سازمان بهداشت جهانی (WHO) در تحقیقات جدید خود اعلام کرد که در جهان از هر سه زن یک نفر با خشونت خانگی روبهرو شده است. این سازمان در مورد خشونت علیه زنان در جهان هشدار داد.
در تحقیقات جدید سازمان بهداشت جهانی که در مجله پزشکی The Lancet منتشر شده، آمده است که در جهان بین ۱۰۰ تا ۱۴۰ میلیون دختر جوان و زن از ختنه رنج میبرند.
برپایه این آمار ۷۰ میلیون دختر پیش از ۱۸ سالگی ازدواج کردهاند که اغلب این ازدواجها برخلاف خواست آنها بوده است.
همچنین ۷ درصد زنان با خطر اینکه یک بار در زندگی خود مورد تجاوز قرار بگیرند روبهرو هستند.
سازمان بهداشت جهانی گفته است این خشونتها، که «در طول جنگ و بحرانهای انسانی تشدید میشوند» عواقب غمباری برای سلامت جسمی و روانی قربانیان دارند.
بهگفته این نهاد وابسته به سازمان ملل، با وجود توجه بیشتر به پدیده خشونت علیه زنان در سالهای اخیر، این تلاشها ناکافی است.
شارلوت واتس، استاد مدرسه عالی بهداشت و پزشکی مناطق گرمسیر در لندن، در اینباره میگوید: «هیچ چوب جادوییای نمیتواند خشونت علیه زنان را [فوری] از بین ببرد. اما ما شواهدی داریم که نشان میدهند تغییر در نگرشها و رفتارها امکانپذیر است و میتواند در دستکم یک نسل به اجرا در آید.»
خشونت علیه زنان؛ موضوع سلامت عمومی
سازمان بهداشت جهانی خواهان سرمایهگذاری بیشتر دولتها و کمککنندگان بهمنظور کاهش تبعیض علیه زنان شد و تأکید کرد که خشونت علیه زنان تنها مسألهای اجتماعی و جنایی نیست و به سلامت عمومی نیز مربوط است.
دکتر کلودیا گارسیا ـ مورِنو، مسئول تحقیقات سازمان بهداشت جهانی در مورد خشونت علیه زنان، گفت: «پرسنل بخش سلامت اغلب نخستین کسانی هستند که با زنان قربانی خشونت مواجه میشوند و این پرسنل به آموزش مناسب و کافی در این رابطه نیاز دارند.»
حذف تبعیض جنسیتی
این مطالعات راههای مختلفی را برای سرعت بخشیدن به تلاشها در این زمینه، به سیاستگذاران، کمککنندگان بینالمللی و پرسنل پزشکی نشان میدهد. یکی از این راهها حذف همه اهرمهای تداوم تبعیض جنسیتی در قوانین و نهادهاست.
همچنین ترویج برابری و رفتار غیرخشونتآمیز و جلوگیری از بدنام کردن قربانیان بنا به نیاز توسط عاملان خشونت؛ از جمله راهکارهای دیگر برشمرده شده است.
در نهایت، دولتها دعوت شدهاند تا مطالعه و اجرای فوری تدابیری که در مبارزه با تبعیض جنسیتی مؤثرتر هستند را ترویج کنند.
خطاب به تمامی دختران جهان کراو ماگا را بیاموزید
martin / 23 November 2014
Trackbacks