به دنبال اعلام فوت دو بیمار مبتلا به ویروس کرونا (COVID-19) در قم، اخبار مرتبط با ورود کرونا به ایران وارد ابعاد تازهای شد. در شرایطی که گزارشهای تاییدنشده از گسترش این بیماری در کشور خبر میدهند و مشخص نیست ایران تا چه اندازه تجهیزات و امکانات کنترل ویروس کرونا را در اختیار دارد، نهادهای رسمی در روز جاری، پنجشنبه یکم اسفند ابتلای دست کم سه نفر دیگر در قم و اراک و ثبت حداقل هشت مورد مشکوک به کرونا را در قم، بابل و تهران تایید کردند.
پایگاه اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح پنجشنبه به نقل از کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از سه مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا (از جمله یک پزشک) در قم و اراک خبر داد. جهانپور در باره آخرین وضعیت شیوع این بیماری خوانده میشود گفت:
«تا صبح پنجشنبه آزمایشات از ابتلای دو مورد جدید در قم و یک مورد در اراک به کرووید۱۹ حکایت دارد، هر سه بیمار تابعیت ایرانی داشته و فرد مبتلا در اراک نیز ساکن قم و از همکاران پزشک ما است.با احتساب این موارد تعداد مبتلایان کرووید۱۹ تایید شده در کشور به پنج نفر می رسد».
جهانپور که ریاست «کمیته روابط عمومی قرارگاه مقابله با کروناویروس» را برعهده دارد، اعلام کرد:
«با دستور وزیر بهداشت، مرخصی تمامی روسا و معاونین دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور تا اطلاع ثانوی لغو و پیشنهاد محدود کردن موقت رفت و آمد به حرم حضرت معصومه، مسجد جمکران و سایر اماکن زیارتی و محال تجمع در شهر قم، لغو اردوهای سیاحتی و زیارتی دانشجویی و دانش آموزی و همچنین لغو تمامی سمینارها و همایش ها در شهر قم تا اطلاع ثانوی به نهادهای ذیربط داده شده است».
تاکنون اما خبری منبی بر اجرای موارد فوق منتشر نشده است.
انتشار محدود اخبار درباره موارد مشکوک به کرونا در قم، تهران و بابل
همزمان محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت نیز اعلام کرد پنج فرد مشکوک دیگر از قم با آمبولانس به بیمارستانهای تهران منتقل شدهاند. محمدمهدی گویا اما از دادن اطلاعات بیشتر درباره بیماران و بیمارستانها خودداری کرد.
ساعاتی پیش از انتشار اظهارات گویا، یک پزشک متخصص از قم در مصاحبه با «زمانه» از انتقال دو بیمار مشکوک به کرونا، از جمله یک نوجوان ۱۳ ساله به تهران خبر داده بود. انتقال این افراد به تهران تا زمان مصاحبه از سوی مسئولان جمهوری اسلامی تکذیب شده بود.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ابتلای دو بیمار قمی دیگر به کرونا (covid-19) را نیز که پیشتر اعلام شده بود، تایید کرد و گفت:
«به جز دو بیمار مبتلا به ویروس کرونا که دیروز در قم جان خود را از دست دادند ابتلای دو بیمار دیگر به این ویروس در قم تایید شده و در بیمارستان بستری هستند، پنج فرد مشکوک دیگر نیز با آمبولانس به تهران منتقل شدهاند و در بیمارستانهای پایتخت بستری هستند. منتظر نتیجه آزمایش آنها هستیم و هنوز ابتلای آنها به این ویروس محرز نشده است».
گویا درباره دلیل ابتلای بیماران به ویروس کرونا گفت:
«همه موارد ویروس کرونا ساکن قم بوده اند. این افراد هیچ ارتباطی با خارجیها یا چینیها نداشته اند. بنابراین منشا بیماری بر اساس اطلاعاتی که داریم از خارج کشور نیست، اما در حال بررسی منشا بیماری هستیم و هنوز بر این باور نیستیم که منشا بیماری زوار پاکستانی یا کشورهای دیگر بوده باشد اما به محض مشخص شدن، منشا بیماری را اعلام میکنیم».
طبق اظهارات او، وزارت بهداشت بهرغم روند معمول در دیگر کشورها خانواده و اطرافیان دو بیمار فوت شده و دو بیمار مبتلا را در قرنطینه قرار نداده و تنها به دادن آموزشها و توصیههای بهداشتی لازم به آنها کفایت کرده است.
