آیتالله یوسف طباطبایینژاد، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در استان اصفهان و امام جمعه اصفهان فعالیت کاری زنان و مردان را بر اساس جنسیت آنها تقسیمبندی کرد و گفت مرد باید هزینه خانه را تأمین کند و زن باید از مرد خانه پول بگیرد.
بهگزارش وبسایت «انتخاب»، طباطبایینژاد روز چهارشنبه ۲۷ آبان گفت: «بعضی کارها است که مختص زنان است و انجام دادن آن از سوی مردان اشکال شرعی دارد، مشاغلی نظیر مامایی، پرستاری، دندانپزشکی و همه اقسام پزشکی نیازمند حضور بانوان است، معلم و مدرس و استاد دانشگاه زن نیاز واقعی جامعه است اما برخی کارهایی که بین زن و مرد مشترک است نظیر کار در شرکتها و مغازهها اولویت باید با مردان باشد.»
او افزود: «اینکه بنده تأکید بر اولویت اشتغال مردان به جای بانوان دارم توهین به خانمها نیست بلکه اسلام تأکید دارد که مخارج و هزینههای زندگی باید بر عهده مردان باشد و نه زنان، در دولت و حکومت اسلامی باید مسائل مالی مردان برطرف شود تا مشکلاتی نظیر ازدواج هم برطرف شود.»
نماینده رهبر جمهوری اسلامی در استان اصفهان دستورات اسلام را به نفع زن دانست و در مورد کار زنان گفت آنها «حتی برای کارهای خانه و شیردادن بچه هم میتوانند از همسر خود پول دریافت کنند» اما همه مخارج برعهده مردان است.
آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی نیز بارها چنین سخنانی را تکرار کرده و «خانهداری و فرزندآوری» را از «امتیازات انحصاری زنان» بهشمار آورده است. او با اینکه خود را موافق اشتغال زنان نشان داده است اما میگوید اشتغال زنان نباید «کارِ خانه و خانواده و همسر و کدبانوئی و مادری را تحتالشعاع قرار دهد».
آیتالله یوسف طباطبایینژاد از کسانی که در انتخابات خود را طرفدار زنان نشان میدهند انتقاد کرد و گفت این افراد «باید به اشتغال مردان توجه کنند، این درست نیست که زن شاغل باشد و مرد بیکار، مرد تحقیر میشود وقتی که بخواهد از همسر خود پول بگیرد در حالی که زنان از اینکه شوهرشان از آنها حمایت مالی میکنند لذت میبرند.»
بهگفته او «حق زن این نیست که کار کند، این است که دولت، مردان را از نظر مالی تأمین کند تا آنها با بانوان ازدواج و به آنان خدمت کنند.»
شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری ایران در امور زنان و خانواده تابستان سال جاری در هماندیشی زنان کارگر اعلام کرده بود، در سال ۱۳۹۰، ۱۰ درصد از زنان، شاغل، ۲.۶ درصد بیکار، ۲۰.۱ درصد محصل، ۲.۵ درصد دارای درآمد بدون کار و ۶۱ درصد خانهدار بودند. بر این اساس، ۸۷ درصد از زنان ایران به لحاظ اقتصادی غیرشاغل محسوب میشدند.
شهیندخت مولاوردی در شهریورماه سال جاری نیز گفته بود که آمار بیکاری در میان زنان تحصیلکرده بالای ۴۰ درصد است.
باز هم یک فسیل مذهبی دیگر به هذیان گوئی پرداخت و نشان داد که قومی متحجر تر و کوته فکر تر از ( ملا ) وجود ندارد .
بهنام / 18 November 2015
من بعنوان یک زن اگه بخوام از شوهرم یا پدرم پول بگیرم حس حقارت می کنم . ایشون زن نیست و حس زنها رو نمی فهمه پس بهتره مزخرف نگه .امتیاز!! خانه داری و فرزندآوری رو هم نخواستیم! مال مردها!
پانی / 18 November 2015
آخوند بی شعور فکر می کنه اینجوری باید زنها را ببره تو پستو . آخوند های کشور دست کمی از داعشی ها ندارند منتها ایرانی ها مثل عربها نیستند و آنها زورشون به مردم نمی رسه
عجب / 18 November 2015