ايالات متحده آمريکا در دور تازه تحريمهای يکجانبه عليه مقامات سوريه، «وليد معلم»، وزير امور خارجه سوريه و دو مقام ديگر را مورد تحريم قرار داد.
به گزارش رويترز، دولت آمريکا روز سهشنبه ۳۰ اوت ۲۰۱۱ (هشت شهريور ۱۳۹۰) در پاسخ به «سرکوب و خشونت فزاينده» سوريه عليه معترضان ضددولتی، دارايیهای وزير امور خارجه سوريه و همچنين بوسينی الشعبانی، مشاور رييسجمهور سوريه و علی عبدالله کريم علی، سفير سوريه در ليبی را مسدود کرد.
ويکتوريا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمريکا گفته است اين سه مقام سوريه به دليل «ايفای نقش در پيشبرد حکومت ترور» که هماکون دولت بشار اسد، رئيسجمهوری سوريه عليه مردم در پيش گرفته، تحريم شدهاند.
اتخاديه اروپا نيز بررسی اعمال تحريمها عليه سوريه را آغاز کرده است.
تحريمهای يک جانبه آمريکا عليه سوريه در حالی افزايش يافته که پيشتر شورای امنيت سازمان ملل به دليل مخالفت روسيه و چين نتوانسته بود برای تحريم دولت سوريه به توافق برسد.
ويکتوريا نولاند، سخنگوی وزارت خارجه آمريکا: اين سه مقام سوريه به دليل «ايفای نقش در پيشبرد حکومت ترور» که هماکون دولت بشار اسد، رئيسجمهوری سوريه عليه مردم در پيش گرفته، تحريم شدهاند
با اين حال روسيه به سوريه هشدار داده اصلاحات وعدهداده شده را سريعتر بايد اجرا کند. اما مخالفان رئيسجمهوری سوريه با رد سخنان او میگويند اعتماد خود را به وعدههای اصلاحطلبانه اسد، به دليل سرکوب تجمعات مسالمتآميز از دست دادهاند.
همچنین ديويد کوهن، معاون وزارت خزانهداری در امور اطلاعت مالی و مبارزه با تروريسم در بيانيهای گفت اين تحريمها برای اعمال فشار بيشتر بر سه مقام سوريه است که «مدافع اصلی سياستهای سرکوب» بشار اسد هستند.
بشار اسد در یک ماه گذشته با افزایش فشارهای بینالمللی برای پایان دادن به خشونتها روبرو بوده است.
باراک اوباما، رئيسجمهوری آمريکا ۱۸ اوت از بشار اسد خواسته بود از قدرت کنار برود اما وی اين خواسته اوباما را رد کرد.
در تازهترين حملات عليه معرضان سوريهای، روز گذشته نيروهای امنيتی اين کشور هفت نفر را از جمله يک پسر ۱۳ ساله را پس از نماز عيد فطر و برگزاری تظاهرات ضددولتی کشتند.
به گزارش رويترز، در جريان تيراندازی نيروهای نظامی سوريه به تظاهرات عيد فطر، چهار نفر در آل حرا، دو نفر در درعا و يک نفر نيز در حمص کشته شدهاند.
بنا به آمار سازمان ملل سرکوب مخالفان حکومت از آغاز جنبش اعتراضی در سوريه تاکنون ۲۲۰۰ نفر کشته داشته است.
تظاهرات مخالفان بشار اسد از ميانه مارس ۲۰۱۱ (اسفند ۱۳۸۹) آغاز شده است. دولت سوريه با نسبت دادن اين اعتراضات به «خرابکاران مسلح وابسته به بيگانگان» آنها را سرکوب میکند.
معترضان سوريهای خواهان کنارهگيری بشار اسد از قدرت هستند.
از لیبی وسوریه شنیع تر وپست تر رفتار بیشرمانه دولت های روسیه وچین است که چشم برهمه این جنایات بخاطر عرض اندام درمقابل جامعه بین الملل ومسائل اقتصادی بسته اند
ودود / 02 September 2011
فقط کافیه اصلاح کوچکی در سوریه صورت بگیره و حروف (ر) و (س) جابجا بشه سوریه کاملا درست میشه !!!
کاربر مهمان / 02 September 2011