انتشار ویدئویی از یک سیاستمدار اتریشی که در آن به پناهجویان در کشور خود هشدار میداد که خود را از زنان اتریشی دور نگه دارند، جنجالی شد.
ویدئویی که در فیس بوک آپلود شده بود، آرمین سیپل رهبر فراکسیون حزب راست افراطی آزادی شهر گراتس را نشان میداد که از یک مانکن بلوند سفیدپوست برای آموزش خارجیهای عرب زبان استفاده میکرد و در آن به آنها میگفت که چطور باید در اتریش خود را کنترل کنند وگرنه از کشور اخراج خواهند شد.
او به پناهجویان و مهاجران هشدار میداد که به زنان اتریشی نزدیک نشوند و سینه و باسن آنها را لمس نکنند. او این کار را به شکل عملی روی مانکن انجام میداد.
سیپل با این ویدئو به آنچه که در آلمان و کشورهای اروپای شمالی روی داده بود و در جریان آن مهاجران و پناهجویان به آزار جنسی زنان در جشن سال نوی میلادی مرتبط دانسته شده بودند، اشاره میکرد.
حزب سیاسی او که در گذشته با گروههای نازی ارتباط داشته، با پررنگ کردن این مسائل تبلیغات گستردهای برای خود انجام داده و در انتخابات اخیر دستاوردهای قابل ملاحظهای داشته است.
اما ویدئوی سیپل دستاورد مورد نظر او را نداشت. املای غلط کلمه «نه» به زبان عربی که «ال» نوشت شده بود، موجب مضحکه شد و در میان کاربران اتریشی بحثهای فراوانی درباره اینکه آزار جنسی مشکلی در همه کشورها و مکانهاست، نه مسالهای مربوط به مهاجران. بسیاری کاربران این ویدئو را سکسیستی و تحقیرآمیز توصیف کردند.
به نوشته منابع محلی اتریش، سیپل این ویدئو را از وبسایت خود برداشته و گفته که این ویدئو حاصل تجربه یک حمله شخصی به او بوده و به همین دلیل حالا تصمیم گرفته آن را بردارد.
با این حال «اشپیگل» این ویدئو را منتشر کرده است.
دیگه این اظهر من الشمس است که اکثر پسرهای و حتی مردهای متاهل مردمان کشورهای مسلمان به شدت عقده ای هستند. دلیلش افزایش سن ازدواج است و چون جامعه بسته و ارتباط جنسی بسیار مشکل است و ب یعدالتی جنسی غوغا میکند به طوری که انهایی پول و امنکانات مثل خانه و ماشین دارند عملا حرامسرا دارند و درحالی اکثریت فقیر محروم هستند و در نتیجه به شدت عقده ای هستند
aaa / 08 June 2016
درست است که آزار جنسی همه جا رخ می دهد، اما در اسلام این کار سیستماتیک و دارای
ثواب است.
سارا / 08 June 2016
ما هم معطلیم یکی بهمان دری وری بگوید خودمان پی اش را بگیریم…خوشمان میآید تحقیر شویم و تحقیر کنیم
مریم / 08 June 2016
گراتس دومین شهر مهم اتریش است و شایسته نیست ویراستاران محترم زمانه آن را گراز بنویسند.
همچنین اشپیگل، هفتهنامه است نه روزنامه. سایتی هم دارد که به اشپیگل آنلاین موسوم است بنا براین روزنامه اشپیگل درست نیست زیرا وجود خارجی ندارد.
آرمین زیپل، یک عضو معمولی راست افراطی اتریش (اف پ او) نیست، بلکه رهبر فراکسیون این حزب در شورای شهر گراتس است. نزدیک بود این حزب در انتخابات چندی پیش ریاست جمهوری در اتریش برنده شود اما کاندیدای آنها با اختلاف کمی در دور دوم، صحنه را واگذار کرد.
رخشنده / 08 June 2016
ممنون از توجه شما. اشكالات برطرف شد.
doustdar / 09 June 2016