ویدئوهایی در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده که مردم را در خیابان‌های تهران، کرج و ساوه نشان می‌دهد که شعارهای علیه رهبر و نظام سیاسی جمهوری اسلامی می‌دهند.

این تجمع‌ها در جمعه‌شب ۸ مرداد پس از قهرمانی تیم پرسپولیس در لیگ برتر شکل گرفت. ابتدا جشن پیروزی بود و پس از غروب آفتاب و نزدیک‌تر شدن به اولین ساعات بامداد شنبه ۹ مرداد، تجمع‌ها اعتراضی و شعارها سیاسی شد.

بیشتر ویدئوهای منتشرشده از محله تهران‌پارس در شرق تهران است. در برخی خیابان‌ها معترضان با روشن کردن آتش در معابر بخشی از خیابان را بسته و شعارهای ضدحکومتی می‌دهند.

در تهرانپارس، شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه» و «مرگ بر دیکتاتور» بیشتر شنیده شد. در مقابل در این گزارش‌ها تصاویری از نیروهای سرکوب هم منتشر شده که سوار بر موتور به میان معترضان در تهرانپارس می‌روند و آنها را باتوم می‌زنند.

در تهرانپارس معترضان خیابان را با افروختن آتش بستند:

منطقه نارمک تهران هم محل تجمع‌ها بود و در خیابان‌های این منطقه هم در برخی از ویدئوها، معترضانی هستند که در خیابان‌ها آتش روشن کرده‌اند.

شهرستان بهارستان در جاده ساوه، شهر گلستان در نزدیکی تهران و بخش‌های از شهر کرج هم محل تجمع‌هایی شدند که در آن معترضان شعارهای سیاسی دادند:

https://twitter.com/Ghareebe_Ashena/status/1421231609861267466

شعارهایی که در مجموعه ویدئوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی ضبط‌شده از جمله اینهاست:

مرگ بر اصل ولایت فقیه؛
این همه سال جنایت، مرگ بر این ولایت؛
مرگ بر دیکتاتور؛
مرگ بر خامنه ای؛
رضا شاه، روحت شاد؛
توپ، تانک فشفشه، آخوند باید گم بشه؛
توپ تانک فشفشه، خامنه‌ای ک*کشه؛
ننگ ما، ننگ ما، رهبر الدنگ ما؛
این همه سال جنایت، مرگ بر این ولایت.

در شهر گلستان، چند صد معترض در میدان ارغوان این شهر جمع شدند که حضور آنها در این منطقه قابل‌توجه بود. آنها هم شعارهای سیاسی ضد حکومت و ضد دیکتاتوری دادند.

https://twitter.com/FattahiFarzad/status/1421231095199244290

نیروهای امنیتی و ضد شورش، سعی کردند که معترضان را در تهران و شهرهای اطراف تهران متفرق کنند. نیروهای سرکوب سوار بر موتور و مجهز به باتوم سعی کردند معترضان را متفرق کنند. سرکوب بیشتر در منطقه تهران‌پارس تهران و در نارمک در ویدئوها ثبت شده است.

موج اخیر اعتراضات در ایران، از دو هفته پیش در شهرهای مختلف استان خوزستان آغاز شد و به استان‌های مجاور از جمله لرستان و بوشهر هم رسید. تجمع‌های حمایتی از اعتراضات خوزستان در برخی از شهرهای استان‌های دیگر از جمله تبریز، شاهین‌شهر اصفهان و اردکان هم شکل گرفت. اعتراضات خوزستان به دلیل بحران مدیریت آب و منابع آبی و نابرابری‌ها شکل گرفت. در اعتراضات آب در خوزستان و دیگر مناطق، دست‌کم نه نفر کشته شدند.