علی تیموری، مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت صید و شکار سازمان حفاظت محیط زیست از سوءاستفاده برخی متقاضيان زمين از طرحهای پرورش پستانداران و پرندگان وحشی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اين مقام مسئول گفت برخی دریافت زمین برای تکثیر و پرورش پستانداران و پرندگان وحشی در اسارت را بهانهای برای تصرف زمینها قرار دادهاند.
علی تیموری افزود: «به افرادی که بخشی از زمینها را گرفتهاند و فعالیت خود را شروع نکردهاند، فرصت سهماههای داده شده تا در مهلت تعیینشده برای اتمام عملیات اجرائی و دریافت پروانه بهرهبرداری اقدام کنند».
مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت صید و شکار سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه در سالهای گذشته برای حدود ۷۰ مرکز تکثیر و پرورش پرندگان و پستانداران وحشی در اسارت در استانهای مختلف برای اشخاص حقیقی و حقوقی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست موافقت صادر شده است، افزود: «از ابتدای سال ۹۴ روند ارائه مجوزهای تکثیر و پرورش برای اشخاصی که متقاضی دریافت زمین دولتی هستند متوقف و مقرر شد بر عملکرد افرادی که با موافقت سازمان زمین اخذ کردهاند نظارت شود».
در همین حال قاسم سبزعلی، فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری ایران میگوید زمینخواران به زمینها و منابع طبیعی پنج استان تهران، البرز، گیلان، مازندران و گلستان بیش از دیگر مناطق کشور علاقهمندند. او گفت: «در استانهایی که ارزش افزوده زمینها بیش از دیگر مناطق است، طبعاً میزان تصرفات غیرقانونی نیز بیشتر است.»
زمینخواری یکی از معضلاتی است که میراث طبیعی و فرهنگی ایران را سالهاست تهدید کرده است.
در همین زمینه:
ابتکار: سازمان محیط زیست به دلیل برخورد با زمینخواری «تهدید میشود»
زمینخواری ۱۰۰ هزار هکتاری در دریاچه ارومیه
«زمینخواری برای تأسیس امامزاده نوظهور در تهران»
قدری مفصل تر نوشتن سر مقاله این خبر هیجان انگیزتر نمایان میشد. زمین خوران و چپاولگران میلیاردها دلاری و جنایت کاران در پوشش حیوانات.
حقیقتگو / 12 April 2016