جبهه مشارکت ایران اسلامی میگوید که «عزم ملت» برای آری گفتن به انتخابات و نه گفتن به مداخله نظامیها «یک عزم اصلاحطلبانه برای مصون سازی نظام از سقوط و انحطاط» است.
این حزب اصلاحطلب در بیانیهای که امروز، شنبه ۲۳ بهمن در خصوص وقایع اخیر مصر و تونس منتشر کرده، اظهار امیدواری کرده است که این پیام از سوی حاکمیت شنیده شود.
این بیانیه شباهت بین مواضع، ادبیات و عملکرد هواداران رژیم مبارک و «اقتدارگرایان ایران» را «شگفتآور» خوانده و میگوید که «مطالبات آزادیخواهانه و تحولجویانه» جوانان دو کشور در کف خیابانها نیز به یکدیگر شباهت دارد.
این حزب سیاسی در عین حال افزوده است که در ایران بر خلاف آنچه در مصر رخ داد سقوط نظام «موضوع اجماعی جنبش سبز» نیست و «سبزها بدنبال میراث انقلاب یعنی اجرای بدون تنازل قانون اساسی به عنوان مطالبه و محور وفاق ملی هستند.»
حسنی مبارک، رئیس جمهور مصر، روز گذشته، جمعه پس از ۱۸ روز اعتراض سراسری مردم مصر مجبور به کنارهگیری از قدرت شد.
بنا به این بیانیه که در سایت نوروز، پایگاه خبررسانی حزب مشارکت منتشر شده: «در ایران اعتراض ها متوجه حاکمان تمامیت خواه و هستههای مداخلهگر نظامی و امنیتی در عرصه سیاست و انتخابات است که قانون اساسی را به گروگان گرفته و تحت مخاطره و حتی اسقاط قرار دادهاند.»
جبهه مشارکت ادامه داده است: «قیام مردم تونس بیانگر آن است که دیکتاتورها و مستبدین هر قدر هم که بتوانند در پس وعدههای فریبنده پیشرفت و نیز نقش آفرینی نظامیان در پس صحنه های انتخابات چند صباحی بر اسب مراد بتازند، فرجامی جز سرنگونی نخواهند داشت و ثبات، آرامش و امنیت پایدار جز در سایه تامین آزادیهای مدنی و انتخابات آزاد و منصفانه ممکن نیست.»
فراخوان مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم برای تظاهرات مردمی در ایران
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم نیز در بیانیهای که در وب سایت این مجمع منتشر شده، اظهار امیدواری کرده است که «ملت آزادیخواه ایران نیز در قالب راهپیمایی های مستقل، مردمی و غیر دولتی به جمع حامیان بیداری اسلامی در سراسر جهان بپیوند.»
ميرحسين موسوی و مهدوی کروبی دو تن از رهبران مخالف دولت، هفته گذشته با ارسال نامهای به وزارت کشور ايران، خواهان صدور مجوز راهپيمايی برای حمايت از «قيام آزادیخوانه مردم مصر و تونس» شده بودند.
این بیانیه با اعلام اینکه وقایع مصر و تونس «نقطه آغازی» برای حرکتی است که آینده «جهان اسلام» را تعیین میکند، آورده است: «این دو ملت، خیزش خود را «ثورة الغضب: یعنی انقلاب خشم» علیه «استعمار و استبداد» نامیده اند و تامل در ماهیت این رویدادها نشان می دهد که این حرکت ها نه یک شورش مقطعی است و نه محدود به مرزهای ملی این دو کشور.»
با این گفتمان این جماعت تا ۱۰۰ سال دیگه هم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
کاربر مهمان / 12 February 2011
من به عنوان یکی از این ملت به جبهه مشارکت حق نداده ام که از جانب من حرف بزنند .من به نوبه خودم خواستار سقوط این حاکمیت ظلم وستم هستم
آریو برزن ایراندوست / 12 February 2011
تا زمانيکه عده ای خود را در چار چوپ اين نظام اصلاح طلب میدانند …ملت بايستی حالا حالاها در انتظار ازادي وخلاص از دیکتاتوری باشد ..واقاي خامنه ای هم باید با خيال راحت سر را شب به زمین بگذارند …ا هنوز هیچی نشده میبينيد گروه جبهه مشارکت چگونه تخم نفاق ودو دلی را بين مردم میکارد …ايا شما فکر میکنید با وجود چنين بزرگورانی این نظام باید دغدغه ای داشته باشد ؟ اینست پاسخ انانيکه میگویند چرا تونس تونس وما نتونستیم ؟ وجود گروههائی به نام اصلاح طلبان
محسن / 12 February 2011
تو یکی دیگه از جانب ملت لطفأ صحبت نکن.
کاربر مهمان / 12 February 2011
بنده سالها از طرفدارهای پرو پا قرص اصلاح طلبها بودم چون فکر میکردم اکثریتشون انسانهای با شعور و دلسوزی هستند. همیشه فکر میکردم که واقعا طرف مردم هستند نه طرف حکومت. ولی متاسفانه کم کم داره حرف دوستانی که چند سال پیش میگفتند اصلاح طلبها فقط سوپاپ اطمینان نظام هستند باورم میشه. شدیدا برای جبهه مشارکت متاسفم.
25 بهمن V
کاربر مهمان / 12 February 2011
این است فرق جنبش ایران و جنبش های شمال افریقا. در آنجا مردم و رهبرانشان به رأس نظام، یعنی کل رژیم میگویند باید برود، اما در ایران تازه به فکر مصونیت بخشیدن به این نظامند!! تازه جنایات و تبهکاری نظام اسلامی در طی این سی سال گذشته، هزاران بار هولناک تر از آن رژیم هاست.
کاربر مهمان / 13 February 2011
فالبین های مشارکتی از کجا میدانند که عزم مردم چه هست؟ اینها هنوز از >جهان اسلام< حرف میزنند! چرا این بیانیه اینقدر مهم است که زمانه باید در موردش گزارشی بنویسد؟
دارا / 13 February 2011