ایران انتقادهای آمریکا درباره عضویت این کشور در کمیته سازمانهای غیردولتی را «اتهامات بیپایه و اساس» خواند.
به گزارش رویترز، سامانتا پاور، سفیر آمریکا در سازمان ملل روز چهارشنبه (۳ اردیبهشت / ۲۳ آوریل) گفته بود: «عدم مخالفت با نامزدی ایران، کشوری که مقامهای آن بهطور منظم به حبس مدافعان حقوق بشر، شکنجه، آزار و نقض رویههای حقوقی میپردازند، نتیجه آزاردهنده انتخابات امروز بوده است».
در همین ارتباط، حمید بابایی، سخنگوی هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل، روز پنجشنبه (۴ اردیبهشت / ۲۴ آوریل) انتقادهای آمریکا را به شدت رد کرد و گفت: «ایران قاطعانه اتهامهای بیپایه و اساس موجود در بیانیه پاور درباره وضعیت حقوق بشر و آزادیهای مدنی در جمهوری اسلامی ایران را رد میکند و این ادعاها را غیرسازنده و بازدارنده، و نیز علیه روحیه همکاری بین دولتهای عضو میداند.»
وی افزود که هزاران سازمان غیردولتی در ایران فعالانه در حوزههای مختلفی از جمله حوزههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، حقوق بشر، حقوق زنان، محیط زیست و غیره به پیگیری اهداف خود میپردازند.
این خبر درحالی منتشر میشود که شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل متحد (اکوسوک) اعلام کرد که عضویت جمهوری اسلامی ایران را در کمیته سازمانهای غیر دولتی سازمان ملل را به تصویب رسانده است.
ایران به عضویت کمیتهای انتخاب شده است که درباره بهرسمیتشناختن سازمانهای غیردولتی، از سوی سازمان ملل تصمیمگیری میکند.
در پیوند با همین موضوع، گروه «دیدهبان سازمان ملل» در ژنو که بر فعالیتهای سازمان ملل نظارت میکند، روز پنجشنبه در بیانیهای خشم خود را نسبت به انتخاب ایران در این کمیته ابراز کرد.
انتقادهای آمریکا از ایران در حالی صورت میگیرد که عدم صدور روادید برای حمید ابوطالبی، نماینده پیشنهادی ایران برای سازمان ملل پیشتر به تنشهایی میان این دو کشور در ارتباط با فعالیتهای ایران در این سازمان دامن زده بود.
مسخره است که ایران بسیجی ها و بیت رهبری و نیرو های خود جوش و چماق بدست را را به عنوان NGO می شناسد . وقتی که جلاد و شکنجه گر در جای قاضی می نشیند و هزاران نفر را به جرم های واهی به سلاخ خانه ها می سپارند و هنوز یک هفته از حمله به زندانیان نمی گذرد خیلی بیشرمی می خواهد که ادعای رعایت حقوق بشر هم بکنند.
داریوش / 25 April 2014
تمام روزنه ها را بر گرگ وحشی نباید بست!!!؟؟؟ لعنت بردجال !!
ESI / 25 April 2014
امريكا خشمگين باش و از خمشت بمير
آرش كمانگير / 25 April 2014
چهار زندانی کرد در یک قدمی چوبه دار
رادیو آلمان: چهار زندانی سیاسی کرد در آستانه مرگ قرار دارند. حکم اعدام آنها از سوی دیوانعالی کشور تایید و روز دوم اردیبهشت از سوی دایره اجرای احکام زندان ارومیه به آنها ابلاغ شده است.
تایید و ابلاغ حکم چهار زندانی سیاسی کرد به اسامی محمد عبداللهی، مصطفی سلیمی، علی و حبیب افشاری در دیوانعالی کشور، نگرانی سازمانها و نهادهای مدافع حقوق بشر را برانگیخته است.
“سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان” خبر داده که حکم اعدام علی و حبیب (زرگار) افشاری روز سهشنبه دوم اردیبهشت به صورت رسمی به این دو ابلاغ شده است. حکم محاربه این دو که قبلا از سوی دادگاه مهاباد صادر شده بود، پس از اعتراض و تجدیدنظر خواهی، دوباره از سوی شعبه ۳۱ دیوانعالی کشور تایید شده است.
سازمان یاد شده در هفته گذشته هم از قطعی شدن حکم اعدام دو زندانی سیاسی کرد خبر داده بود که مصطفی سلیمی (ایلوبی) و محمد عبداللهی نام دارند.
این چهار نفر متهم به ارتباط و همکاری با احزاب کرد شدهاند! . سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان میگوید مصطفی سلیمی (ایلوبی) از ۱۸ فروردین ۱۳۹۳ به مدت ده روز در اعتراض به تایید حکم اعدام خود، اعتصاب غذا کرده بود که پس از پایان آن از سلول انفرادی به بندعمومی زندان ارومیه منتقل شده است.
به گفته این سازمان، حکم این زندانی چند روز قبل به مسئول زندان سقز اعلام شده و احتمال اجرای آن افزایش یافته است.
مصطفی سلیمی اهل روستای ایلو از توابع سقز است. او از سال ۸۰ تا ۸۳ با یکی از احزاب کردی همکاری داشته، اما سپس به نهاوند رفته و فعالیت دیگری نکرده است.
افراد نزدیک به این زندانی گفتهاند که او از عفونت شدید هر دو کلیه، کمردرد، پادرد و مشکلات بینایی رنج میبرد. او پدر یک فرزند است و مدتی نیز در زندان رجاییشهر کرج به سر برده است.
محمد عبداللهی ۳۵ ساله نیز به اتهام همکاری با یکی از احزاب کرد در شهرستان مهاباد دستگیر شده است.
علی و حبیب افشاری (زرگار) دو برادر مهابادی به اتهام عضویت در یک حزب اپوزیسیون در آبانماه ۸۹ دستگیر شدهاند. آنها به ترتیب ۳۴ ساله و ۲۶ ساله هستند.
Neda / 25 April 2014
حتی سپاه قاچاقچیان پاسدار هم صدایش در آمده است و به دولت توصیه کرده تا شخص دیگری را برای این سمت معرفی نماید .
شاید آنها متوجه شده اند که خسارت هر روز تاخیر و نبود نماینده کشور در سازمان ملل چقدر زیاد است .
سر انجام هم دولت مجبور است تا شخص دیگری را معرفی نماید و مثل همیشه شکست می خورد .
بهنام / 26 April 2014
هشدار:
به سبب آنکه لغت «کشمکش» به جای یک «کش» دو تا «کش»
دارد از این نظر بر طبق امر مقام معظم رهبری که «کش» دادن را
ممنوع اعلام نموده اند بدینوسیله هشدار به استفاده از آن لغت
مکروه و مستهجن داده میشود!!!
Majid / 26 April 2014