در ساعت ۲۰ یکشنبه ۲۹ فروردین هواپیمای پرواز «اِی اف ۷۳۸» ایرفرانس از مبداء فرودگاه «روآسی- شارل دو گل» پاریس در تهران بر زمین نشست. با این پرواز فعالیت خط هوایی پاریس- تهران كه از سال ۲۰۰۸ میلادی به حالت تعلیق در آمده بود، از سر گرفته شد.

Air-France

به گزارش خبرگزاری فرانسه با این پرواز آلن ویدالی، وزیر حمل و نقل فرانسه نیز به همراه هیأتی ۱۵ نفره از مسئولان شركت‌های فرانسوی برای سفری دو روزه به ایران آمد.

ویدالی و علی عابدزاده، معاون وزیر راه ایران در فرودگاه «امام» تهران ضمن ابراز خرسندی از ازسرگیری پرواز مستقیم میان ایران و فرانسه آن را برای همكاری‌های دو كشور ضروری دانستند.

پس از توافق هسته‌ای ایران با کشورهای ۱+۵ شامل، آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، بریتانیا و آلمان در ماه ژوئیه / تیرماه ۹۴ و رفع تحریم‌ها علیه ایران، شركت هواپیمایی ایرفرانس در ماه دسامبر سال گذشته (آذر/ دی ۹۴) خبر از سرگیری پروازهای این شركت به تهران را اعلام كرد.

در پی این اعلام تعدادی از مهمانداران و خدمه زن داخل کابین ایرفرانس به قانون این شرکت برای پرواز به ایران اعتراض کردند. بر اساس این قانون آن‌ها می‌بایست در پرواز به ایران حتماً شلوار و کت گشاد می‌پوشیدند و اگر از هواپیما خارج می‌شدند، روسری سر می‌کردند.

چندین اتحادیه مربوط به مهمانداران نیز از معترضان پشتیبانی کردند.

بیشتر بخوانید: اعتراض کارکنان زن ایر فرانس به رعایت حجاب در پرواز به ایران

اما پس از این اعتراضات شرکت هواپیمایی ایرفرانس اعلام کرد که زنان مهماندار برای حضور در پروازهای این شرکت به ایران اجباری نخواهد داشت و خدمه این شرکت حق انتخاب در این زمینه خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: ایرفرانس: زنان مهماندار این شرکت مجبور به پرواز به ایران نیستند

جمهوری اسلامی اما می‌گوید حفظ حجاب اسلامی مسأله تازه‌ای در ایران نیست و خدمه پروازهای پاریس- تهران می‌بایست قوانین ایران را در مورد حجاب اسلامی رعایت کنند.

شركت هواپیمایی «بریتیش ایرویز» بریتانیا نیز در نظر دارد در ماه ژوئیه (تیر/ مرداد) پروازهای لندن- تهران را از سر گیرد.