خامنهای به مناسبت سالگرد درگذشت خمینی، بنیانگذار حکومت ولایی، سخنرانیای کرد که از همه شبکههای اصلی رسانهای حکومتی پخش شد.
محور اصلی سخنرانی امروز او پایداری نظام ولایی بود. او گفت که همه پیشبینیها در باره سقوط جمهوری اسلامی غلط از کار آمده است. او گفت که در دوره خمینی هم بحران وجود داشت، اما او با «قاطعیت» و «صلابت» با آنها مواجه شد. خامنهای در ادامه گفت که پس از مرگ خمینی باز «بدخواهان جان پیدا کردند». از زمره بدخواهان او به اصلاحطلبان مجلس ششم اشاره کرد که در نامهای هشدار داده بودند که فرصت کمی برای اصلاح نظام مانده است.
خامنهای گفت که راز پایداری جمهوری اسلامی به «مردمسالاری دینی» برمیگردد.
پس از رد صلاحیت گسترده کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری انتقاد به از میان رفتن وجه جمهوری در جمهوری اسلامی بالا گرفت. ولی فقیه بدون اشاره مستقیم به این انتقادها از «مردمسالاری دینی» دفاع کرد و آن را متحقق دانست. او تأکید کرد هرکس که به اسلام اعتقاد داشته باشد باید طرفدار حکومت اسلامی هم باشد. او با دوره مشهور به صدر اسلام شبیهسازی کرد و گفت که مردمسالاری دینی متکی به روایات و احادیث است و حق مردم از ذات اسلام برمیآید. او در این بخش گفت که پشتوانه مردمی برای بقای حکومت لازم است و جمهوری اسلامی از آن برخوردار است.
نواندیشی امام
او گفت که خمینی علیه فکر متحجر و التقاطی بوده است، و دیدی نواندیشانه داشته است. او این توصیف را پس از آن کرد که توضیح داد که خمینی چگونه فرمان داد حجاب اجباری شود. خامنهای گفت که عدهای حتا از اطرافیان مخالف بودند اما خود او از الزام حجاب پشتیبانی کرده است.
او گفت پیام خمینی این بوده است که اسلام را رعایت کنیم و مردم در صحنه حضور داشته باشند. خامنهای تأکید کرد که گرهگشای همه مشکلات این دو نکته است. او گفت هر جا مردم را وارد میدان کردیم و طبق اصول اسلام رفتار کردیم، موفق شدهایم. او در مورد نحوه وارد میدان شدن گفت که باید کارگاههای کوچک و بزرگ درست شود، به این ترتیب حضور مردم تأمین میشود و همه مشکلات کشور حل میشود.
خامنهای گفت که از نظر خمینی اسلام ضد فساد و ویژهخواری است. او گفت که وجود فساد و اشرافیگری نشانه رعایت نکردن اسلام است. او با ذکر گفتاوردی از خمینی «اسلام ناب محمدی» را علاج همه مشکلات دانست.
مشارکت در انتخابات «فریضه دینی» است
خامنهای در ادامه به انتخابات پرداخت و از قول خمینی گفت که مشارکت در انتخابات «فریضه دینی» است.
خامنهای گفت که دشمنان میخواهند میان مردم و نظام فاصله بیندازند، اما ناکام ماندهاند، اما «متأسفانه کسانی هستند که حرف دشمنان را تکرار میکنند». او در اینجا به خواست ایدئولوژیزدایی حمله کرد و نیز به کسانی که معتقدند قداست دین به این است که از حکومت فاصله گیرد. خامنهای گفت کسانی که نگران مردمسالاری هستند در واقع با اسلام مشکل دارند و میخواهند ریشه اسلام را بزنند.
خامنهای در ادامه به شاخصهای مصلحان برای ریاست جمهوری اسلامی پرداخت و «تقوا» و «امانت»داری را در میان آنها برجسته کرد.
او سپس به کسانی که به سازوکار فعلی در انتخابات انتقاد دارند حمله کرد. او گفت همه باید در انتخابات شرکت کنند و اگر نابسامانی وجود دارد، باید با «انتخاب خوب» و «مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی» مشکل را حل کرد. او گفت که در انتخابات باید دقت کرد؛ باید دید که کاندیداها در گذشته به وعدههای خود عمل کردهاند یا نه. خامنهای سپس از کاندیداها خواست که وعدههایی بدهند که قابل تحقق باشند. خامنهای گفت که محور نجات اقتصاد، تولید داخلی، مبارزه با قاچاق و تنظیم امور واردات است.
او در پایان تأکید کرد که همه در انتخابات شرکت کرده و دیگران را هم تشویق کنند. او همچنین خواست از کسانی که صلاحیتشان برای کاندیداتوری رد شده، اما در مورد آنان خبرهایی در شبکههای اجتماعی حاوی نسبتهای ناروا پخش شده، اعاده حیثیت شود. او در اینجا از انتشار شایعات در فضای مجازی انتقاد کرد و با لحنی شکایتآمیز گفت که فضای مجازی رهاست و هیچ قید و بندی ندارد.
مضمون تکراری
سخنرانی امروز او در ادامه سخنرانی ویدئویی هفته گذشته او در برابر مجلسیان قرار داشت. در آن سخنرانی هم از سازوکار انتخابات دفاع کرده بود و خواهان شرکت در آن شده بود تا نظام تقویت شود. دفاع از تقویت نظام از طریق تغییر مدیریت و رسیدن به مدیریتی متعهد به موازین نظام و پیشبرنده برنامه اقتصادیای که «تشویق به تولید» محور آن را تشکیل میدهد، ترجیع اظهارات دور اخیر رهبر حکومت اسلامی است.
نه معنای “مردم سالاری” را داند و نه معنای “رهبری” و نه معنای “انتخابات” و نه “معنای “اسلام ناب محمدی” را !!!
بر روی صندلی از فرط پیری نشینی و خوانندگی از روی نوشته هایی که دیگران برایش نوشته اند !!!
بیدار / 04 June 2021