تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تهران در اعتراض به محدودیت های اعمال شده از سوی مدیریت دانشگاه و وضعیت نامناسب امور صنفی با حضور دانشجویان برگزار شد.
به گزارش تارنمای دانشجونیوز، این تجمع که با درخواست شورای صنفی این دانشگاه برگزار گرديد، با استقبال صدها نفر از دانشجویان اين دانشگاه روبهرو گرديد.
دانشجونيوز نوشته است از صبح امروز اعضای شورای صنفی دانشگاه و همچنین تعدادی از فعالین دانشجویی به دانشگاه ممنوعالورود شدند با اينحال تجمع برگزار شد.
همچنين اين تجمع در حالی برگزار گرديد که معاونتهای دانشجويی و فرهنگی دانشگاه اميرکبير با برگزاری هرگونه تجمع اعتراضی از سوی دانشجويان مخالفت کرده بودند.
به دنبال فراخوان شورای صنفی دانشگاه اميرکبير در رابطه با «مشکلات صنفی و آموزشی و برخوردهای غيرقانونی مسئولان حراست و همچنين مديريت فرهنگی اين دانشگاه با دانشجويان» و اعلام تجمع امروز؛ جمعی از دانشجويان و فعالان اين دانشگاه نيز با صدور بيانيهای پشتيبانی خود را از اين تجمع اعلام کرده بودند.
معاونتهای دانشجويی و فرهنگی دانشگاه امير کبير با برگزاری هر گونه تجمع اعتراضی از سوی دانشجويان مخالفت کردهاند
در اين اطلاعيه آمده بود: «در حالیکه روند افزايش فشار بر دانشجويان، اساتيد و کارمندان دانشگاه در ماههای اخير سير صعودی داشته است، عدم پاسخگويی مسئولين ذیربط و اصرار بر اعمال سياستهای تنگنظرانه خود، کاسه صبر دانشجويان را لبريز نموده است. ما جمعی از فعالان دانشجويی دانشگاه صنعتی اميرکبير ضمن اعلام اعتراض شديد خود به برخوردهای ناشايست و سبعانه با دانشجويان، از مسئولان دانشگاه میخواهيم هر چه زودتر نسبت به رفع اين مشکلات اقدام نمايند.»
اين دانشجويان در بيانيه خود افزودند: «در حالیکه هر سال با آغاز سال تحصيلی مشکلات خوابگاهها و کمبود فضا برای اسکان دانشجويان به اوج خود میرسد، در طول ساليان اخير نه تنها هيچگونه راه حل مناسبی برای اين مشکلات چاره انديشيده نشده است، بلکه اعمال سياستهای جديد و محدوديتهای روزافزون بر مشکلات دانشجويان افزوده است. در حالیکه بودجههای کلانی بر سر پروژههای عمرانی که ضرورتی بدان احساس نمیشود، اختصاص يافته و اموال متعلق به دانشگاه و دانشجويان بیهوده به هدر میرود، طرح افزايش قيمت هزينه خوابگاه برای گروهی از دانشجويان با چه توجيهی پذيرفتنی است؟ آيا هدف از اجرای اين طرح چيزی جز افزايش فشار بر دانشجويان خواهد بود؟ بديهی است که درآمد حاصل از اجرای اين طرح تنها گوشهای از هزينههای گزاف پروژههای عمرانی تخريب و تأسيس در دانشگاه را در بر خواهد گرفت.»
سجاد ويس مرادی از فعالان سابق دانشجويی دانشگاه اميرکبير در مورد اين تجمع به راديو زمانه گفت: «مشکلات صنفی و آموزشی در دانشگاه اميرکبير از ساليان گذشته تا کنون همواره وجود داشته است اما متأسفانه طی سالهای اخير شاهد بیتوجهی مسئولان دانشگاه جهت رفع اين مشکلات و موانع بودهايم، مشکلاتی از قبيل کيفيت غذای دانشگاه و شايعه افزايش هزينه غذا و مسئله اسکان دانشجويان در خوابگاهها و بسياری از مشکلاتی که دانشجويان اين دانشگاه با آن مواجه هستند.
بدين ترتيب شواری صنفی دانشجويی دانشگاه اميرکبير درخواستی جهت برگزاری تجمع دانشجويی در اعتراض به اين مشکلات را به مسئولان دانشگاه ارائه نمود که مسئولان دانشگاه پاسخی به اين درخواست ارائه ننمودند اما بنا بر مفاد مصوبه وزارت علوم، تحقيقات و فناوری و هيأت نظارت بر تشکلها در خصوص امکان برگزاری تجمعات دانشجويی در صورت عدم پاسخگويی مسئولان، دانشجويان مصمم هستند علیرغم کارشکنی و عدم پاسخگويی مسئولان، اين تجمع قانونی را در روز سهشنبه ششم اردیبهشت برگزار نمايند.»