علی لاريجانی برای هشتمين سال پياپی و با ۲۰۵ رأی برای يک سال ديگر بهعنوان رئيس مجلس باقی ماند.
در همين حال روحالله حسينيان از چهرههای روحانی و تندروی مجلس که رقيب لاريجانی بود توانست تنها ۳۶ رأی نمايندگان مجلس را کسب کند.
روحالله حسینیان از چهرههای نزدیک به محافل امنیتی بهشمار میرود. او پیش از اینکه به مجلس ایران راه پیدا کند، در نهادهای امنیتی و قضایی مشغول به کار بوده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، لاريجانی از ابتدای ورود به مجلس از ابتدای دوره هشتم تا سال پايانی دوره نهم رئيس مجلس بوده است. امسال آخرين سال عمر نهمين دوره مجلس است.
انتخابات دهمين دوره مجلس هفتم اسفند ۱۳۹۴ برگزار میشود.
در انتخابات امروز هيأت رئيسه مجلس، همچنين محمدحسن ابوترابیفرد با ۲۳۱ رأی و محمدرضا باهنر با ۱۹۲ رأی از مجموع ۲۶۴ رأی اخذ شده به ترتيب بهعنوان نايب رئيس اول و دوم مجلس انتخاب شدند.
عبدالرضا مصری با ۱۶۱ رأی، شريف حسينی با ۱۶۰ رأی و محمد آشوری با ۱۵۳ رأی از مجموع ۲۶۵ رأی اخذ شده، نيز بهعنوان ناظران هيأت رئيسه مجلس انتخاب شدند.
موسی غضنفرآبادی يکی از نامزدهای عضو ناظر هيأت رئيسه مجلس بود که موفق به کسب رأی لازم نشد. او نيز از جمله نمايندگان نزديک به گروههای سياسی تندرو در ايران بهشمار میرود.
همچنين محمدحسين فرهنگی با ۲۰۷ رأی، ضرغام صادقی با ۱۵۳ رأی، مهرداد بذرپاش ۱۵۰ رأی، عليرضا منادی ۱۴۵ رأی، محمد دهقان با ۱۳۶ رأی و احمدرضا دستغيب با ۱۳۶ رأی از مجموع ۲۶۷ آرای مأخوذه، بهعنوان دبيران (منشیها) هیأت رئيسه جديد مجلس نهم انتخاب شدند.
اسماعيل کوثری از اعضای پيشين سپاه پاسداران و از نمايندگان نزديک به محافل تندرو نيز نتوانست رأی لازم را در انتخابات دبيران هيأت رئيسه به دست آورد.