وزیر دفاع ژاپن اعلام کرد که این کشور قصد خرید موشکهای تهاجمی هوا به زمین را برای مقابله با تهدید نظامی کره شمالی را دارد. این تصمیم سیاست صلحآمیز ژاپن را زیر سئوال خواهد برد.
بهگزارش خبرگزاری فرانسه، ایتسونوری اونودِرا، وزیر دفاع ژاپن، جمعه ۸ دسامبر / ۱۷ آذر ضمن اعلام این خبر اظهار داشت که وزارت دفاع ژاپن درخواست بودجه ویژه برای سال مالی ۲۰۱۸ خواهد کرد تا بتواند موشکهای دوربردی را که توسط هواپیماهای جنگنده قابل حمل هستند خریداری کند.
بهگفته رسانههای ژاپن وزارت دفاع این کشور مایل است تا موشکهای کروز از نوع JASSM و LRASM آمریکا را که بردی معادل ۹۰۰ کیلومتر دارند، خریداری کند.
وزارت دفاع ژاپن همچنین در نظر دارد تا موشکهای «جوینت استرایک» را که بردی حدود ۵۰۰ کیلومتر دارند از شرکت دفاعی «کونگزبرگ» نروژ بخرد.
این اقدام میتواند بحثهایی را در ژاپن برانگیزد. قانون اساسی صلحآمیز ژاپن استفاده از قوه قهر بهعنوان ابزاری برای حل اختلافات بینالمللی را ممنوع کرده و این کشور از زمان جنگ جهانی سیاستهای دفاعی خود را حفظ کرده است.
وزیر دفاع ژاپن به رسانهها گفته است که این موشکها «ما را قادر میسازد تا در برابر تهدیدهای دشمن از مکانی خارج از مرزها مقابله کنیم.»
سیاست نظامی ژاپن به دفاع از خاک خود محدود شده و در چارچوب ائتلاف امنیتی با آمریکا، این کشور برای حافظت از خود به واشنگتن وابسته است.
سناتورهای ژاپن روز دوشنبه گذشته آزمایشهای موشکی کره شمالی را «تهدیدی نزدیک» دانستند و شینزو آبه، نخستوزیر این کشور نیز اعلام کرد که بحث با کره شمالی «بیمعنی» است.
مجلس اعلای ژاپن دوشنبه ۴ دسامبر / ۱۳ آذر به اتفاق آرا قطعنامهای را در اعتراض به آخرین آزمایش موشک بین قارهای کره شمالی در روز ۲۹ نوامبر / ۸ آذر که در دریای ژاپن سقوط کرد، به تصویب رساند. کره شمالی موشک بالستیک تازهای به نام «هواسانگ ۱۵» را آزمایش کرد که بهگفته پیونگیانگ با آن میتواند سراسر خاک آمریکا را هدف قرار دهد.
فراخوان هفته گذشته واشنگتن مبنی بر قطع تمامی روابط تجاری و دیپلماتیک با کره شمالی از سوی مسکو و پکن رد شد. این دو کشور خواهان مذاکره با پیونگیانگ هستند.
چین و روسیه پیشنهاد داده بودند که آمریکا و کره جنوبی به رزمایشهای خود پایان دهند و در سوی دیگر کره شمالی نیز برنامه موشکی خود را متوقف کند. چین تنها متحد کره شمالی است و نگران گسترش بیثباتی در مرزهای خود است.
یک هفته پس از آزمایش موشک بین قارهای کره شمالی، آمریکا و کره جنوبی بزرگترین رزمایش هوایی مشترک خود را آغاز کردند. در این مانور نظامی که تا امروز جمعه ادامه خواهد داشت، حدود ۱۲ هزار سرباز نیروهای آمریکایی شرکت دارند و ۲۳۰ هواپیمای جنگی نیز عملیات آزمایشی انجام خواهند داد.
بیشتر بخوانید:
سیاست صلحآمیز یعنی چه ؟
وقتی کشور مقابل دارد سلاحهایی را توسعه میدهد که طرف مقابل (ژاپن) ندارد، چکار بایست کرد؟ هر چند این مسابقه تسلیحاتی هزینه های بیهوده اضافی بر دوش مردمان کشورها میگذارد! در حالی دنیا از بیکاری، فقر، تخریب محیط زیست در رنج است، پولهای گزافی روانه مسابقه تسلیحاتی میوشد.
اما از من نوعی، برایم چیزی که مهم است، این حواس پرتی هایی دنیای سکولار است. کره شمالی به کمک روسیه و چین جاه طلب ، دارند دنیای سکولار از خطر تئکراسی اسلام گرا حواسشان پرت میکنند. خطر مهمتر و وحشتانکتری در حال ووقع است علیه بشریت! آن وقت کره شمالی که یک کشور از بیخ غیرمسلمان است، و بخشی از دنیای سکولار، دارد با مجادله با غربیها، حواس پرتی ایجاد میکند.
تکلیف خیلی مشخص است: رژیم کره شمالی یک رژیم دیکتاتوری است با ظاهر کمونیستی و البته شبه سکولار. غرب این رزیم نمی پسندد، اما چین ورسیه همچنان ازش حمایت میکنند. چین وروسیه می بینند کره شمالی به بمب اتمی و موشک قاره پیما دست یافته، اما هیچ ترسی از این قدرت اتمی جدید ندارند گویا!
رزیم کره شمالی هم مانند چین ورسیه دارد این فناوری هیا خطرناک به حکومتهای تئوکراسی ضد سکولار صادر میکند. کره شمالی تعهدی به حفظ امنیت جهان و دنیای سکولار ندارد و عملا دارد با دشمن قسم خورده خودش یعنی تئوکراسی اسلامی تجارت سلاح کشتار جمعمی یا انواع راهبردی مانند موشک میکند! این جرم کره شمالی هزاران بار بدتر خودس اخت سلاح کشتار جمعمی است. امثال روسیه ویچن و کره شمالی بزرگترنی خیانت به مردمان سکولار جهان میکنند و شیاطین تئکراسی مسلح میکنند!
آیا چین ورسیه براستی از کره شمالی تمی نمیترسند؟! این دولت چین و روسیه چه سودی از قبال کره شمالی مبرند که حاضرند این حکومت قدرت امی قاره پیما داشته باشد؟ اما آنچه مسلم است کره شمالی بخشی قابل توجهی از توان دنیای سکولار تیلیل مبرد در مقابل هیولاهای تئوکراسی دنیای اسلام! نکته مهم برای من این جاست دعوای کشورهای سکولار دارد به نفع دنیای اهریمین تئوکراسی پیش میرود.
سیاست صلحآمیز؟ / 09 December 2017