معاون امور بینالملل ستاد حقوق بشر قوه قضاییه ایران، بیانیه احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران درباره اعدام متهمان جرایم مربوط به مواد مخدر را موضعی سیاسی، جانبدارانه و حمایتگر خواند که به ویژه در خدمت «تروریستها و سوداگران مرگ» است.
سوداگران مرگ در ادبیات کارگزاران جمهوری اسلامی عنوانیست برای معرفی قاچاقچیان مواد مخدر.
به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم غریبآبادی همچنین گفته است که «گزارشگر ویژه» در موقعیتی نیست که درخصوص قوانین کیفری و اجرای احکام اظهارنظر کند: «احمد شهید روزهای پایانی ماموریت خود را میگذارند و ظاهرا همچنان اصرار دارد که به موضعگیریهای سیاسی، جانبدارانه و حمایتگرانه خود به ویژه از تروریستها و سوداگران مرگ ادامه دهد.»
این گفتههای معاون امور بینالملل ستاد حقوق بشر قوه قضاییه ایران واکنشی به بیانیه تازه احمد شهید است که در آن اعدام گروهی ۱۲ متهم جرایم مرتبط با مواد مخدر را محکوم کرده است و گفته است که مقامهای ایرانی خود میدانند این اعدامها هیچ تاثیری در شمار جرایم مرتبط با مواد مخدر نداشته و در کاهش این جرایم موثر نبوده است.
آقای شهید پیش از اعدام این زندانیان هم در مورد اعدام آنها هشدار داده بود اما قوه قضاییه ایران با بیاعتنایی به درخواست توقف اعدام این زندانیان، آنها را به اتهام ارتکاب جرایم مرتبط با مواد مخدر در زندان کرج به دار آویخت.
بر اساس گزارشهای منتشر شده و به گفته احمد شهید، یکی از اعدامشدگان علیرضا مددپور نام دارد که در جریان محاکمهای ۲۰ دقیقهای و بدون دیدن وکیل تسخیریاش به اعدام محکوم شده بود. در بیانیهای که دفتر احمد شهید در اعتراض به این اعدامها منتشر کرده، از مددپور به عنوان یک نظافتچی نام برده شده است که هنگام دستگیری در خانهای که یک کیلوگرم شیشه در آن پیدا شده، کار میکرده است. او در سال ۹۰ دستگیر شده بود.
برخی فعالان حقوق بشر گفتهاند که خانواده آقای مددپور بارها و بارها از مقامهای قضایی دادخواهی کردند، اما به نتیجهای نرسیدند. از فقر و نداشتن نفوذ در دستگاه قضایی به عنوان عوامل نادیده گرفته شدن دادخواهی این خانواده یاد شده است. درخواست اعاده دادرسی و تجدیدنظر خواهی این متهم هم (برای عفو و محاکمه مجدد) هم پذیرفته نشده است.
حکم اعدام برای خرید و فروش و حمل و مصرف مواد مخدر هیچ مبنای شرعی ندارد. مواد مخدر در زمان محمد و خیلی قبل از آن هم بوده و چنین مجازاتی در هیچ جای قرآن، احادیث و روایات اسلامی برای این موضوع نیست. اگر هم قصد رفاه جامعه است، هزار بار ثابت شده اعدام حد اقل در شرایط اجتماعی و اقتصادی ایران کاراساز و بازدارنده نیست و فقط آرامش جامعه را مخدوش و خانواده هایی را به قعر فقر و فلاکت می کشاند.
ولی، ولی خوب بهانه ای است که هر کس را که خواستند سر به نیست کنند با همین بر چسب عوام پسند محکوم کنند.
ایران یکی از مهمترین مسیرهای ترانزیت رسمی مواد مخدر است و برادران قاچاقچی در این امور بسیار حرفه ای هستند. همین چند سال پیش یک هواپیما حامل 29 تن تریاک در فرودگاه خمینی توسط گروه های رقیب لو رفت و در نهایت وزارت بهداشت را جلو انداختند تا بگوید این محموله دارای مجوز آنها بوده و لابد می خواسته اند با این صنعت پیشرفته دارویی کشور از تریاک برای تمام دنیا دارو درست کنند!
سیما / 30 August 2016
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران روز سهشنبه ۹ شهریورماه گفت که تاکنون هفت قرارداد «محرمانگی» با شرکتهای نفتی بینالمللی با هدف انجام مطالعات مربوط به میدانهای نفتی امضا شده است.!!
علی کاردر گفت: تاکنون با توتال فرانسه!!، پترومینا اندونزی، لوک اویل روسیه، زاروبژ نفت روسیه!!، او.ام.وی اتریش و وینترشال آلمان قراردادهای محرمانگی امضا شده است
سوال مردم ایران :در کجای دنیا میشود بدون بررسی و تصویب مجلس قرارداد خارجی محرمانه بست ؟!
nader / 31 August 2016