کمپین «آزاد و برابر زاده شدم» متعلق به سازمان ملل متحد، برای حمایت از حقوق دگرباشان جنسی در هند و آسیای جنوب شرقی، ویدیویی الهام گرفته از ژانر «فیلم هندی» (بالیوود) ساخته است.
دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل متحد (OHCHR) در نماهنگ «خوشآمد گویی»، تلاش دارد که با همجنسگراستیزی در هند مقابله کند. نماهنگ، داستان مردی جوان است که دوست پسر خود را برای اولین بار به خانوادهاش در هند معرفی میکند.
این ویدیو بخشی از کمپین «آزاد و برابرزاده شدم» سازمان ملل متحد است که برای آگاهی رسانی در مورد حقوق دگرباشان جنسی و مبارزه با کلیشههای فرهنگی علیه روابط جنسی با همجنس و همجنسگراستیزی، در مناطق مختلف جهان تلاش میکند.
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد: «افراد دگرباش جنسی به لحاظ تاریخی در هند و دیگر کشورها به حاشیه رانده شده و در معرض تبعیض و خشونت قرار گرفتهاند. اما تغییر در راه است.»
ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، در راستای آغاز کمپین مبارزه همجنسگراستیزی در هند به خبرنگاران گفت: «افراد دگرباش جنسی به لحاظ تاریخی در هند و دیگر کشورها به حاشیه رانده شده و در معرض تبعیض و خشونت قرار گرفتهاند، اما تغییر در راه است.»
ناوی پیلای اشاره کرد که در چند ماه گذشته، هند سطح بیسابقهای از بحثهای عمومی مربوط به حقوق افراد همجنسگرا، دوجنسگرا و تراجنسیتی را شاهد بود: «همانطور که آگاهی رشد میکند، نگرشها هم تغییر خواهند کرد. همه ما باید برای سرعت بخشی به درک مشترک، تعصبها، کلیشهها و اطلاعات اشتباه را به چالش بکشیم».
سازمان ملل متحد نماهنگ «خوشآمدگویی» را در اینترنت، در شبکههای مختلف تلویزیونی در سرتاسر جنوب شرقی آسیا و ترانه آن را در رادیوهای محلی پخش میکند.
سلینا جتلی، خواننده و بازیگر بالیوود و سفیر سازمان ملل برای دفاع از حقوق همجنسگرایان، که در این ویدیو نیز آواز خوانده است، به قدرت آگاهیرسانی آن خوشبین است. او به روزنامه «هافینگتون پست» گفته است: «همه موفقیت کار در ایجاد بحث است؛ اگر مردم به هر طریقی در مورد مسائل [مربوط به حقوق دگرباشان جنسی] صحبت کنند، نبرد را به نیمه رساندهایم.»
مبارزه با همجنسگراستیزی، آگاهی رسانی در مورد مسائل همجنسگرایان و تشویق دولتها و مردم به احترام بیشتر به حقوق همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیتیها (LGBT) از اولویتهای کاری کمپین «آزاد و برابر زاده شدم» سازمان ملل است.
بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد، در دو سال اخیر بارها از دولتهای عضو این سازمان خواسته که به تعصبها علیه دگرباشان جنسی پایان دهند.
بان کی مون در راستای رونمایی از نماهنگ «خوشآمدگویی» و برای مردم هند و فعالان حقوق دگرباشان جنسی پیام حمایتی داده است.
نماهنگ «خوشآمدگویی» را ببینید:
پستهاتون یکی در میان شده طرح اکرام همجنسگرایی! من فکر کنم اگه جنگ جهانی سوم هم شروع بشه شما بازم یه گوشه از سایتتن رو اختصاص میدین به تبلیغ همجنسگرایی! شما اگه واقعاً به آزادی جنسی اعتقاد دارین پس لطف کنین نظرتون رو در مورد رابطه جنسی بین محارم هم بگید. بهرحال این هم یک نوع گرایش جنسیه دیگع! چطور حالت اول (همجنسگرایی) رو انقدر بهش میپردازید و واسش تابو شکنی میکنید ولی به مورد دوم (گرایش به محارم) نمیپردازید؟! چرا؟! چون فمینیستها خوششون نمیاد؟؟!
عابر پیاده ه / 01 May 2014