عدم رعایت موازین و دستورالعملهای استاندارد برای پیشگیری از ابتلای افراد بیشتری به ویروس، یک نگرانی بزرگ در ایران به شمار میرود و میتواند کشور را وارد بحران کند.
مسئولان جمهوری اسلامی پیشتر نیز از اعمال سختگیریهای لازم برای توقف پروازها به چین و قرنطینه مسافران خودداری کرده بودند.
در همین زمینه، شاهین صمدپور، خبرنگار مستقل پنجشنبه در صفحه اینستاگرام خود ویدیویی را منتشر کرد که نشان میدهد وضعیت در بیمارستان کامکار قم، محل فوت دو بیمار مبتلا به ویروس کرونا «عادی» ست و تمهیدات بهکار گرفته شده برای مقابله با شیوع کرونا بسیار پایینتر از حد لازم است.
به نظر میرسد اما برخی از مسئولان اقداماتی را برای کنترل وضعیت اتخاذ کردهاند که هنوز نتیجه آنها مشخص نیست.
ممنوعیت استفاده از آمبولانسهای خصوصی و «ضدعفونی کردن اتوبوسها و مترو»
چهارشنبهشب ۳۰ بهمن ویدئویی در شبکههای اجتماعی از انتقال یک بیمار مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا منتشر شده بود که پیرحسین کولیوند، رئیس سازمان اورژانس کشور را به واکنش وا داشت. او پنجشنبه یکم اسفند در نامهای خطاب به روسای دانشگاههای علوم پزشکی، انتقال بیماران مشکوک به کرونا با آمبولانس خصوصی را ممنوع اعلام کرد.
طبق گزارش خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا)، کولیوند در این نامه نوشته است:
«با عنایت به بروز بیماری کرونا ویروس ۲۰۱۹، به آمبولانسهای خصوصی تحت پوشش دانشگاه ابلاغ شود هرگونه انتقال بیماران مشکوک به این بیماری (شامل بیماران دارای علائم تنفسی) بدون هماهنگی با سازمان اورژانس کشور ممنوع است».
استانداری تهران هم پنجشنبه برای مقابله با شیوع کرونا جلسه اضطراری تشکیل داد.
شرکت متروی تهران نیز پس از ثبت یک مورد مشکوک به ویروس کرونا در یکی از ایستگاهها، در نظر دارد با همکاری شهرداری تهران، مترو را ضد عفونی کند. فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه پنجشنبه ۱ اسفند در گفتوگو با «باشگاه خبرنگاران جوان»، وابسته به صداوسیمای حکومتی، از مشاهده یک مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در ایستگاه مترو شوش تهران خبر داد.
پیش از آن گزارشهایی از بستهشدن ایستگاه شوش به این دلیل منتشر شده بود. نوبخت در واکنش گفت:
«این ایستگاه اکنون در دست بهره برداری است. همچنین یک مورد مشکوک در این ایستگاه مشاهده شد، که بلافاصله با مراجعه اورژانس مسافر به بیمارستان منتقل شد و نظافت ایستگاه نیز انجام شد، البته درباره مشکوک بودن به قطعیت نمیتوان در این مورد اظهار نظر کرد.»
محمود ترفع، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی هم پنجشنبه در گفتوگو با خبرگزاری دولتی دانشجویان ایران (ایسنا) از ضدعفونی اتوبوسهای تهران برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا (COVID-19) خبر داد و به ایسنا گفت: « مقرر شد هر شب اتوبوس های شرکت واحد علاوه بر شستشو، ضدعفونی شوند.»
علاوه بر قم، و تهران، در بابل مصطفی جوانیان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این شهر نیز پنجشنبه ۱ اسفند از شناسایی «۲ فرد مشکوک به ویروس کرونا» در بابل خبر داد و گفت: این دو فرد هم اکنون در قرنطینه قرار دارند و نمونه گیری از آنها در حال انجام است.
سیاست تکذیب و اطلاعرسانی قطرهای
با توجه به گزارشهای فوق تاکنون دست کم ۵ نفر در ایران به کرونا مبتلا شده و حداقل هشت مورد بیماران مشکوک به کرونا قرنطینه شدهاند. بسیاری کاربران شبکههای اجتماعی و برخی منابع آگاه شمار بیماران مبتلا به کرونا در ایران را بیشتر از آنچه که مقامهای دولتی اعلام کردند، میدانند و معتقدند که دولت در این باره پنهانکاری میکند.
