با وجود اینکه محصولات هالیوود در ایجاد فرهنگ پذیرش دگرباشان جنسی تأثیر به سزایی داشتهاند، پشت صحنه فیلمها، شوها و برنامههای تلویزیونی، دگرباشان جنسی همچنان مورد تبعیض قرار میگیرند.
موسسه پژوهشی ویلیامز، اتاق فکری در حوزه مسائل دگرباشان جنسی در آمریکا، در پژوهشی جامعهشناسانه پرسشنامهای را به ۵۷۰۰ نفر از اعضای سندیکای هنرمندان سینما، رادیو و تلویزیون آمریکا (SAG-AFTRA) فرستاد تا وضعیت دگرباشان جنسی در هالیوود رو بررسی کند.
سندیکای هنرمندان سینما، رادیو و تلویزیون آمریکا (SAG-AFTRA) یکی از بزرگترین اتحادیههای کارگری آمریکاست و بیش از ۱۶۰ هزار نفر از هنرپیشگان فیلم و تلویزیون، هنرمندان پشت صحنه، روزنامهنگاران سینما، شخصیتهای رادیو و تلویزیون را شامل میشود. پژوهشگران موسسه ویلیامز یک جامعه آماری به تعداد ۵۷۰۰ نفر از اعضای این سندیکا را انتخاب کرده و از آنها در مورد تبعیض علیه همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیها در محل کار پرسیدند.
نتایج این پژوهش بیانگر تصویری متفاوت از هالیوود است. ۱۳ درصد از زنان همجنسگرا و ۲۰ درصد از مردان همجنسگرا که به پرسشهای این پژوهش پاسخ دادهاند، گفتهاند که تبعیض در محل کار را تجربه کردهاند.
بیش از نیمی از مردان همجنسگرا و دوجنسگرای هنرپیشه در رابطه با کارگردانها و تهیهکنندهها تبعیض را حس کردهاند و یا اظهارنظرهایی دگرباشستیز در مورد بازیگران شنیدهاند.
۵۳ درصد از پاسخدهندگان (هم دگرجنسگرا و هم دگرباش جنسی) به این باور هستند که کارگردانها و تهیهکنندهها مقابل همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیها (LGBT) مغرضانه رفتار میکنند.
بیش از یک سوم از پاسخدهندگان گفتهاند که در صحنه فیلمبرداری شاید توهین به دگرباشان جنسی بودهاند.
در میان پاسخدهندگان غیر دگرباش جنسی از هر هشت نفر یک نفر ادعا کرده است که شاهد توهین مستقیم به همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیتیها از جانب کارگردانها، تهیهکنندهها، دیگر عوامل صحنه و خدمه بوده است.
مردان همجنسگرا و دوجنسگرایی که اجراگری جنسیتیشان متفاوت عرف مردانه است، یا متفاوت لباس میپوشند بیشتر مورد تبعیض قرار میگیرند.
مردان همجنسگرا بیشتر حاضرند تا تجربههای خود از تبعیض را بازگو کنند و از هر پنج نفر مرد همجنسگرا یک نفر رخداد تبعیض و توهین همجنسگراستیز را در رابطه با خود بازگو کرده است.
با توجه به شرایط کاری، در حالیکه ۵۳ درصد از دگرباشان جنسی در مورد گرایش جنسی و هویت جنسیتیشان با همکاران خود آشکارا صحبت کردهاند، تنها ۱۳ درصد از این گروه تصمیم گرفتهاند که گرایش جنسی و هویت جنسیتیشان را به طور عمومی برای مدیران سینمایی و تهیهکنندهها آشکار کنند.
اما ۷۲ درصد از آن گروه که آشکارا و عمومی در مورد گرایش جنسی و هویت جنسیتیشان با همه صحبت کردهاند معتقدند که آشکارسازی روش مناسبی است. این گروه میگویند که آشکارسازی هیچ اثر منفی حرفهای برای آنها در پی نداشته است و دیگر همکاران خود را تشویق به آشکارسازی میکنند.
Trackbacks