ايران به سخنان چند روز پيش نيکولا سارکوزی، رئيسجمهوری فرانسه درباره حمله احتمالی به جمهوری اسلامی واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، اميرفرزاد اسماعيلی، فرمانده پدافند هوايی قرارگاه خاتمالانبيا، ۱۱ شهريوز ۱۳۹۰ در نماز جمعه تهران گفت: «اگر دشمنان ما دچار حماقت شوند و در توهم خود تصور تجاوز به مرزهای مقدس جمهوری اسلامی را داشته باشند، ايران اسلامی جهنمی در زمين، فضا و دريا برایشان ايجاد خواهد کرد و آنها در کام آتش خودکامگیشان فرو خواهد کشيد.»
همچنين حسن تاجيک، مدير کل غرب اروپای وزارت امور خارجه ايران نيز گفته فعاليتهای نظامی ايران «جنبه بازدارندگی» دارد.
وی افزوده اظهارنظرهای مبتنی بر «دادههای غيرواقع بينانه» را زمينهای برای «بیثباتی منطقه» دانسته است.
رئيسجمهور فرانسه هفته گذشته از احتمال وقوع يک حمله پيشگيرانه عليه تأسيسات اتمی ايران خبر داده بود.
غرب از ادامه برنامه اتمی و موشکی ايران ابراز نگرانی میکند و میگويد ممکن است ايران از برنامه اتمیاش، مقاصد نظامی داشته باشد
سارکوزی در همايش سالانه سفرای فرانسه گفت: «بلندپروازیهای نظامی، هستهای و بالستيکی اين کشور (ايران) تهديدات روزافزونی را باعث شده که میتواند به حمله پيشگيرانه به تأسيسات هستهای ايران منجر شود که به خودی خود تحريککننده بحرانی جدی است که فرانسه به هيچ وجه خواستار آن نيست.»
نيکولا سارکوزی توضيح نداده که چه کشور يا کشورهايی ممکن است به ايران «حمله پيشگيرانه» کنند.
غرب از ادامه برنامه اتمی و موشکی ايران ابراز نگرانی میکند و میگويد ممکن است ايران از برنامه اتمیاش، مقاصد نظامی داشته باشد.
يوکيا آمانو، مديرکل آژانس بينالمللی انرژی اتمی در تازهترين گزارش خود که روز جمعه دوم سپتامبر ۲۰۱۱ (۱۱ شهريور ۱۳۹۰) منتشر شد، اعلام کرد احتمال دارد ايران در برنامه اتمیاش دنبال اهداف نظامی باشد.
به گفته آمانو، ايران همچنين در حال توليد کلاهک اتمی برای نصب روی موشک است.
ايران در سالهای اخير چندين موشک جديد را توليد و آزمايش کردهاست، موشک زير دريايی «فجر ۳» در سال ۱۳۸۵، موشک شهاب ۳، اولين موشک بالستيک ميانبرد ايران در سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۷، موشک ميانبرد «سجيل» و موشک دريايی «نصر ۲» در سال ۱۳۸۷ و موشک «سجيل ۲» در سال ۱۳۸۸ از جمله موشکهای آزمايش شده در سالهای اخير هستند.
آزمايشهای موشکی ايران در چند سال گذشته، نگرانی جامعه جهانی را به دنبال داشته است.
با این حال چندی پیش رامين مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ايران گفت موشکهای آزمایششده، قادر به حمل کلاهک اتمی نيستند.
کشورهای غربی پس از هر آزمايش موشکی ايران واکنشهای تندی نشان داده و نسبت به عواقب فعاليت تسليحاتی جمهوری اسلامی ايران در منطقه هشدار دادهاند.
اما مقامات ايران، هدف از گسترش تجهيزات موشکی و نظامی اين کشور را «ايجاد بازدارندگی» در مقابل حضور نظامی آمريکا در خاورميانه اعلام میکنند.
ايران جهنمی در زمين، فضا و دريا برایشان ايجاد خواهد کرد
key / 03 September 2011
ترس امریکا و رژیم نژاد پرست صیونیستی از خرید موشک های اس ٣٠٠ روسی توسط ایران است و فشار و تبلیغات سوء هم در حقیقت به خاطر حمایت روسیه است و نه اهداف هسته ای ایران.وقتی دلت ایران نمیتواند یک نیروگاه اتمی را راه اندازی کند،خطر هسته ای شدنشان بر اساس کدام منطق بیان میشود؟
کاربر مهمانmansour piry khanghah / 03 September 2011
این آقایان بهتر است بروند تاریخ را بخوانند واز این قمپز ها در نکنند ببیند چه بلایی بر سر نیروهای آلمان در جنگ جهانی دوم اورند که دنیا از نیمی از دانش آنها برخوردار نبود و هنوز از تگنولوژی های آن زمان آلمان در آمریکا استفاده میشودو بعنوان تکنولوژی های مدرن از آن نام میبرند در ضمن اگر کسی این قدرت عظیم را دارا باشد اینقدر راجع به آن حرف نمیزند
Reza / 03 September 2011
اگر شما توجه کنید صدام هم همین رجزها را خواند و بعد مثل موش در سوراخ شد، حالا نوبت قذافی ست، البته نوبت بشار الله خان اسد هم هست و نوبت خامنه ای هم.
کاربر مهمان / 04 September 2011
اتفاقاً تاریخ نشان می دهد که تنها کشوری که توانست در برابر آلمان با آن تکنولوژی قوی مقاومت کرده و کمر ارتش نازی را بشکند، کشور تا آن موقع غیرصنعتی و کشاورزی روسیه شوروی بود نه مثلاً فرانسه مترقی و صنعتی. بنابراین هیچ بعید نیست که ایران بتواند در برابر امریکا مقاوت کند. خیلی بیشتر از آنچه دیگران توانستند.
کاربر مهمان / 06 September 2011