مقامهای قضایی همچنان از بستری شدن نرگس محمدی در بیمارستان، با وجود تأکیدهای مکرر پزشکهای متخصص «مغز و اعصاب» و «قلب و ریه» جلوگیری میکنند.
بهگزارش کانون مدافعان حقوق بشر، خانواده نرگس محمدی روز یکشنبه ۸ شهریور / ۳۱ اوت برای ملاقات با او به زندان اوین رفتند و در آنجا متوجه شدند که این فعال حقوق بشر با وجود تأکیدهای پزشکهای متخصص، همچنان به بیمارستان اعزام نشده است.
وضعیت جسمانی نرگس محمدی در روز ۱۰ مرداد سال جاری نامساعد شد و او را به بیمارستان طالقانی منتقل کردند. پزشکهای این بیمارستان، اعلام کردند که نرگس محمدی باید تحت مراقبتهای ویژه پزشکی قرار گیرد. پزشکهای متخصص نیز این تشخیص را پذیرفتند.
با این حال، مسئولان قضائی همچنان از بستری شدن نرگس محمدی در بیمارستان، با وجود تأکیدهای مکرر پزشکها ممانعت کرده و بر مصرف دارو و معالجه سرپایی او تأکید دارند.
بهگفته تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی، او در حال حاضر ۱۲ قلم دارو مصرف میکند و پزشکهای متخصص گفتهاند مصرف این مقدار دارو در طول روز به سلامتی همسرش که به بیماری آمبولی ریه و فلج عضلانی مبتلا است، آسیب میرساند.
تقی رحمانی بستری نکردن همسرش در بیمارستان را موجب افرایش شدت بیماری او دانسته و میگوید: «بیتوجهی به دو بیماری نرگس محمدی می تواند به معلولیت جسمی او منتهی شود.»
نرگس محمدی، سخنگو و نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر، عضو کارزار لغو گام به گام اعدام، کانون شهروندی زنان و رئیس هیأت اجرایی شورای صلح ایران، در حالی که بر اساس نظر پزشکان متخصص در سال ۱۳۹۱ برای ادامه درمان بهطور موقت آزاد شده بود، با وجود ناتمام ماندن مراحل درمان در ۱۵ اردیبهشتماه سال جاری پس از بارها تهدید و احضار، با مراجعه نیروهای امنیتی به منزل شخصیاش و با حکم دادستانی تهران بازداشت و برای سپری کردن محکومیت شش ساله راهی زندان اوین شد.
فرزندان نرگس محمدی به خاطر زندانی بودن مادرشان مجبور به ترک ایران شده و در حال حاضر با پدرشان در خارج از ایران زندگی میکنند.
نرگس محمدی، قرار است به دلیل فعالیتهای حقوق بشری دوباره محاکمه شود. دادگاه او قرار بود دوشنبه ۱۵ تیرماه برگزار شود که این اتفاق نیفتاد. درباره دلایل تعویق زمان محاکمه و تاریخ بعدی دادرسی هنوز چیزی اعلام نشده است.
یک هفته پیش، بیش از ۵۰۰ نفر از کنشگران مدنی، سیاسی و فعالان حقوق زنان با صدور بیانیهای خواهان آزادی بیقیدوشرط نرگس محمدی شدند.