مقامهای ایرانی تا کنون ورود کرونا به ایران را با قطعیت تکذیب کرده بودند. چند روز پیش تصویری از نامه قاسم جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت خطاب به حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی، در شبکههای اجتماعی منتشر شد که تعداد مبتلایان به کرونا را ۴۵ نفر اعلام کرده بود. جان بابایی اما در واکنش به انتشار این اخبار نامه را جعلی خواند.
از سوی دیگر براساس اظهارات منبع آگاه «زمانه»، نمونهگیری از افراد مشکوک به کرونا در بسیاری از موارد بهرغم ادعای مسئولان انجام نشده است. به گفته او مقامهای مسئول پزشکان بیمارستانهای ایران را انجام تست کرونا منع کرده و به بهانه «جلوگیری از ایجاد ترس عمومی» درباره به اطلاعرسانی به آنها هشدار داده بودند.
این پزشک که نامش در نزد «زمانه» محفوظ است، ادعاهای پیشین مسئولان وزارت بهداشت درباره عدم مشاهده موارد ابتلا به کرونا در ایران را واقعی خواند چرا که به گفته او «اصلاً آزمایشی صورت نمیگرفت».
جمهوری اسلامی با مرگ دو تن خبر شیوع کرونا در ایران را تأیید کرد. این آمار ایران را پس از چین و در کنار هنگکنگ دارای بیشترین شمار قربانیان کرونا کرده است. مردم ایران برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش رو دارند.
یه رودهء راست تو شکم این خلافت شیعه نیست
جان و مال و آبرو و حقوق مردم از نظر اینها هیچ
ارزشی نداره ، اصحاب قدرت نامشروع، تا خرخره
در فساد و غارت و قتل و عام و شکنجه غرق اند.
برای اینکه ۲۲ بهمن به خیابان بریزند برای مشروعیت
نظام مستبد دینی ، تعداد مبتلایان به کرونا را اعلام
نکردند!! برخلاف اقدامات پیشگیرانهء کشور های متمدن
و مردم سالار اوباش سالاری ایران اسپند دود کردن
را پیشگیری قلمداد میکند
Reza / 20 February 2020
متاسفانه انتخابات باعث همهگیری این ویروس خواهد شد و ما از چین هم در شمار مبتلایان به کرونا پیشی خواهیم گرفت.
حسن / 20 February 2020
پیام اضطراری
▪️اردوی کار: کانال «صدای حقوق بالینی» نوشته: ظرف ۲۴ ساعت اینهمه تعداد کیس جدید در سراسر ایران و در مرحله پیشرفته فقط حاکی از یک انسداد خبری است.
▪️تعداد کیت استاندارد تشخیصی اختصاصی کرونای چینی کووید۱۹ در کل ایران بین ۲۰ تا ۵۰ عدد گزارش شده که اهدایی چین است و ظاهرا فقط در اختیار دو آزمایشگاه مرجع تهران و تحت دستور خاص وزارت بهداشت است
▪️ما کیت اختصاصی کووید۱۹ به اندازه لازم نداریم
▪️کیس های مبتلای فعلی تنها در مراحل پیشرفته و بستری بدحال گزارش می شوند و آمار موارد سرپایی اصلا مشخص نیست
▪️از حضور در مراکز پر جمعیت دوری کنید
۹۸/۱۲/۲
پیام اضطراری / 21 February 2020
بازار کاسبان خون و سلامت در وزارت بهداشت با شیوع گسترده کرونا داغ شده
▪️این کلیشه ها مربوط به یک داروخانه است. داروسازش گفته: « به فاصله ی یک هفته قیمت ماسک رو سه برابر کردن».
