اعزام سراج‌الدین میر‌دامادی به بیمارستان برای درمان و کنترل عوارض ترکش موجود در بدن او، برای چهارمین بار بی‌نتیجه ماند.

سراج‌الدین میردامادی در بیمارستان
سراج‌الدین میردامادی در بیمارستان

در بهمن ماه سال گذشته خبرهایی درباره جابه‌جا شدن ترکش‌های به جا مانده در بدن این عضو اسبق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، از زمان جنگ هشت ساله ایران با عراق منتشر و حال او نامساعد گزارش شده بود.

سراج‌الدین میردامادی که پس از به ریاست جمهوری رسیدن حسن روحانی، از فرانسه به ایران برگشت، بازداشت و به سه سال حبس و دو سال ممنوع‌الخروجی محکوم شد.

پایگاه اطلاع‌رسانی خط امام، روز دوشنبه ۲۴ فروردین خبر داده است که سراج‌الدین میردامادی به منظور معاینه و برخی معالجات به جهت ترکش‌های موجود در بدنش به بیمارستان اعزام شده است اما روند درمان او بی‌نتیجه بوده است.

میردامادی بدون گرفتن نتیجه مشخص از این معاینات پزشکی و در حالی که گام مؤثری برای درمانش برداشته نشده، به زندان اوین بازگردانده شده است.

مسعود باستانی در بیمارستان

از زندان رجایی‌شهر کرج خبر رسیده است که مسعود باستانی، زندانی سیاسی و روزنامه‌نگار محبوس در این زندان، برای درمان به بیمارستان منتقل شده است.

Masoud Bastani
مسعود باستانی

وب‌سایت کلمه، این خبر را امروز دوشنبه ۲۴ فروردین منتشر کرده است.

مسعود باستانی، اسفند ماه سال گذشته به دلیل حمله قلبی و لمس شدن بخشی از بدنش به بیمارستان منتقل شده بود و در حالی که متخصص مغز و اعصاب، آزمایش‌هایی را برای او تجویز کرده بود، با دستور خدابخشی، معاون امنیت دادستان تهران، به زندان برگردانده شد.

این روزنامه‌نگار تا بهمن‌ماه ۱۳۸۸ در زندان اوین به‌سر می‌بُرد، اما روز پنجم بهمن‌ماه ۱۳۸۸ از زندان اوین به زندان رجایی‌شهر که محل نگهداری مجرمان خطرناک است، منتقل شد و از آن تاریخ به بعد، در این زندان نگهداری می‌‌شود.

مسعود باستانی که حالا برای دومین بار در یک ماه گذشته به بیمارستان منتقل می‌شود، به دنبال اعتراض‌ها به نتیجه انتخابات جنجال‌براگیز سال ۱۳۸۸، در تیر ماه همان سال بازداشت و به شش سال زندان محکوم شد.

آزادی یغما فشخامی، خبرنگار سیاسی

یغما فشخامی، خبرنگار سیاسی روزنامه روزان پس از نزدیک به چهار ماه بازداشت، صبح امروز دوشنبه ۲۴ فروردین ماه از زندان آزاد شد.

1617711_583130958436215_228619799_o
یغما فشخامی

یغما فشخامی، ﺭﻭﺯ سوم ﺩﯼ ﻣﺎﻩ ۱۳۹۳، یک روز پس از توقیف روزنامه روزان با دستور دادستان تهران و ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ خانه خود ﺗﻮﺳﻂ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺍﻣﻨﯿﺘﯽ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ شد. آن‌ها ﭘﺲ ﺍﺯ ﺗﻔﺘﯿﺶ ﻣﻨﺰﻝ فخشامی او را ﺑﻪ ﻣﮑﺎﻥ ﻧﺎﻣﻌﻠﻮﻣﯽ ﻣﻨﺘﻘﻞ کرﺪه بودند.

از یغما فشخامی همچنین به عنوان خبرنگار هفته نامه پیام ابراهیم نیز یاد شده است.

پیش‌تر صد روزنامه‌نگار در نامه‌ای به حسن روحانی، رییس‌جمهوری ایران، خواهان پیگیری وضعیت یغما فشخامی خبرنگار روزنامه روزان شده بودند.

کانون مدافعان حقوق بشر نیز در گزارش روز پنج‌شنبه ۲۲ ژانویه/ دوم بهمن‌ ماه سال گذشته خود، از ۳۱ نفر به عنوان فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بازداشت شده در دی‌‌ ماه سال گذشته نام برده بود که نام یغما فشخامی هم در میان آن‌ها به چشم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: «محدودیت آزادی بیان، حتی در مجلس ایران نیز دیده می‌شود»