«شیلا کولهتکار» که سالها در نیویورکتایمز قلم میزده است و مقالات و گزارشهایش در اکثر نشریات معروف انگلیسی زبان نظیر تایم، نیوزویک، اُبزرور و وال استریت ژورنال به چاپ رسیده است، این هفته گزارشی منتشر کرده دربارهی بزرگترین شرکت خدمات دوستیابی برای متأهلین «اَشلی مَدیسون» که بنا به ادعای رئیس کمپانی، بعد از فیسبوک رشدیابندهترین شبکهی خدماتی موجود در اینترنت است.
آقای «نوئل بیدرمن» خالق و طراح اصلی سایت که مرد ۳۹ سالهی متأهلی است که دو فرزند نیز دارد، توانسته است در مدت هشت سال شرکت اینترنتیاش را در امریکا، کانادا و ۱۰ کشور اروپایی گسترش دهد. نزدیک به ۹ میلیون زن و مرد متأهل ضمن عضویت در سایت مزبور این فرصت را برای خود فراهم کردهاند تا با افراد متأهل دیگر برای ایجاد رابطهی بیرون از ازدواج تماس برقرار کنند.
دبیر بخش اجتماعی نشریه «بلومبرگ»، خانم شیلا کولهتکار برای تدارک گزارش خود دربارهی سایتی که برای متأهلین زناکار برپا شده، قبل از هر چیز به عضویت آن در میآید تا بتواند ضمن وارد شدن به شبکهی خدماتی «اشلی مدیسون» و آشنایی با شیوهی فعالیت آن، امکان گفتوگو و مصاحبه با چند زن و مرد متأهل عضو سایت را نیز بهدست آورد.
خوانندگان گزارش «کمپانی خیانت» [۱] از طریق قلمِ شیوا و مستند خانم «کولهتکار» نه تنها با سیستم خدماتی قانونی سایتی آشنا میگردند که به کمک اینترنت عملاً زمینهی «زناکاری» برای میلیونها انسان متأهل را مهیا کرده است، بلکه ضمن مصاحبه با رئیس کمپانی مزبور به توضیح این مسئله میپردازد که شرکت فوق چگونه توانسته است از طریق حلقههای نامشخص و منظورنشده در قانون، فعالیت شرکتش را به ثبت برساند.
تحقیقات موجود نشاندهندهی آن است که بین ۲۰ الی ۴۰ درصد مردان و حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد زنان در طول زندگی زناشویی خود به همسرانشان خیانت میکنند. تحقیقات و آمارهایی که در حقیقت اولین جرقهی راهاندازی شرکت خدماتی آقای «بیدرمن» بود. او پی برد که برخلاف سایر مراکز دوستیابی توجه خود را معطوف جمعیت بزرگِ متأهلین جامعه نماید که با وجود دشواریها و ریسک فراوان به هر حال تن به خیانت میدهند.
کمپانی آقای «بیدرمن» ضمن تحقیق کوچکی در سال ۲۰۰۲ به این نکته پیبرد که بیشترین نام برگزیده شده برای دختران تازه متولد شده «اَشلی» و «مدیسون» بوده است و به همین خاطر دو اسم عمومیتر زنانهی فوق را برای عنوان کمپانی خود انتخاب کرد. بررسیهای اولیهی تیم تهیهکننده حاکی از آن بود که راز بقا و پیشرفت برای شرکت سهامی خدمات اینترنتی حضور زنان است. او پی برده است که انتخاب نام زنانه و طراحی وبسایتی با رنگها و طرحهای زنانه به جلب اعتماد زنان و ورودشان به «آشلی مدیسون» میافزاید. برای همین مقصود تا مدتها کمپانی مزبور این شایعهی عمومی را نیز انکار نمیکرد که شرکت فوق توسط یک زن اداره میگردد.
جهت دیدن ویدیو اینجا را کلیک کنید.
کمپانی خیانت فقط در سال گذشته ۶۰ میلیون دلار درآمد و ۲۰ میلیون دلار سود خالص داشته است. آقای نوئل بیدرمن در جواب سئوال گزارشگر «بلومبرگ» خانم شیلا کولهتکار دربارهی مشکل اخلاقی ناشی از ایجاد شرائط زناکاری برای اشخاص متأهل، گفت: «این سادهلوحی است که به ذهن کسی برسد که «اشلی مدیسون دات کام» بر تعداد زناکاران افزوده است».
