در حالی که بیش از دو هفته از اعتصاب غذای احسان مازندرانی، روزنامه‌نگار زندانی می‌گذرد، منابع خبری گزارش داده‌اند که او به دنبال وخامت حالش، چند ساعتی به بیمارستان منتقل شده و پس از درمان موقت، دوباره به زندان اوین منتقل شده است.

Ehsan-Mazandarani

این روزنامه‌نگار ۱۶ روز پیش و پس از انتقال دوباره به بند ۲-الف سپاه، دست به اعتصاب غذای خشک زد و پس از سه روز، این اعتصاب را به اعتصاب غذای تر تبدیل کرد.

هم‌بند‌ی‌های این روزنامه‌نگار زندانی گفته‌اند که وضعيت سلامت او وخيم است و در این مدت كه از اعتصاب غذايش می‌گذرد، دچار مشکلات ناشي از اعتصاب غذا شده است.

علت این اعتصاب غذا، روند دادرسی ناعادلانه پرونده‌ این روزنامه‌نگار عنوان شده است.

ملیحه حسینی، همسر احسان مازندرانی، ۳۱ اردیبهشت ماه در صفحه اینستاگرام خود نوشت که این زندانی پیش از انتقال به مکانی نامعلوم، «وصیت‌نامه» خود را برای او پست کرده است: احسان مازندرانی برای همسرش وصیت‌نامه فرستاده است

در این وصیت‌نامه عنوان شده است که او در زندان با بی‌عدالتی روبه‌روست و هیچ سندی علیه او وجود ندارد. به همین دلیل «تا زمان روشن شدن حقیقت و رسیدگی یک قاضی مستقل به پرونده‌اش به اعتصاب غذا ادامه می‌دهد.»

در روزهای گذشته جمعی از روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه در ایران با فرستادن نامه‌ای سرگشاده برای علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، خواستار پیگیری وضعیت جسمانی و شرایط سلامت احسان مازندرانی شدند.

در این نامه آمده است: «آن‌چه امروز اهمیت دارد وضعیت جسمانی احسان مازندرانی است. علاوه بر بروز مشکلات و بیماری‌هایی مانند عفونت نای و ریه و مشکلات پوستی و درد‌های عضلانی و قفسه سینه که هدیه ۱۲۶ روز انفرادی در بند ۲-الف اطلاعات سپاه است، همکارمان امروز به دلیل اعتصاب غذا با افت شدید فشار و قند خون مواجه شده است.»

احسان مازندرانی، فارغ‌التحصیل دانشکده خبر است که در سال ۹۲ و به دنبال روی کار آمدن دولت حسن روحانی، به مدیرمسئولی روزنامه فرهیختگان منصوب شد.

او در اسفند ۹۱ و به دنبال موج بازداشت روزنامه‌نگاران در آن سال، در دفتر روزنامه اعتماد بازداشت شد و پس از حدود سه هفته با سپردن وثیقه از بند ۲۰۹ زندان اوین آزاد شد.

يازدهم آبان ماه سال ٩٤ و به دنبال کلید خوردن پروژه «نفوذ» در سازمان اطلاعات سپاه، احسان مازندرانی بار دیگر بازداشت شد. او به‌ اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت به تحمل هفت سال حبس تعزیری محکوم شده است.


در همین زمینه: