عباس رمضانی‌پور امام جمعه رفسنجان در جمع شماری از مسئولان این شهر، بهائیت را «فرقه ضاله» خوانده و از ضرورت اخراج شهروندان بهایی از محل سکونت‌شان سخن گفته است.

عباس رمضانی‌پور امام جمعه رفسنجان
عباس رمضانی‌پور امام جمعه رفسنجان

به گزارش خبرگزاری فارس، عباس رمضانی‌پور در جمع شماری از مسئولان شهر رفسنجان گفته است: «فرقه بهائیت کار‌ها و برنامه‌های زیادی در شهرمان به وجود آورده‌اند و خواسته به‌حق مردم که نباید در این شهر باشند، باید تحقق یابد.»

امام جمعه رفسنجان با بیان اینکه «فرقه‌های زیادی از زمان‌های گذشته در بین مردم ایجاد شده و قرآن کریم این موضوع را پیش‌بینی و بیان کرده»، افزوده است: «در شهرستان رفسنجان برخی از این گروه‌ها و فرقه‌ها وجود دارند و بر اثر عدم اطلاع مردم در محلات و در بین مردم عادی زندگی می‌کنند و به کسب و کار می‌پردازند و حتی نمی‌شود آن‌ها را تشخیص داد.»

او با اشاره به اینکه تعدادی از یهودیان نیز در بازار شهر کسب و کار می‌کنند، بهائیت را «فرقه ضاله» خوانده و ادامه داده است: «حکم آن‌ها [یهودیان] با فرقه ضاله بهائیت فرق دارد، بهائیت بر طبق فتوای مراجع نجس هستند.»

امام جمعه رفسنجان در ادامه سخنان خود بر این نکته تأکید کرده که این فرقه «نجس هستند و خرید و فروش با آن‌ها حرام است».

این سخنان در حالی بیان شده است که ۲۰ شهروند بهایی در یزد، ۱۵ شهروند بهایی در شیراز و شمار دیگری از شهروندان بهایی در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرمان، سمنان، ارومیه و تبریز منتظر احضار و اجرای حکم خویش هستند.

بر اساس اطلاعات موجود، در حال حاضر حدود ۶۰ بهایی به دلایل عقیدتی در زندان‌های ایران هستند.

از سوی دیگر، جوانان بهایی یا از شرکت در کنکور سراسری دانشگاه‌های ایران محروم می‌شوند یا در صورت شرکت و کسب رتبه لازم برای ورود به دانشگاه، به دلایلی چون نقص پرونده، از ادامه تحصیل آنان جلوگیری می‌شود.

سرکوب گسترده بهاییان

در سال‌های اخیر بسیاری از شهروندان با انواع کارشکنی‌ها قادر به ادامه فعالیت در کسب و کار خود نبوده‌اند و ازجمله هیچ شهروند بهایی در شهر سمنان اجازه کار ندارد.

در آخرین خبرها که توسط سرویس خبری جامعه جهانی بهایی منتشر شده، در روز سه‌شنبه سوم آبان ماه ۱۳۹۳ خورشیدی، محل کسب دست‌کم ۷۹ شهروند بهایی در شهرهای کرمان، رفسنجان و جیرفت پلمپ شد.

در تاریخ ۲۵ آبان‌ماه، دو کارگاه تولیدی قارچ و کیف چرمی متعلق به دو شهروند بهایی ساکن شهرهای نجف‌آباد و ویلاشهر نیز به طور هم‌زمان توسط مأموران اداره اطلاعات اصفهان، تعطیل و وسایل و ابزار تولیدی آن‌ها ضبط شد. در همین روز منازل تعدادی دیگر از بهاییان ساکن شهرهای مزبور، مورد بازرسی مأموران قرارگرفت.

بهائیان همچنین برای دفن درگذشتگان خود نیز در اکثر شهرهای ایران دچار مشکل هستند. مهنا سمندری نوجوان ۱۲ ساله بهایی اهل تبریز که در تاریخ ۲۹ مهرماه به دلیل بیماری در بیمارستان این شهر درگذشت، بدون اطلاع خانواده و انجام مراسم مذهبی توسط مأموران قبرستان بهائیان میاندوآب دفن شد. مسئولان قبرستان عمومی تبریز از دفن این دختر بهایی به بهانه اینکه دفن افراد بهایی در قبرستان عمومی شهر، تبلیغ بهائیت محسوب می‌شود، خودداری کرده و جسد را در سردخانه نگهداشته بودند.

کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد در ۱۸ نوامبر/ ۲۷ آبان ماه سال جاری، طی قطعنامه‌ای افزون بر «آمار بالای اعدام‌ در ایران»، «نابرابری و خشونت علیه زنان» و «ارعاب و دستگیری روزنامه‌نگاران، وبلاگ‌نویسان و استفاده‌کنندگان شبکه‌های اجتماعی»، تداوم آزار و فشار بر اقلیت‌های قومی و مذهبی در ایران را محکوم کرد.