه نظامی همه جانبه است که در طی ان نه تنها تحریم نفتی بلکه یک حمله نظامی همه گیر و همه جانبه کوتاه مدت هم در برنامه میباشد که در صورتیکه کسی از سپاهیان و بسیجیان جان سالم به در برد بایستی با چماق و بیل و کلنگ به جنگ بروند.
کاربر مهمان / 15 November 2011
فرانسويها درس عبرت از ماجرای آلمان و لنين نگرفتند و ماجرای مار درآستين پروردن را فراموش کرده بودند وگرنه آن هواپيما را قبل از پرواز از رده خارج ميکردند !
کاربر مهمان / 17 November 2011