امام‌ جمعه موقت تهران در خطبه‌های امروز نماز جمعه در مصلای تهران، نسبت به نفود برخی فتنه‌گران در کارهای اجرایی کشور هشدار جدی داده و گفته است که «آنان برای انتخابات مجلس و خبرگان برنامه دارند.»

محاکمه سران فتنه
مقامات و رسانه‌های حکومتی در ایران از حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ با عنوان «فتنه» یاد می‌کنند

حجت‌الاسلام کاظم صدیقی اما نام و نشانی از فتنه‌گران مورد نظرش به میان نیاورده است.

مقامات و رسانه‌های حکومتی در ایران از حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ با عنوان «فتنه» یاد می‌کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فارس، صدیقی در صحبت‌های خود «از مردم بیدار، بصیر و ولایت‌مدار ایران به خاطر گرامیداشت با شکوه ۹‌دی» تشکر کرده و گفته است: «مردم هشدار به فتنه‌گران را سر دادند و هم توجه داشتند که فتنه ریشه‌کن نشده است.»

پس از تجمع هواداران حکومت ایران در روز ۹‌دی ۱۳۸۸، رسانه‌های رسمی و محافظه‌کاران، با سرمایه‌گذاری تبلیغاتی گسترده بر روی این تجمع، آن را به عنوان نقطه پایان اعتراضات خیابانی سال ۱۳۸۸ معرفی می‌کنند.

این درحالی است که معترضان در روز‌های ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ و ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ باز به خیابان‌ها آمدند که تجمع آخر، منجر به آغاز حصر خانگی مهدی کروبی، میر حسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد شد.

بیشتر بخوانید: دادستان کل: شورای عالی امینت ملی برنامه‌ای برای رفع حصر ندارد

امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود گفته است: «در حال حاضر ریشه فتنه هنوز موجود است و طرفداران فتنه که در اقلیت هستند هنوز در پی فرصت برای متزلزل کردن نظام نشسته‌اند به‌طوری که در روز شانزده آذر از فتنه حمایت کردند.»

به نظر می‌رسد اشاره صدیقی به برنامه‌هایی است که به مناسبت شانزده آذر ماه، روز دانشجو، در دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار شد. حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران، در جدی‌ترین این برنامه‌ها با شعار رفع حصر رهبران جنبش سبز روبه‌رو شد. شرکت‌کنندگان در برخی دیگر از این برنامه‌ها نیز شعار «رفع حصر» سر دادند.

بیشتر بخوانید: روز دانشجو در ایران؛ یک مناسبت و چند مراسم

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره فتنه گفته است: «نفوذ برخی فتنه‌گران در مجاری اجرایی کشور هشدار جدی در راه افتادن برخی فتنه‌گران است که در فتنه بازار گرمی می‌کردند و در حال حاضر برخی دانشگاه‌ها محل امن و باشگاه تبلیغاتی این افراد شده است.»

او از برنامه‌ریزی فتنه‌گران برای انتخابات خبرگان و مجلس خبر داد و گفت که آنان «از امکاناتی که حق‌شان نیست استفاده می‌کنند تا مجلس را برای خودشان زمینه‌سازی کنند و در خبرگان نیز دست داشته باشند تا بتوانند برای متزلزل کردن نظام برنامه‌ریزی کنند.»

Sedighi 2
نماز جمعه امروز تهران

کاظم صدیقی به فتنه‌گران مورد نظرش هشدار داد که «چند بار می‌خواهید دست غیب انقلاب و مقام معظم رهبری را تجربه کنید؟»

او درباره این دست غیب توضیح بیشتری نداده است.

امام جمعه تهران به «اینها» نصیحت کرده که «توبه کنند» و از این‌که رهبران معترضان بر مواضع خود پافشاری می‌کنند انتقاد کرده است: «به سران فتنه که برخی در حصر هستند و برخی آزادند و در رسانه‌ها نیز با اینکه ممنوع‌التصویر هستند، امکاناتی از طریق مجاری اجرایی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد و نشان می‌دهد همچنان بر سر موضع خود هستند.»

ممکن است بخشی از این اشارات کاظم صدیقی به آخرین اظهارنظر میر حسین موسوی از حصر خانگی باشد که بار دیگر برای حضور در دادگاه و «بازگوکردن حقایق» اعلام آمادگی کرده است.

غربی‌ها و عروسک جلوه دادن زنان

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به روز هفده دی ماه، سالروز کشف حجاب، گفت: «رفتار امروز غرب با زن، تحقیر زن و مرد‌سالاری است زیرا زنان را مانند ابزار می‌دانند. او از این‌که «مقامات مرد غربی خود را پوشیده می‌دارند ولی زن‌ها را بزک کرده به مجالس می‌آورند» انتقاد کرد و هدف این کار را عروسک جلوه دادن زنان دانست.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به دستگیری شیخ سلمان در بحرین این حرکت را یک عمل ضد قانونی و ضد اخلاقی دانست و گفت: «نمی‌توان گفت اقلیت سنی در بحرین در برابر شیعه ایستاده‌اند زیرا اینها نه شیعه هستند و نه سنی، اینها مأموران آمریکایی هستند که فکر می‌کنند با این رفتارها و تخریب مساجد می‌توانند حرکات مردمی را متوقف کنند.»

در همین زمینه:

 رئیس قوه‌قضائیه: حصر «سران فتنه» غیر قانونی نیست

علی مطهری: نگفته‌ام که رهبری، ریشه فتنه ۸۸ بوده است