جملهای در تهدید “رژیم صهیونیستی” و با خاک یکسان کردن تلآویو و حیفا در نظرسنجی پایگاه اطلاعرسانی رهبر ایران، جمله به یادماندنی وی در سال ۹۲ معرفی شد.
پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR از یک نظرسنجی خبر داد که از دهم تا بیست و چهارم اسفندماه در میان کاربران این پایگاه انجام شده و موضوع آن مهمترین جمله رهبر انقلاب در سال ۱۳۹۲ بوده است.
رسانههای مختلف داخلی به نقل از این پایگاه مینویسند، حدود ۱۴ هزار پیامک و ۴ هزار و پانصد نظر دریافت شده که در میان آنها سه جمله بیش از همه تکرار شده بودند.
جمله برگزیده این کاربران، خطاب به اسرائیل است و از میان سخنانی انتخاب شده که رهبر ایران در نوروز ۹۲ در مشهد بیان کرد: «اگر غلطی از رژیم صهیونیستی سر بزند، جمهوری اسلامی تلآویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.»
دومین جمله برگزیده مخاطبان، عدم خوشبینی آیتالله خامنهای به مذاکره با آمریکا در موضوع هستهای را بیان میکند. این جمله در دیدار مسئولان نظام در ۳۰ تیرماه ۱۳۹۲ گفته شده است: «در مسائل خاص مذاکره را منع نمیکنم لیکن من خوشبین نیستم؛ چون تجربه من این را نشان میدهد. آمریکاییها، هم غیرقابل اعتمادند، هم غیرمنطقیاند، هم در برخوردشان صادق نیستند.»
سومین جمله، از میان سخنان مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری حسن روحانی برگزیده شده است: «درس بزرگی که ما از فشارهای اقتصادی دریافت کردیم، این است که هرچه میتوانیم باید به استحکام ساخت داخلی قدرت بپردازیم.»
به نظر میرسد سه مفهوم تهدید، تردید و تادیب در جملات یاد شده، عوامل جلب نظر کاربران بوده باشند.
یکی از کاربران وبسایت “جهان نیوز” در کامنتی زیر گزارش جملات انتخابی نوشته است: «احسنت به مردم ولایتمدار ایران که میدانند در اوج مذاکرات، کدام جمله را به عنوان مهمترین جمله رهبرشان انتخاب کنند.»
یکی دیگر نیز عنوان کرده که از نظرسنجی باخبر نشده بوده «ولی اگر هم متوجه میشدم همین عبارت را انتخاب میکردم.»
این چهارمین مرتبه است که جمله برگزیده رهبر ایران انتخاب میشود.
جمله برتر سال ۱۳۹۱ این بود: «من دیپلمات نیستم، من انقلابیام.» خامنهای این حرف را در نوزدهم بهمن این سال در جمع فرماندهان نیروی هوایی ارتش زده و گفته بود: «دیپلمات یک کلمهای را میگوید، معنای دیگری را اراده میکند. ما صریح و صادقانه حرف خودمان را میزنیم…»
مخاطبان سایت خامنهای در سال ۱۳۹۰ هم در یک نظرسنجی، این جمله را انتخاب کرده بودند: «ما در قضایاى ضدیت با اسرائیل دخالت كردیم. نتیجهاش هم پیروزى جنگ سىوسه روزه و پیروزى جنگ بیستودو روزه بود.»
پایگاه اطلاع رسانی رهبر ایران در سال ۱۳۸۹ جمله زیر را به یادماندنی ترین جمله از نگاه مردم معرفی کرده بود: «پایداری و هوشیاری مردم در مقابل فتنه ۸۸ موجب واکسینه شدن کشور و مردم در مقابل میکروبهای سیاسی و اجتماعی شد.»
آن زمان، میکروب خواندن معترضان موجی از واکنش را در شبکههای اجتماعی و نزد فعالان مدنی دامن زد.
و نه عنوان «معظم» دون پایه ای را عظمت بخشد و نه گفتن «جمله برتر» برتری
از برای احدی به ارمغان آورد. خصوصیات و لیاقت رهبری را خامنه ای هرگز نداشته و
ندارد و نخواهد داشت. همچنانکه خمینی هم در «جمله برتر» خود به راستی تایید
و تاکید کرده بود که اکثر همقطاران و اطرافیانش لیاقت و شایستگی برای گرداندن حتی
یک نانوایی را هم نداشتند چه برسد به رهبری یک گروه و یک کشور. و نتیجه آن بینش
او را از زمان خودش تا به امروز بخوبی دیده و میبینیم و زیر پوست خود لمس کرده و میکنیم.
Majid / 18 March 2014
… «ما در قضایاى ضدیت با اسرائیل دخالت کردیم. نتیجهاش هم پیروزى جنگ سىوسه روزه و پیروزى جنگ بیستودو روزه بود.»…
منظورش نابودی کامل محلات و بخش های در اشغال حزب اله بوده؟ که با پول مردم ایران باسازی شد؟
hasani / 18 March 2014
……: «من دیپلمات نیستم، من انقلابیام……: «دیپلمات یک کلمهای را میگوید، معنای دیگری را اراده میکند. ما صریح و صادقانه حرف خودمان را میزنیم…»….
منظورش اعدام و شکنجه و سرکوبها بوده؟:
سازمان حقوق بشر ایران که آمار اعدام و دیگر شیوههای مجازات مرگ در ایران را مستند میکند در آخرین گزارش سالانه خود، با ثبت ۶۸۷ مورد در یک سال رکورد تازهای از اعدامهای ۱۵ سال گذشته ایران را به ثبت رسانده است.
hamid / 18 March 2014
چگونه ایت اله شد و کی اورا رهبر ایران انتخاب کرده ؟
مدرک را انتشار دهید!
hamid / 18 March 2014
جمله برگزیده او فقط کلمه ( دشمن ) است که با توهمی وصف ناشدنی برای همه زمانها و مکانها کاربرد دارد و تا ننگ رهبری در ایران را به یدک میکشد تنها همین جمله را تکرار میکند و به دیگران نسبت میدهد ، حال آنکه خود بزرگترین دشمن ملت ایران در تمام عرصه ها می باشد .
بهنام / 18 March 2014
آقای خامنه ای گفته است۰۰۰
«من دیپلمات نیستم، من انقلابیام……: «دیپلمات یک کلمهای را میگوید، معنای دیگری را اراده میکند. ما صریح و صادقانه حرف خودمان را میزنیم…»
درصورتی که ؛ قانون اساسی جمهوری اسلامی؛ سیاسی بودن را لازمه صلاحیت کاندیداتوری ریاست جمهوری و یا رهبری،کشور می داند،حال وی اذعان می کند که صلاحیت لازم را نداشته است۰
«« ما در کشوری با مدیران بی صلاحیّت زندگی می کنیم »»۰
جواد / 19 March 2014