▪️بستهی ۱۲ عددی رو به ما داده بودند ۳۰ هزار تومن که هر عدد میشه ۲۵۰۰ تومن. در هفتهی بعدی فاکتور تک عددی قیمت خورده (فاکتور زرد رنگ) هر عدد شده ۷۵۰۰
بازار کاسبان خون و سلامت در وزارت بهداشت با شیوع گسترده کرونا داغ شده / 21 February 2020
کرونا در حداقل 10 شهر ایران
▪️اردوی کار: طرف 24 ساعت اخیر اسامی شهرهایی که تاکنون ورود «ویروس کرونا» به آنها اعلام شده به شرح زیر است:
▪️قم
▪️تهران
▪️بابل
▪️بروجرد
▪️سنندج
▪️ایلام
▪️شهریار
▪️قزوین
▪️یاسوج
▪️اراک
▪️به علت شیوع ویروس کرونا و عدم اطلاع رسانی حکومت، جان ما در خطر است. نکات بهداشتی را به دقت رعایت کنیم و تا حد امکان از خانه خارج نشویم
کرونا در حداقل 10 شهر ایران / 21 February 2020
تصاویر دو قربانی #ویروس_کرونا در بیمارستان پارس شهرستان رشت: دکتر رضا کوچکینیا و جاوید غلامزاده
▪️تصویر اول: رضا کوچکی نیا، ۵۲ ساله اهل لاهیجان، محل زندگی رشت، شغل: رئیس مرکز بهداشت شماره یک آستانه
▪️خاکسپاری: روز جمعه
▪️تصوير دوم: محمد(جاوید) غلامزاده ۵۲ ساله اهل شفت، محل زندگی رشت، شغل: مدیر عامل کارخانه خزر فوم گیلان
▪️خاکسپاری: تحت اقدامات امنیتی، دفن با تابوت فلزی، در عمق زیاد و آهک پاشی
▪️علائم بیماری: علایم شدید آنفلوآنزا و O2 saturation پایین، بستری در ICU
علت مرگ: ایست تنفسی (علت اصلی مرگ از طرف بیمارستان اعلام نشد)
▪️دو نكته:
آقای غلام زاده سابقه ی بیماری دیابت هم داشت وخانوادهی او هم اكنون در قرنطینه بسر مىبرند.
▪️دکتر کوچکینيا بیماری خاصی نداشت و به احتمال زیاد ويروس از بیماران دیگر در درمانگاه خودش به او منتقل شده(احتمال بالاى شمار بيشترى از مبتلايان در گيلان)
@ordoyekar
▪️خاکسپاری: تحت اقدامات امنیتی، دفن با تابوت فلزی، در عمق زیاد و آهک پاشی / 21 February 2020
بابل: پرستار دلیر بیمارستان “روحانی” از وجود بیماران کرونایی در این بیمارستان گزارش می دهد.
بابل: پرستار دلیر بیمارستان "روحانی" از وجود بیماران کرونایی در این بیمارستان گزارش می دهد. / 21 February 2020
تجمع اعتراضی شبانه مردم در مقابل بیمارستان شهر ماسال
▪️اردوی کار: به گزارش کانال محلی «اتاق خبر ماسال» گروهی از مردم ماسال شبانه در اعتراض به پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان این شهر در محل بیمارستان تجمع کردند.
تجمع اعتراضی شبانه مردم در مقابل بیمارستان شهر ماسال / 21 February 2020
میخ های تابوتِ جمهوری جهنمی اسلامی یکی یکی دارد اضافه می شود.
کُل اقتصاد جمهوری اسهالی روی هوا بود که حالا با محدودیت هایی که ویروس کرونا به وجود می آورد, روز به روز ظرفیت های اقتصادی کشور کمتر و کوچکتر شده و مشکلات و عذاب مردم بیشتر.
در خود کشور چین, منبع این مرض. ویروس کرونا مشکلات اقتصادی بسیاری ایجاد کرده است که به هر صورت دولت چین با اتکا به اینکه دومین قدرت اقتصادی جهان است تا حدودی توانسته است بر آنها (فعلا) غالب شود.
اما جمهوری برادران قاچاقچی که حیاتش بسته به پولشویی و قاچاق نفت (و قاچاق هر چیز دیگر که به دستشان برسد) می باشد, با داستان متفاوتی روبرو خواهد بود.
از دیروز در ورودی های مرز عراق به هیچ کامیون ایرانی اجازهء ورود به عراق را نمی دهد.
در داخل خود کشور نیز اولین و اساسی ترین توصیهء بهداشتی تمامی مراجع پزشکی و طبی این است که تا حد مقدور از حضور در مراکز پر جمعیت دوری کنید؛ که این منطقا شامل کارخانه ها, کارگاه ها, ادارات, بانکها و خلاصه تقریبا تمامی مراکز و فضاهای عمومی میشود.
یک روز از علنی شدن گسترده گی ویروس در کشور نگذشته که (طبق سنت ناشریف دکانداران ایرانی) قیمت ماسکها چندین و چند برابر, و نایاب شده است.
عید پارسال باران بهاری تبدیل شد به سیلاب حضرت نوح.
آبان ماه تبدیل شد به یکی از بزرگترین کشتارهای چند سال اخیر.
دیماه یاد آور اینکه بی کفایتی و بی لیاقتی جنایتکارانهِ در جمهوری جهنمی اسلامی پایانی ندارد.
