همزمان با ورود ایران به موج سوم کرونا، بیماری برای مردم به یک وضع عادی تبدیل شده است. بر اساس آمارهای رسمی وزارت بهداشت هر روز نزدیک به چهار هزار نفر به بیماری کووید-۱۹ مبتلا میشوند که حدود نیمی از آنها به سبب ابتلا به موارد حاد بیماری میبایست در بیمارستانهای کشور بستری شوند. توزیع واکسن آنفولانزا در میان گروههای هدف هنوز انجام نشده. رئیس کمیسیون بهداشت مجلس اعلام کرد ۷۰ درصد از یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی که به مقابله با کرونا و برای تهیه دارو و واکسن در نظر گرفته شده بود معلوم نیست کجا هزینه شده است.
سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد در شبانهروز گذشته بر اساس معیارهای تشخیصی، سه هزار و ۵۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شدهاند که یک هزار و ۷۰۸ نفر از آنها در مراکز درمانی کشور بستری شدهاند.
با این حساب، مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۴۳۹ هزار و ۸۸۲ نفر رسید. بر همین اساس تا ظهر جمعه ۴ مهر ۲۰۷ بیمار مبتلا به کووید- ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در ایران به ۲۵ هزار و ۲۲۲ نفر رسید.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند.
استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
عزادریهای محرم، سفرهای متعدد در ایام تعطیلات و بازگشایی زودهنگام مدارس و لغو دورکاریها چرخش ویروس در کشور را سریعتر کرده است.کیانوش جهانپور، مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت گفت:
«اعلام وضعیت قرمز در استانها به معنای کاهش رعایت نکات بهداشتی و افزایش ابتلا در مدت ۱۴ روز بعد و افزایش مرگ و میر ناشی از ویروس در سه تا چهار هفته هستیم.»
جهانپور در ادامه این سخنان گفت همهگیری کرونا برای مردم به یک امر عادی تبدیل شده و به همین سبب هم پروتکلهای بهداشتی مانند گذشته رعایت نمیشود، لذا استانهای بیشتری درگیر وضعیت قرمز شدهاند و ابتلا به بیماری از حد متعارفی نسبت به سرانه جمعیت آن استانها افزایش یافته است.
یک میلیارد دلار صندوق توسعه کجاست؟
همزمان با ورود ایران به موج سوم همهگیری ویروس کرونا، سعید نمکی وزیر بهداشت در نوشتهای در شبکههای اجتماعی اعلام کرده بود که تاکنون وزارت بهداشت از یک میلیارد دلاری که علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی به مقابله با همهگیری ویروس کرونا اختصاص داده نشانی ندیده است. وزارت بهداشت به بخشی از این مبلغ برای تهیه واکسن آنفولانزا برای گروههای هدف نیاز دارد.
حسینعلی شهریار، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی جمعه ۴ مهر اعلام کرد که رئیس جمهوری نامه او درباره علل کوتاهی دستگاههای دولتی در کمک به بخش بهداشت و درمان کشور از جمله عدم تخصیص یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی را بیپاسخ گذاشته است. شهریاری گفت:
« ما در کمیسیون بهداشت در اقدامی از تمامی مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی کشور دعوت کردیم تا گزارشی درباره میزان پرداختی به آنها از محل اعتبار یک میلیارد دلاری بدهند که در نهایت مشخص شد تاکنون تنها ۲۷ درصد از یک میلیارد دلار در اختیار بخش بهداشت و درمان کشور قرار گرفته است.»
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت در نامه دومی به روحانی یادآوری کرده است که که برای تأمین دارو و واکسن آنفولانزا به این مبلغ نیاز است. رونوشتی از این نامه را وزارت اطلاعات و دفتر خامنهای نیز دریافت کردهاند. دفتر روحانی نیز در پاسخ اعلام کرده که رئیس جمهوری به رئیس بانک مرکزی تاکید کرده است که «اولویت اختصاص ارز به تامین دارو باشد.»
واکسن آنفولانزا کجاست؟
قرار بود در وهله اول دو میلیون و ۵۰۰ هزار دوز واکسن آنفولانزا در اختیار زنان باردار و سایر گروههای هدف از جمله سالمندان و اشخاص مبتلا به بیماریهای ضمیمهای قرار گیرد.
سخنگوی جمعیت هلال احمر جمعه ۴ مهر با صراحت اعلام کرد که تاکنون جمعیت هلال احمر اقدام به توزیع و پخش واکسن آنفلوانزا نکرده است. محمد نصیری گفت:
«نحوه توزیع واکسن آنفلوانزا نیز از طریق سازمان غذا و دارو به جمعیت هلال احمر اعلام شده است و به زودی نیز فرایند توزیع آن آغاز خواهد شد.»
در روزهای گذشته توزیع ۱۵۰۰ دوز واکسن آنفولانزا در بین نمایندگان مجلس به رغم کمبود واکسن در کشور خبرساز شده بود. سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس ادعا کرد که نمایندگان واکسنها را به سازمان غذا و دارو پس دادهاند.
علیرضا سلیمی، نماینده مجلس در مقابل دست دولت را رو کرد و گفت:
«شنیدهام حدود ۵۸ میلیون دلار به یک شرکت خاص دادهاند که واکسن آنفلوانزا بخرد. این پول به ترکیه رفته و هنوز نتوانستهاند واکسن وارد کنند. ارز اعطایی به این شرکت با نرخ ۴۲۰۰ تومان بوده. مجلس قطعا در این باره پیگیری میکند.»
