تارنمای مجله اشپيگل آلمان نوشته بر اساس مدارکی که به‌دست آورده است سپاه پاسداران ايران در صدد است با ايجاد تصادفی برای يک نفتکش در تنگه هرمز اين تنگه را ببندد و در خليج فارس فاجعه‌ای زيست‌محيطی ايجاد کنند.

تارنمای مجله اشپيگل که اين خبر را امروز، يکشنبه ۱۴ اکتبر (۲۳ مهرماه) منتشر کرده، نوشته است اين اقدام ايران به‌عنوان اقدامی تلافی‌جويانه عليه تحريم‌های کشورهای غربی صورت می‌گيرد.

به نوشته اشپيگل آنلاين بر اساس يافته‌های سازمان‌های امنيتی کشورهای غربی، محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران به‌همراه علی فدوی، فرمانده نيروی دريايی سپاه پاسداران نقشه اين خرابکاری را چيده‌‌اند.

بنا به اين گزارش خرابکاری سپاه پاسداران در تنگه هرمز با نام مستعار “آب گل‌آلود” خواهد بود و از آن به‌عنوان عملياتی “خيلی محرمانه” ياد شده است.

گيدو وستروله، وزير امور خارجه آلمان: ايران در ماه‌های اخير در هيچ‌کدام از مسائل مهم مورد مناقشه حرکتی از خود نشان نداده است

بدين ترتيب راه آبی نفتکش‌ها در تنگه هرمز بسته خواهد شد و ايران از اين طريق کشورهای عربی را که دشمن خود می‌داند نيز “مجازات” خواهد کرد.

اشپيگل نوشته است اين نقشه مخفيانه سپاه پاسداران هم‌اکنون در دست آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی است و اوست که بايد در نهايت دستور انجام آن را صادر کند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ايران اکنون نه تنها بازوی نظامی حکومت ايران به‌شمار می‌رود بلکه نيروی قدرتمند اقتصادی کشور نيز محسوب می‌شود و در واقع دولتی است در دل دولت کنونی ايران.

آيت‌الله خامنه‌ای روز گذشته شنبه ۲۲ مهرماه، در چهارچوب سفر خود به استان خراسان شمالی در سخنرانی خود در شهر اسفراين بار ديگر بر ايستادگی در برابر غرب تأکيد کرد و گفت نبايد از حرکت‌های “دشمنان” غافل بود.

در همين حال گيدو وستروله، وزير امور خارجه آلمان، امروز در برلين بر تشديد تحريم‌ها عليه ايران تأکيد کرد و گفت: “ايران در ماه‌های اخير در هيچ‌کدام از مسائل مهم مورد مناقشه حرکتی از خود نشان نداده است.”

فردا (دوشنبه) وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا در لوکزامبورگ، در رابطه با تشديد تحريم‌ها عليه ايران مذاکره خواهند کرد.

هنوز از جزئيات تحريم‌های جديد اطلاعی در دست نيست اما گفته می‌شود اتحاديه اروپا واردات گاز ايران را ممنوع خواهد کرد.

وستروله همچنين گفت تحريم‌های بيشتر منافاتی با مذاکره ندارد اما لازم است مذاکرات با هدف روشن برای جلوگيری از دستيابی ايران به سلاح‌های هسته‌ای به پيش برده شود.

کشورهای غربی معتقدند که جمهوری اسلامی ايران تحت پوشش برنامه هسته‌ای خود در راه دستيابی به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کند اما ايران اين موضوع را رد کرده و می‌گويد برنامه هسته‌ای اين کشور در راه مقاصد صلح‌آميز است.