از دید او کمپانیاش باعث نجات بسیاری از ازدواجهای بیبو و بیخاصیت شده است. او معتقد است مردان و زنان متأهلی که برای آنان خانواده در درجه اول اهمیت قرار دارد ولی متأسفانه رابطهی جنسی در زندگی زناشوییشان به دلائل مختلف وجود ندارد، میتوانند با برطرف کردن نیازهای جنسیشان در «اشلی مدیسون» جلوی فروپاشی زناشوییشان را بگیرند. به عبارت دیگر از دید دستاندرکاران شرکت سهامی زناکاران، تهیه سرویس برای خیانت جنسی متأهلین باعث ادامه بقای هر چه بیشتر خانوادهها میگردد.
رئیس کمپانی در ضمن به این نکته نیز اشاره میکند که بسیاری از مشتریان سایت آنها در حقیقت به دنبال ایجاد رابطهی نامشروع نیستند و به آن بهعنوان یک بازی هیجانانگیز برای بزرگسالان مینگرند. او معتقد است که بیشتر «زناکاریها» در محیط کار ایجاد میگردد که به ضرر و صدمات جبرانناپذیری چون از دست دادن کار، برملاشدن رابطه و بالا رفتن آمار طلاقها منجر میشود.
دفاع رئیس این کمپانی پولساز، وقتی که از تجربهی راهاندازی شعبهای در استرالیا حرف میزند، حتی جنبهی فمینیستی هم به خود میگیرد. برای مدیر و برنامهریزان «اشلی مدیسون» جالب بود که پی ببرند چرا استرالیا بالاترین عضویت زنان در سایتِ اشلی مدیسون را به خودشان اختصاص دادهاند. آمار شرکت فوق گویای این واقعیت است که در اکثر کشورها از هر هفت عضو فقط دو نفرشان زن هستند ولی در استرالیا ۴۰ درصد استفادهکنندگان از سرویسِ سایت زنان هستند.
از دید دستاندرکاران سایت، حضور بیش از معمول زنان استرالیایی در این واقعیت نهفته است که در استرالیا «خودفروشی» قانونی است. زنان متأهل استرالیا نه تنها دل خوشی از این مسئله ندارند، بلکه رسماً متوجه این نابرابری شدهاند که در ازای انواع و اقسام سرویسهای جنسی برای مردان استرالیایی (و عملاً برای مردان متاهل)، زنان استرالیا از این نمد کلاهی نصیبشان نشده است. بر اساس این استدلال میتوان رغبت بیش از حد زنان متأهل برای عضویت و بهرهگیری از خدمات «اشلی مدیسون» را توجیه کرد.
ناگفته نماند که دلائل و انگیزههای انساندوستانهای که مدیر شرکت تلاش دارد به «اشلی مدیسون» نسبت دهد، بیش از هرچیز به سود هنگفتی ربط دارد که در بازار بزرگ تفریحات چندین میلیارد دلاری موجود است. آمارهای دیگری نیز وجود دارد که فعالیتهای شرکت سهامی زناکاران را به لحاظ اخلاقی زیر سئوال میبرد. برای نمونه مشخص شده است که نزدیک به ۲۰ درصد زنانی که در این شبکهی خدماتی متاهلین عضویت دارند، در اصل مجرد هستند. این سئوال اساسی مطرح میشود که حضور زنان مجرد در سایت مردان متأهل (و معمولا مردانی که شغل و درآمد خوبی نیز دارند) به این شبهه میتواند دامن بزند که خرید و فروش جنسی نیز به شکل گستردهای در شبکه خدماتی فوق شکل میگیرد.
اگر یک روز تصمیم گرفتی بهم خیانت کنی، قبلش یا بعدش حتما من رو بکش. فقط اینجوری برای همیشه می بخشمت.
فرشاد / 18 February 2011
عالی بود… البته هم گزارش و هم این کار
کاربر مهمان / 19 February 2011
دوستان من خودم اعتقادی به چند همسری که تو اسلام مطرح شده ندارم، اما تا اونجایی که من می بینم این کار تو مایه های همون صیغه است فقط چیزی خونده نمیشه، الان تفاوتش دقیقا کجاست ؟
کاربر مهمان / 18 February 2011
اگر یک روز تصمیم گرفتی بهم خیانت کنی، قبلش یا بعدش حتما من رو بکش. فقط اینجوری برای همیشه می بخشمت.