فهرستی از قهرمانان ورزشی اعدام شده درحکومت ملاها – لکهٔ ننگ این رژیم است:
حبیب خبیری عضو و کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران خردادماه ۱۳۶۳ به جوخهٔ اعدام سپرده شد.
فروزان عبدی عضو تیم ملی والیبال زنان ایران به جرم هواداری از سازمان مجاهدین خلق در جریان قتلعامهای سال۶۷ بهدار آویخته شد.
هوشنگ منتظرالظهور عضو تیم ملی کشتی فرنگی ایران در بازیهای المپیک مونترآل -۱۹۷۶- ۱۱مهر ۱۳۶۰ به جوخههای مرگ خمینی سپرده شد.
شهلا شهدوست قهرمان تیم ملی تنیس روی میز زنان و دانشجوی حقوق دانشگاه تهران، سال۶۰ اعدام شد.
علا کوشالی بازیکن تیمهای فوتبال دارایی، پرسپولیس و منتخب ایران بود که پاسداران او را در جنگلهای شمال ایران در ۷دیماه۶۰ با شلیکهای متعدد زجرکش کردند.
مهشید رزاقی عضو تیم ملی امید ایران و باشگاه هما، روز ۸مرداد۱۳۶۷ آماج گلولههای پاسداران ناجوانمرد قرار گرفت.
صمد منتظری قهرمان وزنه برداری جانش را فدای راه آزادی ایران کرد.
جواد نصیری عضو تیم ملی شمشیربازی ایران در تابستان ۶۷ سربدار شد.
قتل نوید افکاری که مردم ایران عزادار کرد.
علاوه بر این قهرمانان، دهها ورزشکار دیگر هم توسط این رژیم اعدام شدند و هزاران نفر هم مجبور به ترک وطن شدند.
Faryad / 25 September 2020
– به گزارش رسانههای حکومتی، بهداری مجلس ارتجاع تعداد ۱۵۰۰عدد واکسن آنفلوآنزا برای اعضای مجلس دریافت کرده است؛ این در حالی است که واکسن آنفلوآنزا هنوز بین گروههای پرخطر و حتی کادر درمان توزیع نشده است اما اعضای مجلس ، اولین گروهی هستند که این واکسن را دریافت میکنند (سایت حکومتی برنا ۳مهر)!!.
– سلیمی نماینده مجلس با بیان اینکه در حال حاضر نیاز کشور 16 تا 20 میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا است . فقط بین یک میلیون و 200 هزار تا یک میلیون و 600 هزار دوز واکسن وارد شده است!.
او افزود: « حدود 58 میلیون دلار به یک شرکت خاص اعطا شده که واکسن آنفلوانزا خریداری کند که البته این پول به کشور ترکیه رفته و هنوز نتوانستهاند واکسن را وارد کشورمان کنند!.
این در حالی است که ارز اعطایی به این شرکت با نرخ 4200 تومانی بوده ا تاکید کرد: «بایستی در باره اعطای این حجم ارز از کشور به یک شرکت خصوصی و نورچشمی شفافیت لازم از سوی سازمان غذا و دارو و آقایان واعظی رئیس دفتر رئیسجمهور و نوبخت رئیس سازمان برنامه بودجه صورت گیرد?! و آنها پاسخ دهند چرا تاکنون این واکسن به کشور وارد نشده است».
– وزیر بهداشت ازروحانی پینوکیو دلنوشته مینویسد : «چرا حسن روحانی که رئیس ستاد ملی مبارزه با کروناست پاسخگو نیست و تا این اندازه بیتفاوت است?!».
Sattar * / 25 September 2020
درحقیقت محض ایکاش که فقط همین یک میلیارد دلار بود وتنها موردی دراین چهل ساله حکومت اخوندی بود ولی آمار گم شده گان فرای تصور نجومی است …رفاه و ازادی مردم گم شد…پیشرفت و تولید وخودکفائی گم شد …پولهای نفتی بجز خرده و ریزهایش گم شد …میلیاردها دلار برای گسترش امپراطوری خامنه ای و شرکاء درعراق وسوریه و لبنان وفلسطین و یمن گم شد…آینده نسل کنونی و نسل آینده گم شد…جان بسیاری از هموطنان وطن پرست و مبارز گم شد ..زندگی انسان وارانه بسیاری دردرون زندان ها گم شد….فراوانی وارزان قیمتی کالاهای اساسی مردم گم شد…وعده های آب و گاز وبرق و مسکن و تحصیل و درمان مجانی گم شدند …وعده های پولهای نفتی که حکومت پهلوی می دزدید وازمردم ایران دریغ کرده که با ظهور خمینی طبق انچه می گفت مابین مردم تقسیم میشد گم شد…میلیاردها دلار که اقشار وعناصر حکومتی به ترکیه و دوبی برده اند هم برای مردم ایران گم شد …میلیاردهادلار که نصیب طبری ها و زنجانی ها و قالیباف ها و روشوه خواران وشرکاء شد ازسهم مردم ایران گم شد…رای انتخاباتی مردم گم شد …بله گم شده گان بسیارند …ودرحقیقت محض خارجی ها وعجم ها و عثمانی ها و روس ها و چینی ها و شرکاء انچه از مردم ایران که صاحب کشور ایران گم کردند آنها پیدا کردند !!
حقیقتگو / 26 September 2020