و امسال یک ماه مانده به نوروز با چشم انداز یک طاعون غیر قابل کنترل در سال نو روبرو هستیم.
تنها راه نجات از سیر بی پایان این همه مصیبت و بدبختی فقط و فقط سرنگونی انقلابی جمهوری طاعونی اسلامی است و بس.
عدم شرکت گستردهء مردم در مضحکهء “انتخابات” در فردا آغاز مناسبی برای گذار بدین فرایند سرنگونی انقلابی رژیم آخوندی است.
فرصت را از دست ندهیم.
هوشنگ / 21 February 2020
یک زن ۳۰ سالهی ایرانی در کانادا ششمین نفری است که آزمایش ابتلای او به ویروس #کرونا در این کشور مثبت اعلام شد. او به تازگی از ایران به #کانادا بازگشته بود و اکنون اطرافیان نزدیکش در قرنطینه هستند.
زن ایرانی در کانادا ششمین نفر است / 21 February 2020
– دروغگویان حکومتی ورود ویروس کرونا را تکذیب کردند و آخوند دکتر نما ؛ عباس تبریزیان، مدرس حوزه که خود را «پدر طب اسلامی» مینامد و به تازگی کتاب مرجع آموزش پزشکی هاریسون را در برابر دوربین به آتش کشید؛ گفت که شیعیان این مریضی را نمیگیرند!
– محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ایران 19 فوریه 2020 اعلام کرد که تست اولیه دو بیمار نسبت به کرونا در قم مثبت بود و هر دوی آنها ساعتی پیش جان باختند.
– وزارت صحت عامه (بهداشت) افغانستان پنج شنبه 20 فوریه دستور داد، به هدف پیشگیری و کنترل از شیوع ویروس کرونا، مرزهای غربی کشور با ایران تحت توجه و کنترل جدی قرار گیرد.
– به دليل شيوع «کرونا» در قم عراقیها خواستار بسته شدن مرز با ایران شدند
اعلام منع اظهار نظر در باره کرونا در قم و تعطیلی دانشگاهها و مدارس در این شهر!
Faryad / 21 February 2020
اعتصاب عمومی کم هزینه ترین, موثر ترین و متمدننانه ترین روش و متد سرنگونی جمهوری اسلامی است.
اولین گام به سوی سازماندهی اعتصاب عمومی عدم حضور وسیع توده های میلیونی در فضا های عمومی است (محل کار, محل تدریس,…).
شوربختانه به خاطر شیوع ویروس کرونا مردم ایران در آیندهء نزدیک مجبور خواهند بود که تا حداکثر ممکن از مکانهای عمومی پرهیز کنند.
این عدم حضور خود می تواند مقدمه ای باشد برای شروع اعتصاب عمومی و فلج کردن ماشین سرکوب ج.ا.
به شکرانهء رسانه های اجتماعی که امروزه در دسترس تقریبا تمامی اقشار جامعه می باشد میتوان در آن واحد این عدم حضور اولیه را هماهنگ و همراه کرد و بدین ترتیب گامهای بعدی و سازمان یافته تر به سوی اعتصاب عمومی را برداشت.
دخو / 21 February 2020
این انتقال بیمار کرونایی از بیمارستان امام حسین تهران مربوط به همین امشب است
این انتقال بیمار کرونایی از بیمارستان امام حسین تهران مربوط به همین امشب است / 21 February 2020
ضرورت فوری درمان رایگان بیماران با علائم کرونا و حمایت ویژه از جامعه
️ با توجه به ورود بیماری کرونا به کشور، دولت وظیفه دارد سریعاً دستور بستری «رایگان» بیماران بدحال با علائم #کرونا را صادر کند و بسته حمایتی ویژهای برای سایر مردم در شهرهای در معرض خطر توزیع کند.
️ لازم است یادآوری کنم «حداقل هشت میلیون نفر» در ایران تحت پوشش #بیمه درمانی نیستند و هزینههای مالی درمان، در اغلب موارد باعث عدم مراجعه یا مراجعه دیرهنگام اقشار کمدرآمد و فاقد بیمه مناسب، به مراکز درمانی میشود. همچنین برای میلیونها نفر دیگر که مشاغل روزمزدی یا خویشفرما دارند مرخصی و استراحت وجود ندارد و برای بسیاری از آنها، بیکاری مساوی بیپولی است.
