حکم دادگاه تجدید نظر درباره آتنا دائمی، امید علی‌شناس، ئاسو رستمی و علی نوری، در شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران صادر شد و این فعالان به ترتیب از ۱۴، ۱۰، ۷ و ۷ سال حبس به ۷، ۷، ۲ و ۲ سال حبس محکوم شدند.

atena-omid-ali-asoo-300x191

به گزارش هرانا، جلسه دادرسی تجدیدنظر این فعالان مدنی و همچنین محمد حسین دائمی (پدر آتنا دائمی) ، روز ۱۳ مردادماه، در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران برگزار شده بود.

بر اساس حکم این دادگاه که به یکی از وکلای این فعالان ابلاغ شده، آتنا دائمی و امید علی شناس هر کدام به اتهام «اجتماع و تبانی علیه نظام» به ۵ سال و به اتهام «توهین به رهبری» به دوسال و در مجموع به ۷ سال حبس محکوم شدند.

ئاسو رستمی و علی نوری نیز هرکدام به اتهام «اجتماع و تبانی علیه نظام» به یک‌سال و نیم و «توهین به رهبری» به شش‌ماه و جمعا به دو سال حبس محکوم شدند.

آتنا دائمی ۲۷ ساله، ۲۹ مهرماه سال ۹۳ بازداشت شد و ۸۶ روز در سلول انفرادی بند دو الف بازجویی شد. او در تاریخ ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۳ پس از پایان بازجویی‌ها به بند زنان زندان اوین منتقل شد.

این فعال مدنی پس از چندین بار به تعویق افتادن جلسه دادگاه در تاریخ ٢٣ اسفند ٩٣ در دادگاهی به ریاست قاضی مقیسه، قاضی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران با حضور وکیل خود و دیگر متهمین این پرونده به نام‌های امید علی‌شناس، ئاسو رستمی و علی نوری محاکمه شد.

در دادگاه، او به اتهام «تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، توهین به رهبری، توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی و اختفای ادله جرم» به ۱۴ سال زندان محکوم شد.

پیش‌تر، قاضی دادگاه تجدید نظر با تبدیل قرار بازداشت به وثیقه موافقت کرد و او پس از ۱۶ ماه بازداشت، ۲۶ بهمن‌ماه سال گذشته از بند زنان زندان اوین آزاد شد.

امید على شناس، ١٣ شهریور سال ۹۳ بازداشت و به بند دو-الف سپاه پاسداران منتقل شد و باوجود صدور قرار وثیقه ١٠٠میلیون تومانی، دادستانی به دلایل نامعلومی از پذیرش وثیقه خودداری کرد. او با پایان بازجویی‌ها به بند هشت زندان اوین منتقل شد.

این فعال مدنی پس از ۱۶ ماه بازداشت، ۲۸ دی‌ماه سال گذشته با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد.

ئاسو رستمی دیگر متهم این پرونده، روز چهارشنبه ۱۶ مهر ماه پس از برگزاری تجمع در مقابل دفتر سازمان ملل در حمایت از کوبانی به همراه چند فعال مدنی دیگر بازداشت شد و پس از طی دوران انفرادی و بازجویی به بند هشت زندان اوین منتقل شد.

اتهام این فعال مدنی هم «تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و توهین به رهبری» اعلام شده که به دلیل آن در دادگاه نخستین، به ۷ سال زندان محکوم شد.

این فعال مدنی نیز پس از ۱۶ ماه، در ۲۶ بهمن‌ماه سال ۹۴ با قرار وثیقه از بند هشت زندان اوین آزاد شد.

علی نوری، فعال مدنی و فعال کودکان کار نیز، چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳، پس از شرکت در تجمع کوبانی در مقابل سازمان ملل بازداشت شد. او بعد از بازداشت به بند ۲-الف سپاه منتقل شد و بعد از مدت‌ها بازجویی و ماندن در سلول انفرادی، به بند عمومی ۸ زندان اوین، محل نگهداری زندانیان مالی منتقل شد.

او هم پس از آزادی با وثیقه ۵۰ میلیون تومانی، به هفت سال حبس در مرحله بدوی محکوم شده بود.