کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری جمهوری اسلامی ایران lمیگوید که وزارت علوم بورسیه دانشجویانی که با “جریان فتنه” ارتباط دارند سریعا لغو خواهد کرد.
یه گزارش خبرگزاری فارس، کامران دانشجو با بیان اینکه دانشجویانی که در ستادهای انتخاباتی نامزدها فعال بودهاند مشکلی ندارند، گفته است: “اما کسانی که بعد از نماز جمعه خرداد ماه رهبر جمهوری اسلامی و حماسه ۹دی همچنان در حمایت از فتنه فعال بودهاند معاند میشناسیم“.
او افزوده است: “نه ما میتوانیم و نه ملت به ما اجازه میدهند که از بیتالمال به معاندین نظام اختصاص دهیم، هرکجا مصداقی وجود داشته باشد و مراجع ذیصلاح و نه سلیقه به ما معرفی کنند که جزو فتنه و از عوامل فتنه است و ما اطلاع پیدا کنیم حتما اگر بورسی داده شده باشد، بلافاصله قطع میکنیم. “
مقامات دولتی و رسانههای داخلی ایران نامزدهای معترض به نتیجه انتخابات و حامیان آنها در ایران را “فتنهگر” میخوانند.
کامران دانشجو اسفند ماه سال گذشته نیز گفته بود: “دانشگاه محل نیروهای منتقد و مخالف نیست. او در جمع دانشجویان مدال اورمسابقات جهانی و آسیایی گفته بود: همراهی با نامزدهای معترض به معنای همراهی با جریان معاند و ضد انقلاب است و بر همین اساس خطاب به مدیران دانشگاهی تأکید میکنم که هیچ مدیری در هیچ دانشگاه دولتی و یا غیردولتی حق مسامحه با این افراد را ندارد.” وزیر علوم همچنین از روسای دانشگاهها خواست تا چنانچه اعضای هیاتهای علمی همچنان اصرار بر همراهی با نامزدهای معترض را دارند به صورت قاطع و در چارچوب قوانین با آنها برخورد کنند.
وزیر علوم: هرکجا مصداقی وجود داشته باشد و مراجع ذیصلاح به ما معرفی کنند که دانشجویی جزو فتنه و از عوامل فتنه است، حتما اگر بورسی به او داده شده باشد، بلافاصله قطع میکنیم
دانشجو پیش از این نیز در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی بهشهر، گفته بود که دانشگاه کارخانه “آدم سازی و تربیت سرباز برای امام زمان” است. به گفته او دانشگاههای ایران نیازی به افراد سکولار ندارند و جمهوری اسلامی اجازه تحصیل به این افراد را نخواهد داد. او گفته بود: “شفاف و واضح میگویم افرادی مورد نیاز ما در دانشگاهها هستند که التزام عملی به اسلام و ولایت فقیه داشتهباشند. “
این اظهارات در شرایطی بیان میشود که هم اکنون به گفته محمود ملاباشی، معاون وزیر علوم، بیش از ۶۰ هزار دانشجوی ایرانی در دانشگاههای خارج از کشور در حال تحصیل هستند.
همچنین بر اساس اعلام وزارت علوم و تحقیات و فناوری جمهوری اسلامی ایران، هم اکنون ۱۶هزار دانشجوی ایرانی در کشورهای اروپایی غیر از انگلیس مشغول به تحصیل هستند که ۲۴۹نفر آنها از بورسیه استفاده میکنند. این در حالی است که به گفته حسن مسلمی، نائینی مدیرکل بورس و امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، چهار هزار و ۶۷۵دانشجوی ایرانی در انگلستان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۸۰نفر بورسیه وزارت علوم و دستگاههای اجرایی کشور هستند.
مسلمی نائینی هفته پیش نیز از قبولی ۳۹۰نفردر امتحان بورس امسال خبر داده بود و گفته بود که سال گذشته نیز ۱۵۰نفر به دانشگاههای خارج از کشور بورس شدهاند. به گفته او مقصد جدید دانشجویان بورسیه ایرانی کشور استرالیا است. به گفته او چین، ژاپن و روسیه نیز از کشورهاییهای هستند که دانشجویان بورسیه ایرانی در سال گذشته و امسال به دانشگاههایی آنها اعزام شدهاند.
مدیرکل بورس وزارت علوم ایران سال گذشته اعلام کرده بود که از ابتدای انقلاب ۱۲هزار دانشجوی ایرانی با بورسیه دولتی راهی کشورهای خارجی شدهاند و تنها ۲۴۰نفر آنها به کشور بازنگشتهاند.
پاکسازی دانشگاهها از دانشجویان و اساتید منتقد
بر اساس گزارشهای منتشر شده در رسانهها، دولت محمود احمدینژاد از آغاز به کار تا کنون بسیاری از دانشجویان و اساتید منتقد را اخراج کرده است. اگر چه تا کنون آمار دقیقی از اساتید و دانشجویان اخراج شده منتشر نشده است اما به روایت اخبار منتشر شده در رسانههای داخلی ایران از سال ۸۵تا به امروز بیش از ۵۰استاد برجسته دانشگاههای ایران به دلیل آنچه که بازنشستگی اعلام شده از ادامه تدریس محروم شدهاند.
همچنین دانشگاه صنعتی شریف هفته گذشته اعلام کرد که ۲۵استاد این دانشگاه را بازنشسته کرده است. این در حالی است که محمود احمدینژاد، رئیس جمهور ایران چندی پیش در نامهای به وزیر علوم خواستار لغو قانون بازنشستگی اساتید شده بود.
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این باره به خبرگزاری کار ایران(ایلنا)، گفته است: “بازنشستگی ۲۵استاد دانشگاه شریف برخلاف آئین نامه جدید بازنشستگی اساتید است.”
به گفته نواله حیدری دستنتایی رئیس دانشگاه شریف نمیتواند براساس آیین نامه جدید بازنشستگی وزارت علوم اقدام به بازنشسته کردن استادان کند و به نظر میرسد موضوع برای ایشان خوب تفهیم نشده است.
دانشگاه علم و صنعت تهران نیز هفته گذشته از ثبت نام دانشجویانی که در کلاسهای اجباری حجاب و عفاف که توسط بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شده بود شرکت نکردند، خودداری کرد. بر اساس گزارش دانشجو نیوز، ۱۵ دانشجوی دانشگاه علم و صنعت به دلیل آنچه که شرکت نکردن در کلاسهای حجاب و عفاف عنوان شده است از تحصیل در ترم جاری محروم شدهاند.
این کمال تاسف است که دانشجویی را به خاطر انتقاد از دولت یا رهبر چنین مجازات کنند. باشد اقای وزیر قذافی هم 42 سال به مردم لیبی زور گفت و سرانجام دودمانش گم شد. شماها انقدر تنگ نظر و کوتاه فکرید که نمیتوانید ببینید که منتقدان در واقع بهتر از شما دورنمای این حکومتر امی بینند و متاسفانه شما ها با انها اینچنین رفتار میکنید.
روزی خواهد امد که هریک ازاین منتقدین در مقابل شما و دولت علیه بایستد و باهم به نیرویی تبدیل شموند که شمارا هیچ یلرای مقابله نخواهد ماند.
کاربر مهمان / 23 October 2011
این غارتگران جنایتکار حتی بورسیه به دانشجویان حامی جناح مغلوب را هم نمیتوانند تحمل کنند. البته با این اعمال ضد انسانی فقط رژیم منحوس خود را منزوی تر و سرنگونی خود را سریعتر میکنند.
آرش / 23 October 2011
اين بابا وزير علوم است يا وزير اطلاعات ج ا ؟….
ريس احمدي گفت که دموکراسي کامل در کشور وجوددارد و احزاب آزادند !؟
کاربر مهمان / 23 October 2011