مارک زاکربرگ، بنیانگذار و مدیر شبکه اجتماعی فیس بوک از رهبران جهان خواست تا دسترسی همگانی را به اینترنت «تضمین» کنند.
به گزارش سایت اکونومیک تایمز، مارک زاکربرگ، یکشنبه ۲۷ سپتامبر/ پنجم مهر، در پیامی به سران کشورهای حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از آنها خواست تا دسترسی «همه جهان» را به اینترنت تا سال ۲۰۲۰ تضمین کنند.
مدیر فیس بوک، یک روز پیش از دیدار با نارندرا مودی، نخست وزیر هند، درباره لزوم دسترسی همگانی مردم جهان به اینترنت، به سران کشورهای حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت: «به بیصدایان، صدا و به مستضعفان قدرت دهید.»
قرار است، مدیر فیس بوک میزبان نخست وزیر هند در مجتمع این شرکت در کالیفرنیا باشد.
زاکربرگ روز گذشته در انجمن بخش خصوصی سازمان ملل درباره اهمیت دسترسی به اینترنت و «برقراری ارتباط بین جوامع» سخنرانی کرد.
مدیر فیس بوک در این سخنرانی که در حاشیه نشست توسعه برگزار شد، با اعلان آغاز «کمپین جهانی دسترسی همگانی به اینترنت» گفت که اینترنت در کشورهای در حال توسعه موجب شده که «۱۶۰ میلیون نفر از فقر رهایی یابند.»
بیل گیتس، رئیس شرکت مایکروسافت و شکیرا، خواننده پاپ در این کمپین شرکت دارند.
بیشتر بخوانید: رهبران جهان برنامه ۱۵ ساله ریشهکن کردن فقر را تصویب میکنند
واقعیت اینست که شرکتهای بزرگی مثل گوگل و فیس بوک که در عمل بخش بزرگی از ترافیک و بازید صفحات اینترنت صرف آنها و وبسایتهای اقماری آنها مثل یوتیوب میشود میدانند که نفوذ و گسترش اینترنت منجر به درآمد زایی بیشتر آنها میشود. هیچ گربهای برای رضای خدا موش نمی گیره
پیمان / 27 September 2015