فرشاد / 18 February 2011
اين شبكه خدماتي ارائه مي دهد كه در بخش مردانه اش همان سيستم ازدواج موقت در كشور خود ما است البته ازدواج موقت از ين نظر كه قانونمند تر است و حقوق مشخصي را براي طرفين در نظر گرفته است . بهتر و سالم تر هم هست .
در بخش مربوط به زنان البته راه حلي در كشور ما ارائه نشده است و نمي دانم ميزان نياز هاي براورده نشده جنسي چقدر است و نمي دانم چرا براي اني نياز در جوامع قديمي فكري نشده و راه حل هايي ارائه نشده است
کاربر مهمان / 19 February 2011
این که همون ازدواج موقت و کنیز داری قدیمه پس الکی نیست که میگن اسلام دین مترقی ای هست!
کاربر مهمان / 19 February 2011
با وجود قوانین یک طرفه در ایران بعید نیست زنان ایرانی عکس العمل بیشتر از زنان استرالیایی نشان دهند و رکورد را بشکنند
کاربر مهمان , / 19 February 2011
ملاحظاتی اخلاقی درباره خیانت در روابط زناشویی
http://www.arashnaraghi.org/articles/adultery.htm
ملاحظاتی اخلاقی درباره خیانت در / 20 February 2011
با سلام . بهتر بود از عنوان شرکت سهامی ( خیانتکاران ) استفاده میشد . ( زنا ) مفهومی دینی و نه اجتماعی است که بر هر نوع رابطه جنسی صدق نمیکند . از نظر مفهوم دینی ( زنا ) میتواند بین افراد مجرد هم اتفاق بیافتد . ولی واژه خیانت در موارد ذکر شده در مقاله رسا تر به نظر میرسد .
ولی ایکاش فارغ از هر گونه زنده باد و مرده باد جنسیتی به این پدیده نگاه شود و برای کاهش آن ارائه طریق شود .
از دانشمندان ژنتیک بپرسید . تنها سه درصد پستانداران دارای ژن عدم خیانت هستند که انسان جزو آنها نیست !
پارامترهای غیر فیزیولوژیک هستند که افراد را از خیانت منع میکنند از قبیل اعتقادات مذهبی . محدودیتهای اجتماعی و غیره .
نادر / 21 February 2011
کسب درامد از راه پاسخ به نیاز ، روشی جدید نیست هزاران سال است از این راه ویروسها ، استمرار بقاء یافته اند . پاسخ نیاز ترشح غدد داخلی که بواسطه مواد غذائی محرک و تبلیغ سکس محوری ، و القاء با ارزش بودن ترشح غدد جنسی ،که تحریک مداوم میشوند و درآمد ناشی از ان که قشر مذهبیون و سیاستمداران ان را تامیین میکند . عامل استعمار و استبدادی است که جوامع عقب مانده از ان زجر میکشند . برای پر رونق کردن بازار مصرف این دکان ، قانون
فرهنگ جامعه تخریب شده است تا کسانی از ان بوجود ایند که برای ترشح غدد خود حاضر باشند بمیرند . اساس دین عرب این موضوع ساده شکل میدهد .
اینترنت ، گریز گاه ارتباطی ایجاد کرده است و مشتری کم شده است صدای خانم نویسند در امده و گله دارد . اما این بازار ، به اخر خطش رسیده ، مردان یافته اند که بدتر از تریک و تریاک فروش را ، محور زندگی خود ساخته اند و بیان شفاف ماهیت سکس ، ذهن انان را روشن کرده است . نسل حاضر ، تو دهنی به بازار مکاره سکس فروشان و عصر حاضر پایان دوره برده داری سکسی است . حتی اگر اما م زنان هم بیاید ، این دکان به وضع اول بر نمیگردد .
کاربر مهمان / 21 February 2011
نادر عزیز پیشنهاد شما در مورد به کارگیری « خیانتکاران» در ست است. با این وجو د، « زنا» در عرف اجتماعی نیز به خیانت مشخصی اشاره می کند که بین متاهلین بیشتر اتفاق می افتد. در ضمن به دلیل فضای سیاسی احساس کردم که کلمه «خیانتکاران» ناخواسته بار سیاسی می گیرد ( حداقی برای جذب و دعوت اولیه برای خواندن مطلب)…
مدسی از توجه ات
کاربر مهمان , ونداد زمانی / 21 February 2011