️ وظیفه فوری دولت این است که اولاً «سیاستهای تخفیف» مانند اجرای قرنطینه و آموزش موثر همگانی را اجرا کند. و ثانیاً همزمان با آن، سریعاً دستور حذف هزینههای درمانی برای بیماران بدحال با علائم کرونا را در بیمارستانهای مشخص و قرنطینهشده صادر کند. توزیع بستههای حمایتی نقدی و غیرنقدی به بیماران سرپرست خانوار که نیازمند بستری نیستند هم یک اقدام حیاتی است تا امکان استراحت چند روزه این بیماران در خانه فراهم شود. البته ما فعلاً در مرحلهای هستیم که باید منتظر بمانیم رئیس دولت بیاید و بگوید: «من هم بعداً فهمیدم.»
محمد مساعد / 21 February 2020
وزارت بهداشت اعلام کرد ۱۳مورد جدید ابتلا به ویروس #کرونا در سه استان قطعی است. ۷نفر از این افراد در قم، ۴نفر در تهران و ۲نفر در گیلان بستری هستند. رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت اضافه کرده روز گذشته نیز ابتلای یک نفر در شهر اراک به ویروس کرونا را اعلام کردیم و منتظر مشخص شدن نتیجه آزمایش دو بیمار مشکوک در شهر بابل هستیم.
آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایران / 21 February 2020
خبر
افزایش آمار تایید شده مبتلایان به ویروس کرونا در ایران: ۱۸ نفر و درگذشتگان ۴ نفر
کیانوش جهانپور، رئیس روابط عمومی وزارت بهداشت ایران میگوید که بر اساس آخرین گزارشها آزمایشگاهی، ابتلای ۱۳ نفر دیگر از جمله ۷ نفر در قم ۴ نفر در تهران، ۲ نفر در گیلان تایید شده است. متاسفانه از این جمع ۲ نفر جان خود را از دست داده اند.
اغلب موارد کماکان از ساکنین قم بوده یا سابقه مراجعت از قم در روزهای و هفته های اخیر را داشته اند.
افزایش آمار تایید شده مبتلایان به ویروس کرونا در ایران: ۱۸ نفر و درگذشتگان ۴ نفر / 21 February 2020
ساعت هشت صبح رسیدم داروخانه شبانهروزی میدان انقلاب (مشهوری). بازار ماسک و ضدعفونیکننده داغ بود به دو سه برابر قیمت. یک #ماسک خریدم ۱۵هزار تومان! گفتم ماسک ۳هزار تومانی را ۱۵تومان فروختن ظلم نیست؟ فروشنده گفت دیروز با التماس ۱۳هزار تومان خریدهایم، آن هم نقدی.
اقتصاد بیمار / 21 February 2020
«انتخابات» را ارزان کرده اند که خودشان به نام همه ببرند!
▪️اردوی کار: گزارش های موجود در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که انتخابات حداقل تا الان با تحریم گسترده همراه بوده و بسیاری از حوزه های رای گیری خالی بوده و مشغول مگس پرانی است. مسئولین بی کفایت به همین دلیل برای شلوغ کردن مراکز رای گیری و غلبه بر وحشت ناشی از فاش شدن شیوع کرونا در میان مردم، به نام حفظ بهداشت شرط درج اثر انگشت روی تعرفه رای را برداشته اند.
▪️حالا پر کردن برگه های رای دیگر اثر انگشت هم نمی خواهد و هر مقدار لازم باشد تعرفه ها را برای مشتی زنی بر دهان استکبار خودشان پر می کنند. «انتخابات» را ارزان کرده اند که خودشان به نام همه ببرند.
«انتخابات» را ارزان کرده اند که خودشان به نام همه ببرند! / 21 February 2020
وحشت در رشت
▪️اردوی کار: به گفته مسئول داروخانه ای در رشت « مردم آنچنان دچار وحشت شده اند که هر چه مواد ضد عفونی داشتیم را دارند می خرند… همه داروخانه ها همینطوره… یزودی هیچ ماسکی در رشت پیدا نخواهی کرد
▪️براساس یک خبر دیگر در حال حاضر چند بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان رازی بستری هستند
وحشت در رشت / 21 February 2020
#کرونا دیوی است که تنها با رستم ما شدن می میرد،این دیو نشان می دهد سعادت از جمله سلامت امر فردی نیست ،اگر همه با هم جلوی آن بیایستیم،ازهم مراقبت کنیم سالم می مانیم،تنهایی نجات نمی یابیم، باید آنرا به همه فهماند،به دولتمردان پنهانکار و ماسک فروشان طمع کار
کرونا; دیوی که تنها با رستم ما شدن می میرد! / 21 February 2020