در حالی که سرایت بیماری کووید ۱۹ به زندانها، نگرانی در باره جان زندانیان سیاسی و سایر زندانیان را افزایش داده، دستگاههای قضایی و امنیتی اعمال فشار بر برخی زندانیان سیاسی از جمله جعفر عظیمزاده، فعال کارگری را افزایش دادهاند. رئیس قوه قضائیه بخشنامهای برای دادن مرخصی به زندانیان صادر کرده و گرچه جعفر عظیمزاده فعال کارگری و عضو اتحادیه آزاد کارگران ایران مشمول ضوابط این بخشنامه میشود دادستانی با آزادی او مخالفت کرده است. اتحادیه آزاد کارگران ایران در بیانیهای به تاریخ سهشنبه ۲۶ فروردین نوشت نه تنها با آزادی عظیمزاده مخالفت شده بلکه برای محکمکاری پرونده جدیدی در شعبه دوم دادسرای اوین برای او گشوده شده است. همزمان دستگاه قضایی قصد دارد خانه پروین محمدی فعال کارگری که او هم عضو اتحادیه آزاد کارگران است را به حراج بگذارد. پروین محمدی خانه خود را برای آزادی جعفر عظیمزاده وثیقه گذاشته بود اما عظیمزاده ۱۵ ماه پس از بازداشت هنوز آزاد نشده است. در پی شیوع کرونا در ایران سازمانهای بینالمللی مدافع حقوق بشر و فعالان اجتماعی ایران نسبت به جان زندانیان هشدار داده و خواستار آزادی فوری زندانیان سیاسی و عقیدتی شدهاند.
14 April 2020
با مرخصی جعفر عظیم زاده فعال جنبش کارگری زندانی مخالفت شد.
نوشته خانم اکرم رحیم پور همسر جعفر عظیم زاده کارگر زندانی را در این باره مطالعه کنید.
⭕️در حالی که چندین روز بی صبرانه منتظر آزادی جعفر بر اساس بخش نامه ریاست قوه قضاییه بودم بعدازظهر شنبه پیامکی به شرح زیر به گوشی ام آمد:
آقای جعفر عظیم زاده پرونده شما به شماره …و شماره بایگانی به شعبه ۲ بازپرسی(شهید مقدس امنیت) تهران ارجاع شد.
یک لحظه شوکه شدم ،
منظورشان کدام پرونده است؟ بلافاصله با یکی از وکلای مجرب موضوع را درمیان گذاشتم، ایشان گفتند به نظر میآید پرونده ی جدیدی برای آقای عظیم زاده باز کرده اند تا مانع آزادی او بر اساس بخشنامه ریاست قوه قضائیه شوند.
هنوز از شوک این پیامک در نیامده بودم که به فاصله نیم ساعت پروین محمدی تماس گرفت و گفت هم اکنون ماموری از قوه قضائیه وارد خانه ام شده و میگوید بر اساس مجوزی که دارم باید از قسمت های مختلف خانه عکس بگیرم تا آن را که وثیقه جعفر عظیم زاده بود را به حراج بگذاریم.
برای پیگیری به دادسرای اوین مراجعه کردم که گفتند دادستان با آزادی جعفر هم مخالفت کرده ، دلیل ارسال پیامک رو پرسیدمکه پاسخی ندادن و گفتند اگر لازم باشه به خود زندانی اطلاع میدهیم.
تازه متوجه شدم که بخشنامه ریاست قوه قضائیه باید از فیلتر دادستانی بگذرد.و این نهادهای امنیتی و دادستانی هستند که در مورد آزادی و سر نوشت زندانیان تصمیم میگیرند. مرخصی جعفر نیز به همین سرنوشت دچار شد و علارقم صراحت بخشنامه قوه قضائیه مبنی بر تعلق مرخصی به جعفر و بسیاری دیگر از زندانیان سیاسی باز هم موضوع از فیلتر دادستانی و نهادهای امنیتی گذشت و با مرخصی جعفر مخالفت شد.
– مرخصی را علارقم صراحت بخشنامه قوه قضائیه به جعفر و بسیاری دیگر از زندانیان سیاسی ندادند آنان را عامدانه در معرض خطر ابتلا به بیماری مهلک و مرگ بار کرونا قرار دادند.
– علارقم صراحت بخشنامه قوه قضائیه برای آزادی زندانیانی همچون جعفر که ۱/۳ دوران محکومیت خود را طی کرده بودند باز هم دادستانی با آزادی او مخالفت کرد.
– برای اعمال فشار ودر هم شکستن جعفر به این هم بسنده نکردن و هم زمان پرونده جدیدی برای او باز کردند.
– همه اینها برای انتقام جویی از جعفر برایشان کافی نبود ، منزل پروین محمدی را نیز برای درهم شکستن روحیه جعفر به حراج گذاشتند.
جعفر کارگری بود که در مقابل پیگیری مطالباتش کوتاه نیامد از همه زندگی خود و خانواده اش برای رسیدن به اهدافش مایه گذاشت
کارگری که پس از تشکیل تشکل اتحادیه بارها مورد بازخواست و بازجویی قرار گرفت و پس از جمع آوری طومار ۴۰ هزار نفره در اعتراض سطح نازل دستمزدها به ۶ سال زندان محکوم شد
جعفر انسانی نیست که با این فشارها از حق بدیهی خود و هم طبقه ایی هایش کوتاه بیایید
با این همه ستمگری چه باید کرد؟
۲۵ فروردین ۹۹
@kolbarnews
با مرخصی جعفر عظیم زاده فعال جنبش کارگری زندانی مخالفت شد. / 15 April 2020