عابدین عباسی، جانشین سپاه انصارالحسین شهرستان گناوه در استان بوشهر در مورد ارسال پارازیت روی شبکه‌های ماهواره‌ای گفته که «سپاه هیچ‌گاه دنبال چنین کاری نبوده و نیست.»

parazit

عباسی شامگاه چهارشنبه ششم آبان در واکنش به انتشار خبری درباره ارسال پارازیت توسط سپاه در شهرستان گناوه به خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) گفت: «شایعه‌ی پخش‌شده مبنی بر ارسال پارازیت توسط این نیرو روی گیرنده‌های ماهواره‌ای در شهرستان گناوه دروغ است و واقعیت ندارد.»

دستگاه‌های گیرنده ماهواره در برخی نقاط شهر گناوه مدتی است دچار پارازیت شده و حتی شبکه‌های استانی صدا و سیما را نیز با اختلال روبه‌رو کرده است.

مردم این شهر به دلیل خطر و عوارض امواج پارازیت بر ماهواره‌ها ابراز نگرانی کردند.

ارسال امواج مزاحم یا پارازیت در ایران موضوع مورد مناقشه سال‌های اخیر است و عده‌ای این امواج را برای سلامتی شهروندان مضر می‌دانند.

محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات ایران سال گذشته گفته بود بخشی از پارازیت‌هایی که در ایران ارسال می‌شود، تحت نظارت وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات نیست.

مسأله خطرات پارازیت‌ها و سرطان‌زا بودن آن‌ها از مدت‌ها پیش و در دولت پیشین بار‌ها مطرح شده بود و هر بار مقام‌های دولتی این موضوع را انکار می‌کردند.

جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از پخش برنامه‌های ماهواره‌ای شبکه‌های رادیو ـ تلویزیونی و رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور، به‌شکل گسترده‌ای روی این برنامه‌ها پارازیت می‌فرستد.

سازمان محیط زیست ایران می‌گوید که به‌دلیل سرطان‌زا بودن پارازیت‌ها، پیشنهاد این سازمان بر حذف کامل پارازیت‌هاست.

حسن روحانی، رئیس‌ جمهوری ایران نیز مهرماه سال گذشته به وزیران سه وزارتخانه «ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات»، «بهداشت و درمان» و «دفاع» و همچنین رئیس سازمان انرژی اتمی دستور داده بود تا در مورد ارسال پارازیت‌ها در این کشور گزارشی به وی ارائه دهند.

وزیر ارتباطات مرداد امسال گفته بود که گزارش بررسی وضعیت پارازیت‌ها در شورای عالی امنیت ملی در دست بررسی است اما از آن زمان تاکنون نتیجه این بررسی‌ها اعلام نشده است.

پارازیت, شهرستان گناوه