باوجود نبود سانسور در خارج از کشور، چرا در میان متخصصان و روشنفکران و فعالان سیاسی بحثهای انتقادی و کارشناسی در باره سیاست اتمی ضعیف است؟
در نشست دانشگاه تهران که از سوی انجمن اسلامی دانشکده ادبیات برپا شد، سه سخنران فعالیتهای هستهای جمهوری اسلامی را زیر سوال برده و آن را بیفایده خواندند. احمد شیرزاد نماینده دوره ششم مجلس و استاد فیزیک دانشگاه اصفهان گفت: «کشور ما منابع اورانیوم ناچیزی دارد. بیست هزار وات برقی که مدعی تولید آن هستیم چیزی جز وابستگی مطلق ما به روسیه ندارد. سوال ما اینست: اگر به جای ده هزار سانتریفیوژ یک عدد داشته باشیم چه فرقی میکند؟»
صادق زیبا کلام استاد دانشگاه نیز برنامه هستهای را با جنگ هشت ساله با عراق مقایسه کرد و گفت «آنقدر که موضوع هستهای به ایران صدمه زده جنگ هشت ساله نزده است.»
در واکنش به این گفتهها تعدادی از مدافعان برنامه هستهای ایران در گفتوگو با خبر گزاری فارس و روزنامه کیهان، انتقادهای سخنرانان را بیاساس خواندند و در تیترهای صفحه نخست خود، احمد شیرزاد و زیبا کلام را بلندگوهای داخلی دشمن توصیف کرده خواستار برخورد با آنان شدند.
رادیو زمانه در گفت و گو با دو کارشناس پرونده هستهای ایران، مهران مصطفوی و رضا تقیزاده این پرسشها را مطرح میکند:
– چرا لازم است بحث در باره سیاست اتمی آزاد و علنی شود؟
– ممنوعیت بحث در این باره چه زیانهایی به کشور میزند؟
– چرا حکومت ایران از اظهار نظر منتقدان در این باره هراسان است؟
– آیا جلسهای که هفته پیش در دانشگاه تهران برگزار شد و در آن پرسشهایی در باره ی سیاست اتمی حکومت مطرح گردید معنای ویژهای دارد؟ آیا حکومت سرانجام پذیرفته که نمیتواند در این باره سانسور مطلق بر قرار کند؟
و پرسش پایانی این که:
– باوجود نبود سانسور در خارج از کشور، چرا در میان متخصصان و روشنفکران و فعالان سیاسی بحثهای انتقادی و کارشناسی در باره سیاست اتمی ضعیف است؟
باوجود نبود سانسور در خارج از کشور، چرا در میان متخصصان و روشنفکران و فعالان سیاسی بحثهای انتقادی و کارشناسی در باره سیاست اتمی ضعیف است؟
چگونه میتوان در باره سیاست اتمی بحث انتقادی و کارشناسی
کرد هنگامیکه اولأ سیاست اتمی نامفهوم و بی محتواست و تانیأ
متخصصان و روشنفکران و فعالان سیاسی ایرانی را به بحث کشاندن
در مورد انرژی هسته ای را چه سود که ملت ما چون گوسفندی به نوای
نی چوپان خود که شعار «انرژی هسته ای حق ملی ماست» را مینوازد
گوش سپرده است. همان ملتی که ۳۵ سال پیش هم صدا با بع گفتن
به «فقاهت آخوندی» رای مثبت داد. دریغ از مثقالی تفکر و تعقل در
عمل. دریغ و هیهات.
حمید / 22 December 2014
چرا مذاکرات محرمانه است .
مردم را مثل همیشه سفیه دانسته اند و یکروز تایید و دیگری تگذیب میکند؟
darya / 22 December 2014
همه چی از جمله چپاولها و قراردادها برای مردم محرمانه و سری است !!
farid / 22 December 2014
سقوط شاه و آوردن حکومت اسلامی برای نابودی اوپک بود که بعد از سی و چند سال نقشه غرب
بثمر رسید.
حکومت اسلامی سی و پنجسال در منطقه تنش ایجاد کرد و غرب توانست میلیاردها اسلحه بفروشد و قیمت نفت را به سی سال پیش برگرداند و با خرابی و نابودی کشورهای منطقه٬ بازار دراز مدت برای شرکتهایش ایجاد کرده!!
hasani / 22 December 2014
نماینده ولی فقیه در سپاه: تبعیت از ولی فقیه باید بدون چون و چرا باشد
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه معتقد است فرمانبری از ولایت، “فرمانبری از خداست”. وی میگوید تبعیت از ولایت فقیه باید بدون چون و چرا باشد و باید بپذیریم که ولایت فقیه تجلی توحید است.
عبدالله حاجیصادقی، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم عزاداری نیروهای مسلح استان قم در مجتمع آموزش عالی امام خمینی گفت: «وقتی با ولی خدا حرکت میکنیم باید بپذیریم ولایت فقیه تجلی توحید است و تبعیت از ولایت فقیه باید بدون چون و چرا باشد!!
سوال و انتقاد ممنوع !
hasani / 22 December 2014